Horoscopul candidatilor vasluieni / PAMFLET

Gabriela Cretu – senator PSD

Putinã lume stie cã Buzatu e divortat de dumneavoastrã si s-a retras cu o tânãrã domnitã la Cãntãlãresti. Asa cã dvs. ati rãmas stãpânã peste vila din Copou, dupã ce ati fãcut un partaj la un notar. Terenuri nu v-a dat Buzatu, decât apartamentul din Bucuresti si mostenirea politicã, un loc eligibil la Senat pe viatã.

Solomon Adrian – deputat PSD

Acum cã sunteti jurist, poate vã nominalizeazã Ciolacu ministrul Justitiei în asa zisul Guvern PSD, cu premier Grindeanu, Rafila, ministrul Sãnãtãtii. Poanta e bunã, dar aveti grijã cã intrati în concurentã cu guvernul lui Ponta, cã si Pro România viseazã la un Guvern, cu Gelu Diaconu ministru al Finantelor iar Braniste secretar de stat la Ministerul Sãnãtãtii.

Edi Popica – deputat PSD

Dupã ce o sãpãtmânã ati fost locomotiva PSD, acum ati trecut la mocãnitã. Probabil cã ati rãmas fãrã motorinã, ori fãrã sustinere. Ati fost foarte distractiv când v-ati asumat în fata lui Ciolacu patru deputati si doi senatori. De asta v-a zis si el cã, dacã obtineti acest scor, el vã pune în locul lui Buzatu, convins cã nu veti reusi în veci acest lucru.

Botez Mihai – deputat USR

Blatul care îl aveti cu PSD e tot mai vizibil. Acum totul se deruleazã prin intermediul lui Dan Marian. Cicã marea prietenie care vã leagã dureazã de când mai luati masa împreunã la Trattoria Bârlad, iar el era angajat la partidul dvs. ca si consultant politic. Sponsorul care a mijlocit aceastã sinecurã stie mai multe, dar totul la momentul potrivit.

Irinel Stativã , deputat PSD Bou c-un corn, bivol

Se cam iau cei din presa centralã de marile dvs. realizãri din Parlament. E si normal, însã ei nu stiu cã dvs. sunteti muncit din greu acasã, iar când sunteti la serviciu, vã mai odihniti. Cum la Vaslui sunteti fatã în casã, e si normal ca în Parlament sã dormiti. Asa se explicã cã aveti insomnii si pofte de shaorma.

Gelu Ştefan Diaconu, senator PRO România, porc din marţipan sãgetat

Ne place tupeul dvs. de a candida la Vaslui. Cât ati fost sef la ANAF, deci si peste Vamã, ati fãcut toate demersurile sã mutati epicentrul intrãrilor si iesirilor spre R. Moldova prin Ungheni, în detrimentul Vãmii Albita. Deci, ati vrut sã trageti presul de sub picioare judetului, în favoarea Iasului. Ati mai fãcut una nefãcutã. Ati mutat coridorul 9, adicã autostrata Tisitã-Albita, pe la Bacãu. Cã doar dvs. ati bugetat studiul de fezabilitate si proiectul.

Nelu Tãtaru – deputat PNL, balanta , sobolan

Dan Marian si cumãtrul sãu vã pregãtesc un ziar prin care vor sã vã toarne lãturi în cap. Este foarte curios de unde a obtinut finantare, mai ales cã acesta nici propria campanie nu si-a finantat-o. A luat bani din depunerile lui Olteanu, dar si-a fãcut materiale doar cu numele si proiectele sale. Acum, dintr-o datã, a gãsit un rezervor de bani.

Bîca Iulian – senator PNL

La Bârlad aveti o misiune grea, fiindcã trebuie sã contracarati accensiunea USR. Se stie cã acestia, la alegerile de tipul acesta, puncteazã decisiv. La Bârlad existã un interes major al unui individ care a stors spitalul multi ani de milioane de euro, ca sã iasã USR, fiindcã acesta a fost sponsor oficial mult timp. Si astfel, individul crede cã ajunge la butoanele puterii.

Tudor Polak – deputat PNL

Sunt unii din PSD care v-au luat la ochi, dar si craiul cel mare de la Pro România, Cristi Turcu. El tot face tot felul de comparatii, încercând sã-si scuze trecutul sãu de bãiat obraznic. Dvs. continuati-vã campania si, chiar dacã sunteti luat la misto cã ati început munca de jos de la covrigar, sã nu aveti niciun complex. O fi umblând la Vaslui câinii cu covrigi în coadã, dar sunt unii care nici bani de gaura de covrig nu au avut când au intrat în politicã si acum nu mai pot de bogati ce sunt.

Oleg Bodrug – deputat PMP, sarpe moldovenesc, caras

Pentru cei care nu vã cunosc, încercãm în câteva rânduri sã vã creionãm un portret. Sunteti un idealist care credeti în unire si ati acceptat pentru acest lucru sã candidati în România dupã ce ati fost ani de-a rândul parlamentar în R. Moldova. La Vaslui ati ajuns pe liste pe filiera lui Tomac. Ati fost consilierul lui de tainã si acum ati primit rãsplata. Sã vedem dacã candidatura dvs. va fi una si cu noroc.

Alin Silitrã – senator USR

Mai puneti-i frânã lui Botez, cã vã face de râs. Acum e pe fatã cu Buzatu. Felicitãri pentru postul de viceprimar la Primãria Vaslui. Noi stim cã e constructia dvs., cã dacã se bãga Botez, acum aveam aliantã PSD – USR. N-ar fi rãu sã intrati un pic si la CJ, cã mai au un pic si consilierii dvs. se vor strânge în brate cu gasca lui Dan Marian si Buzatu.

Cãciulã Aurel – deputat PSD

Jan Ciupilan moare de dorul dvs. si deja mutã voturile de la PSD la Pro România. Cicã, astfel l-ar servi pe Diaconu, fostul sef de la ANAF, însã în realitate vrea sã vã arate pisica. E ofticat de pe vremea când Diana îl santaja cu niste înregistrãri. Nici faza cu hotelul nu i-a picat bine, mai ales cã a aflat cã un investitor mare vã dã târcoale si vrea sã-l cumpere.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ