spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni

Array
- Advertisement -

Senator Cristian David – PNL, capricorn, ornitorinc

Ati început anul foarte bine. V-ati unit cu cel mai “mare” partid din România, iar la Vaslui ati lovit-o si mai tare. Sunteti coleg de partid cu bãiatul lui Trifu, un erudit om politic care se pricepe la toate si la nimic. Cel putin, stie sã joace bine fotbal, asa cã, dacã îsi va face PNL-ul echipã de fotbal, vã garantãm cã o sã aveti mari succese.

Senator Vasile Pintilie – PD-L, capricorn, gugustiuc

L-ati ajutat pe Titi sã obtinã de la Udrea aproape 15 milioane de euro, crezând cã, astfel, veti intra în gratiile sale si vã va ajuta sã mai iesiti senator încã o datã. Când s-a întors la Bîrlad, s-a si vãzut cât se tine Titi de cuvânt. “Numai cu mine a vorbit Elena Udrea, pe Pintilie nici nu l-a bãgat în seamã”, asa si-a început discursul primarul, uitând de aranjamentele initiale.

Deputat Dragos Iftimie – PD-L, sãgetãtor, sobolan

Dupã ce-a trecut nebunia cu alocãrile pe og 7, ati plecat si dvs. de sãrbãtori într-un concediu binemeritat în Austria. Unii mai rãutãciosi spun cã v-ati finantat miniconcediul din spagã, dar aceia nu sunt decât niste invidiosi. Chiar dacã unii primari care nu au primit nimic s-au cam supãrat pe dvs., trãgând cu ochiul la comunele PSD-ului si PNL-ului ce au fost finantate, trebuie sã înteleagã cã, uneori, mai decid si constructorii unde trebuie sã ajungã banii.

Deputat Dan Marian, PDL sau independent, maimutã

Mai aveti vreo 40 de zile sã v-aranjati ploile în partid pentru a iesi presedinte. Vã recomandãm sã tineti post si sã vã rugati, fiindcã fatã de acum patru ani, când ati fost ales presedinte la PNL, dusmanii s-au înmultit, dar si miza e cu totul alta. Opozitia dvs. deja si-a gãsit liderul si încearcã sã preia frâiele partidului, asa cum i-a învãtat Miticã Buzatu.

Deputat Viorel Cãrare – PDL Leu- mâtã blândã

În sfârsit, ati terminat si dvs. spãlãtoria aia minune, care face curatã masina în câteva minute si care a costat judetul vreo câteva zeci de miliarde de lei. Nu vã mirati, chiar asa este! Toate alocãrile bugetare care erau la îndemâna dvs ca parlamentar al puterii le-ati dat colegului de la Roman pentru a prinde proiectul cu spãlãtoria pe fonduri europene.

Dan Bordeianu, deputat PNL Taur, vulpoi

Ati cam uitat sã faceti niste lucrãri la Stãnilesti, pentru care ati primit de la Guvern vreo 7,5 miliarde lei. Ca sã vã acoperiti de hârtii si ca sã nu piardã bani comunitatea, ati chinuit toti functionarii din Primãrie care de Revelion si de Crãciun au stat la lucru ca sã facã devize si situatii de lucrãri. Dacã tot ati luat banii, sperãm sã vã terminati si lucrãrile.

Vasile Mihalachi – PSD, presedinte CJ, taur, buldog bãtrân

În sfârsit, v-ati tras gaz în Negresti! Si cum era firesc, ati fost chiar primul. Însã la consum, stati prost! Prima facturã v-a venit exact de un leu. Nu prea întelegem de ce v-ati dat cu fundul de pãmânt sã aduceti gazul aproape dacã tot nu-l consumati. Probabil ati fãcut-o sã arãtati cine-i tãticul în Negresti. Dacã vreti un rãspuns, noi credem cã este Bichinet!

Levente Szekely – prefect Vaslui, Taur, ornitoring

Vã faceti planuri si sperati cã veti fi prefect la Vaslui foarte mult timp. Si ati trecut la etapa a doua de colonizare a Vasluiului, care prevede încuscrirea si încumetrirea cu oricine vã poate ajuta sã maghiarizati judetul. Si l-ati gãsit pe Teo, un corespondent de la o agentie de stiri pe care vi l-ati tras cumãtru. Aveti grijã sã nu vã bea toatã pãlinca pânã vã veti obtine interesul cu el.

Ciprian Iftimoaei – prefect, sãgetãtor, cotoi

Ati ajuns un fel de strigoi prin Prefecturã. Când vã vede Coatu, directorul juridic, i se face pãrul mãciucã si vã înjurã instantaneu. Omul are o fricã teribilã fiindcã trebuie sã iasã la pensie si nu stie pe cine sã lase în locul sãu, cã doar toate matrapazlâcurile cu terenurile din judet s-au fãcut sub atenta supraveghere a acestui individ.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Sunteti un adevãrat gentlemen. Ati scos toate primãritele pesediste din judet la Cina cea de Tainã la mall. E un gest frumos, mai ales cã toate cele patru doamne sunt una si una! Suntem curiosi ce-oti fi discutat dvs si a cui a fost initiativa. Sã stiti cã si ele au de învãtat de la dvs., dar si dvs. de la ele.

Titi Constantinescu - primar Bârlad, vãrsãtor, rãtoi gripat

Toatã lumea nu stie de ce ati întârziat la întâlnirea cu ministrul Udrea, de la Bucuresti, mai ales cã era interesul dvs. Rãspunsul e simplu: când ati vãzut toatã presa adunatã, v-ati dus repede la barul de lângã minister unde ati bãut un ceai cu rom ca sã vã întãriti, dar si ca sã-l sunati pe Miticã, care trebuia sã vã traseze ultimele detalii. S-au prins si jurnalistii de la Bucuresti cã dvs. stiti din proiect taman doar suma, fãrã alte detalii, ca sã stiti unde sã puneti virgula.

Ioan Ciupilan, primar Husi, peste, sarpe

În sfârsit v-ati întors la Primãrie dupã un concediu luat exact de sãrbãtori. Multi au plâns cã nu v-au putut ura, iar altii rãutãciosi au spus cã ati plecat în strãinãtate. Noi am fãcut niste cercetãri si am aflat cã Revelionul l-ati petrecut în tarã, la Bran, într-o pensiune normalã, fãrã fite. Pe anul 2011, aveti grijã la viceprimar, pentru cã de Revelion s-a îmbãtat lemn.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.