28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni

Array

Senator Cristian David – PNL, capricorn, ornitorinc

Ati fãcut un gest frumos pentru cã l-ati sprijinit pe profesorul Ciurariu, în lupta cu boala. Discret, acesta a participat la ultima sedintã de Consiliu Local, în conditiile în care altii ar fi încheiat-o de mult cu politica. Gestul demonstreazã cã nu-i lãsati pe oamenii din jurul dvs. la greu si-i încurajati sã-si gãseascã menirea. Cu aceastã ocazie, îi urãm prof. Ciurariu multã sãnãtate.

Senator Vasile Pintilie – PD-L, capricorn, gugustiuc

Contracandidatul dvs., Titi, stã linistit de sãrbãtori, dupã ce a fãcut un sondaj si a aflat cã este în topul preferintelor bârlãdenilor (încã). Ceea ce n-a vrut sã stie din sondaj si crede cã trebuie sã aflati dvs. este cã a pierdut încrederea a jumãtate din electorat. Asadar, aveti un culoar politic si nu ar fi rãu sã-l exploatati. Ca sfat: stati mai mult prin Bârlad!

Deputat Victor Cristea, PSD, lenes (vezi Discovery Channel)

Dupã ce v-ati trezit dintr-o betie cruntã, v-ati adus aminte de popor, cãruia i-ati scris o scrisoare. Cam târziu. Oricum, nu prea am înteles mare lucru din aceastã epistolã si nici mãcar rostul ei. Poate, ati vrut doar sã punctati si sã mai afle lumea cã vegetati în Parlament.

Deputat Dan Marian, PDL sau independent, maimutã

În sfârsit, ati luat o decizie înteleaptã, si anume îndepãrtarea lui Lorent de la sefia PDL Husi. Cu sigurantã, vor fi presiuni mari sã-l readuceti înapoi, însã vã sfãtuim sã n-o faceti. Romicã Lorent nu a adus valoare în partid, ci s-a folosit de acesta pentru a-si face afaceri, multe dintre ele cu iz penal.

Deputat Viorel Cãrare – PDL Leu- mâtã blândã

Încã o datã, ati demonstrat cã vã doar în cot de vasluieni. Banii repartizati colegiului dvs. i-ati dat la Roman colegului deputat care v-a facilitat implementarea unui proiect european la firma dvs. Dacã ar trebui sã arãtati recunostintã cuiva, credem cã cei mai nimeriti ar fi cei care v-au votat, din colegiul Zorleni. Ati intrat în politicã pentru a vã cãpãtui, nu pentru a vã mântui.

Dan Bordeianu, deputat PNL Taur, vulpoi

S-au fãcut niste liste negre în alianta de la guvernare cu cei care au primit resurse si au votat strâmb în Parlament. Dvs. sunteti în capul listelor respective. Ati cerut bani pentru primãriile unde firma dvs avea lucrãri si ati primit ce ati solicitat. Dar, nu v-ati sãturat. Ati vrut si mai mult si ati început sã santajati Guvernul. Vã jucati cu focul, cu alte cuvinte.

Vasile Mihalachi – PSD, presedinte CJ, taur, buldog bãtrân

Umblã vorba prin târg cã fratele dvs. de la Casa de Asigurãri umblã cu sacosele de bani pe la bãnci. Toatã lumea se întreabã de unde provin banii, dar nimeni nu stie. L-ati împrumutat dvs., cumva? Din declaratia de avere a dvs. nu prea reiese cã sunteti un om asa de bogat. O fi gãsit ceva petrol prin Damasc, unde l-ati trimis sã regleze niste afaceri de familie?

Levente Szekely – prefect Vaslui, Taur, ornitoring

Cum ati apãrut în judet, hop si firmele din Galati interesate de lucrãri cu bani publici în Vaslui. Una, a si câstigat deja o licitatie la Bârlad, de apã si canal, din banii de la Ministerul Mediului, unde întâmplãtor un ungur este ministru. Lucrãrile se vor desfãsura în Bârlad, taman orasul în care ati descãlecat prima datã, când ati ajuns în judet. Simple coincidente.

Ciprian Iftimoaei – prefect, sãgetãtor, cotoi

Dupã ce v-ati luat papara de la prefect de ziua dvs., acesta a simtit nevoia sã vã si umileascã. L-a trimis pe purtãtorul de cuvânt sã vã mãsoare starea de spirit. Era normal, avea nevoie de un feed-back. Nu întelegem de ce la conferinta de presã nu ati fost mai ferm, sã-i demascati pe adevãratii smecheri din Prefecturã, care au fãcut ce au vrut cu terenurile.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

I-ati fãcut o mare bucurie pãrintelui “Fãlcutã”, anuntând cã veti face un alt cimitir. Este stiut cã astfel de oportunitãti apar rar în viata unor preoti care privesc înmormântãrile ca pe niste oportunitãti de afaceri. Si Antena 3 a dezbãtut acest subiect. Este normal, dupã ce le-ati fãcut plângere la CNA.

Titi Constantinescu - primar Bârlad, vãrsãtor, rãtoi gripat

Ati împãrtit afacerea Aquavas în Bârlad în douã, adicã ati împãrtit frãteste potul alãturi de prefect: un milion de euro prefectul, un milion dvs, pardon, Pascanu. Acum se explicã de ce ati dispãrut o perioadã prin Anglia, cu Pascanu. Totodatã, ne explicãm si scandalul pe care l-ati fãcut la întoarcere, când ati descoperit cã unii functionari au gresit la caietul de sarcini, riscând sã-l faceti neeligibil pe prietenul dvs.

Ioan Ciupilan, primar Husi, peste, sarpe

Colindãtorii din Husi, cu mic, cu mare, se antreneazã si se pregãtesc pentru marele eveniment de Anul Nou. Este stiut cã, de Revelion, usa casei dvs. este deschisã pentru toatã lumea si cã nu sunteti cu scai la buzunar. De aceea, urãtorii se pregãtesc temeinic. Numai cã, din surse sigure, anul acesta le veti da o micã teapã. Adicã, veti fi plecat din oras, de sãrbãtori. De aceea, propunem ca Anul Nou sã vinã mai repede la Husi, si anume de Ignat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here