spot_img
18.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Horoscopul Candidatilor | PAMFLET

- Advertisement -

Marius Arcãleanu – candidat ADU pentru primar Vaslui (sarpe, peste din canalizare)

Pesedistii sunt îngroziti. Dumneavoastrã urcati în sondaje, iar Braniste scade, fiindcã îl canibalizeazã Ionel Sandu. Noi facem predictia, fãrã sã avem sondaj de opinie cã aproape l-ati ajuns din urmã. Dacã mai fac vreo câteva trãsnãi precum cea de ieri când au cerut la BEC sã înlãturati promisiunea dvs. fatã de pensionari, atunci chiar se duc în cap.

Lucian Braniste – candidat PSD pentru primar Vaslui (caprã, motan)

Acum cred cã chiar vã pare rãu cã ati candidat din partea PSD. Mai bine rãmâneati la PNL, erati pe cai mari. Apropo, chestia cu reclamatia la BEC dvs. o decontati. Fiindcã nu poti fi atât de idiot ca partid social-democrat si sã lupti împotriva pensionarilor cu veniturile mici. Si ce dacã Arcãleanu a venit cu o propunere electoralã pentru ei. Trebuia si dvs sã pulsati si sã veniti cu o ofertã dublã. Dar când vã lucreazã partidul… Ce poti face!

Ionel Sandu – candidat AUR pentru primar Vaslui (cocos, leu aurit)

Mâine vã vine seful de partid si vrea sã vã vadã armata. Sã nu-l uitati sã-l chemati pe Chelmu de la Iasi, cã rãmâneti fãrã general. Îl aveti pe Carabinã de rezervã si nu-i de colea. Sondajele vã aratã pe locul III si sunteti în urcare. Poate ar trebui sã faceti o schimbare de directie în cele douã sãptãmâni. Lumea nu mai vrea plângãciosi, ci oameni care stiu sã facã

Robert Vlada – candidat PNL pentru Primãria Vaslui (iepuras cu batistutã)

Avem încredere cã puteti mai mult în aceastã campanie, însã lãsati-vã de plimbãrile lungi prin oras. Acestea sunt bune, fac piciorul frumos, dar vã mai trebuie si strategie. Luati exemplu ministrului Tãtaru. Nu am vãzut la dvs. propunerile pentru marea infrastructurã a orasului. Vrem acea viziune nouã, a unui politician tânãr cu perspectivã, care sã ne arate cum se poate însãnãtosi Vasluiul.

Dumitru Boros – candidat PSD pentru primar Bârlad

Vã lãudati precum Gigi Becali cã nu aveti cu cine vã lupta la Bârlad. Spuneti peste tot cã aveti cea mai simplã campanie electoralã, chiar mai simplã decât cea pe care acum patru ani ati trântit-o în favoarea lui Solomon. Noi nu am fi asa de siguri cã o sã fiti all-in, chiar dacã alde Behãilã si Cocosata vã spun cã sunteti pe cai mari. Nu ar fi rãu sã fiti un pic mai modest.

Bogdan Sârbu – candidat independent pentru primar Bârlad (Bivol sanitar)

Alegãtorii din Bârlad ar trebui sã se uite mai atent la oferta dvs. electoralã. Sunteti pe departe cel mai bun candidat din orasul rulmentilor, care stie administratie si singurul opozant pe care Boros l-a avut. A încercat si Solomon într-o perioadã, dar i s-a terminat coloana vertebralã. Dvs. însã ati rãmas acelasi om, vertical, de care Bârladul are nevoie.

Nelu Tãtatu – candidat PNL la presedinte CJ

Trifan a intrat în depresie când a vãzut cã nu toti primarii trag la jug pentru el. Multi vã vor pe dvs. presedinte de judet, fiindcã numai asa sunt îndepãrtati de la tâtele CJ-ului primarii de casã ai spãgarului Buzatu. Acum se antreneazã si cei ai shaormarului Solomon si rândul la usa CJ o sã fie mare. Dvs. o sã-l desfiintati si o sã fiti echitabil cu toti primarii.

Trifan Ciprian – candidat PSD la presedente CJ

Am vãzut cã umblati în campanie cu Dan Marian. Bine faceti. Noi vã propunem sã-l luati si acasã. Aveti ordin de la Buzatu, ca orice ar fi, sã-l puneti vicepresedinte. Dacã Nelu Tãtaru ajunge presedinte îl rade de peste tot. Iatã de ce o sã-l voteze pe acesta pesedistii.

Chelmu Sorin – candidat AUR la presedinte CJ (porc aurit de apã, capricorn)

De când mergeti la Iasi la televiziuni de buzunar, spargeti audientele la Vaslui. Noi credeam cã doar primarul de la Banca are emisiuni pe youtube cu zero vizualizãri, postate de televiziunea lui Trifu. Mai bine mergeti la Husi, la Tazu. Chiar dacã omul nu are luat bacul, e mai destept decât multi de pe la Iasi, care se cred jurnalisti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Domnule Marcel, ați glumit cu aprecierile la adresa lui Bogdan Sârbu….
    Eu, îl votez pe Bogdan Sârbu,, vecinul meu…
    Bine, am glumit și eu!

    • Asta cu izbavirea este atributul lui Dumnezeu nu al omului! Si daca nu iese Nelu Apendicelu prezident la CJ Vaslui sa intelegem ca nu il iubeste Dumnezeu? Fii mai retinut in a invoca divinitatea ca nici Dumnezeu si nici Mantuitorul Isus Hristos nu pot fi invocati in astfel de situatii mizerabile!

  2. Doamne ajuta sa fie noul presedinte de CJ un Pnl-ist! Ar mai termina mostenirea asta spagaro borfasa comunista !! Succes domnule Nelu Tataru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.