spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Horoscopul Candidaților | PAMFLET

- Advertisement -

Marius Arcãleanu – candidat ADU pentru primar Vaslui (sarpe, peste din canalizare)

Analizând zodia dvs. din perspectiva chinezeascã, reiese cã sunteti în contradictie totalã cu oile, caprele, cocosii sau iepurii din zodiacul chinezesc. Studiind zodiile contracandidatilor dvs, vedem cã Sandu de la AUR e cocos, Vlada de la PNL e iepure, iar pãdurarul Braniste este caprã, chiar dacã Solomon a statuat cã este motan. Oare cum veti face o aliantã în CL dupã alegeri?

Lucian Braniste – candidat PSD pentru primar Vaslui (caprã, motan)

Dusmanii din Opozitie încep sã scoatã coltii. Ba nu le-a plãcut piatra dusã în Moara Grecilor, ba încã îsi mai amintesc cã ati ajuns om politic pe mâna liberalilor. Cert este cã nici dvs. nu-i lãsati în pace. Ieri le-ati arãtat un pic la Sala Sporturilor, stilul Sosoacã. Aveti grijã sã nu puneti Politia Localã sã-i urmãreascã pe contracandidati, sã nu pãtiti ca Gigi de la Iasi.

Ionel Sandu – candidat AUR pentru primar Vaslui (cocos, leu aurit)

Intrarea dvs. în cursa pentru fotoliul de primar dã mari bãtãi de cap celor care se cred în finalã, adicã de pe locul I sau locul II. Ei cred cã le furati voturile cu care ei pot câstiga. Ca antreprenor, stricati voturile de pe dreapta, ca filantrop, voturile lui Braniste. Sunteti un amestec de aur si beton, greu de citit, greu de manevrat. Noi spunem cã rezultatul dvs. va fi ori la bal, ori la spital.

Dumitru Boros – candidat PSD pentru primar Bârlad, gemeni, bou ros

Dupã ce l-ati vãzut acasã pe Buzamãt si Buzatu, frica de DNA v-a trecut. Ati chemat-o pe contabila de la Reiser sã se întoarcã la lucru, sã vadã cum poate sã producã bani gheatã, iar expertul în spãlat bani de la Primãrie e pe felie. Problema mare e cã electoratul din Bârlad nu prea vã mai vrea, pesedistii merg pe mâna lui Traian Petcu, iar liberalii, cu exceptia lui Dima si Luca, nu vã iartã cã ati trecut la PSD.

Marius Iamandi – candidat PUSL pentru primar Bârlad (Cocos cu vestã si cascã)

Ati luat cãlutul de cãpãstru si ati plecat la treabã prin Bârlad. Noi prognozãm cã o sã luati un scor bun, mai ales cã sunteti cocos, la fel ca Piedone. Deja ati luat modelul acestuia, v-ati cumpãrat statii si parcã vã auzim cum îl gugãriti pe Boros sã curete parcul: „Receptie spatii verzi. Vedeti cã aveti o bancã ruptã pe aleea soclurilor din parc!”.

Bogdan Sârbu – candidat independent pentru primar Bârlad (Bivol sanitar)

Tare ne-ar mai plãcea sã îi bateti pe toti în aceastã campanie. Bârladul ar deveni astfel oaza de democratie din Moldova si nu numai. Aveti toate sansele: ati rãmas vertical, nu v-ati corcit cu niciun partid si ati fost singurul consilier local care v-ati bãtut în CL pentru cetãteni. Noi, cei de la Mincinosu’ de Vaslui, am decis sã ne facem buletine de Bârlad si sã vã votãm.

Nelu Tãtatu – candidat PNL la presedinte CJ, balanta, sobolan

Se zguduie tare sandramaua la CJ Vaslui. Deja Trifan începe sã vadã cã nu mai controleazã institutia, iar o parte dintre primarii PSD au început sã facã mici complimente. Cauza? Apropierea de Solomon si Buzatu, care sunt cancerul judetului. Dvs. tineti-vã linia ca si pânã acum si chiar cã veti însãnãtosi judetul.

Trifan Ciprian – candidat PSD la presedinte CJ, fecioara, cal troian

Încep sã iasã scheletii din dulap. La LDP deja mormãie dosarele cu furtisaguri, mai ales cele fãcute la beton si la asfalt. Nu mai vorbim de piatra luatã de junii primarului. La Casa cu Sinecuri de la Moara Grecilor e raiul spagãrilor, iar la CJ, Dan Marian mai are un pic si vã furã scaunul de sub fund. Deja s-a fãcut acolo coalitia monstruoasã: Buzatu-Dan Marian – Solomon.

Chelmu Sorin – candidat AUR la presedinte CJ (porc aurit de apã, capricorn)

Dvs. sunteti soricelul Auricã, care de shaormarul Solomon nu vã e fricã. De Maradona nici vorbã, pentru cã nu are bacul luat. În rest, ce sã spunem? CV-ul vã recomandã, dar nu prea aveti partid. Mai bine candidati la Noua Dreaptã, erati mai cool! Dar sã vedem ce veti face ca si candidat de aur la aceste alegeri.

Radu Bobârnat – candidat PNL pentru Primãria Husi (câine, rac)

Sunteti cel mai ghinionist candidat. Aveti un contracandidat la PSD greu de ucis, dar asta vã va face si victoria mai spectaculoasã. Vã trebuie mult tact, mult fler si, Slavã Domnului, cei din zodia racului o au, si încredere în echipã. Luati-o mai aproape pe Cãtãlina Popa si pe doctorita Nacu. Ele formeazã un duet îndrãgit de huseni.

Ioan Ciupilan – candidat PSD pentru Primãria Husi

Vã place un pic figuratia si chiar vã faceti cã sunteti speriat de alegerile care vin. Si copiii stiu cã dvs. o sã iesiti primar, dar sã stiti cã cei doi avocati chiar au un cuvânt de spus, iar victoria dvs. nu va fi la scor asa cum cred unii. AUR si PNL pot face însã o aliantã în CL si atunci sã vedeti show în CL.

Robert Vlada – candidat PNL pentru Primãria Vaslui (iepuras cu batistutã)

E greu în campanie când chiar crezi cã le stii pe toate. Ati mers în Moara Grecilor si le-ati spus cã piatra adusã de Braniste nu e bunã. Chiar nu stiati cã acolo e fieful actualului viceprimar? Acolo trebuia doar sã vorbiti de dumneavoastrã, fãrã sã le spuneti cã Braniste e trãdãtor. Mai legati-i gura doctorului Pavelescu! Cã o sã pierdeti multe voturi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

 1. Candidații la primăria Vaslui au copiat pe Băsescu, toți se afișează cu blonde una mai analfabeta ca alta ca să nu mai vorbim de moralitatea lor. Într-o societate normala candidații se afișează cu familia nu cu parașute.

 2. Referitor la sondajele prezentate ai jos va asigur ca sunt false, AUR nu poate avea 28%, Trifan ar fi o rușine pt.vasluieni iar Arcaleanu nu are nici jumătate din procentele afișate deoarece lumea știe ca lucrează cu interlopii din oraș.

 3. Am lucrat peste 30 de ani la Ldp si stiu ca acolo lucreaza oameni profesionisti care fie vant,ploaie sau viscol isi fac datoria cu demnitate!! Pe actualul director l-am cunoscut de cand a venit de tanar in unitate si mi-a placut ca era un om corect,muncitor si isi iubea oamenii din subordinea sa..Toate actele de contractare de lucrari sunt verificate de o echipa de specialisti pana ajung la semnat la directorul general!! La aceasta unitate muncesc o multime de muncitori care intretin,repara si modernizeaza drumurile judetene..Viata de drumar este grea si istovitoare..Cu respect baieti MAISTRU GAVRILA!!

 4. Sondaj pentru alegerile europarlamentare în județul Vaslui la data de 15.05.2024:
  – PSD+PNL = 32%
  – AUR = 28%
  – PDU = 20%
  – ADU = 18%
  – PUSL = 2%

  Ca orice sondaj serios, marja este de +/-3%.

 5. Sondaj pentru Primarul și partidele politice din CL Vaslui la data de 15.05. 2024:
  1. Braniște = 27% PSD = 25%
  2. Arcăleanu = 25% ADU = 25%
  3. Sandu = 25% AUR = 27%
  4. Vlada = 21% PNL = 21%
  5. Pintilie = 2% PUSL= 2%
  Ca orice sondaj serios, marja de eroare este de +/- 3%.

 6. Sondaj pentru Președintele și partidele politice ale CJ Vaslui la data de 15.05.2024:
  1. Trifan = 28% PSD= 28%
  2. Tătaru = 27% PNL= 22%
  3. Chelmu = 26% AUR = 28%
  4. Botez = 17% ADU =20%
  5. Pălăduță = 2% PUSL = 2%
  Ca orice sondaj serios, marja de eroare este +/- 3%

 7. La poliția locala Chelaru organizează petreceri cu oligofrenii pentru ai face campanie muistului de Boroș, se pare ca va face naveta pe post de somer la bulau hoțul milițian.

 8. Unflatule! De 20 de ani te culci cu Buzatu in gura, te scoli cu Buzatu-n gura. Acum ti-ai mai gasit pe unul sa-l swgi. Dupa alegeri sa-l duci si pe Nelutu la tzatza!😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.