Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Gabriela Cretu – senator PSD

Ne place cã-l elogiati pe bãtrânul Caragiale. Tare ne-ar fi plãcut sã fi trãit în vremurile noastre. Am fi dat oricât sã fi vãzut ce-ar fi scris acesta despre dvs., mamitica, Tudorel, eternul domnul Goe si despre Trahanache, “tânãrul” june din fruntea judetului. Asa cã, mai usor cu ipocrizia! N-ar strica un pic de autocriticã, dacã într-adevãr nutriti o eternã admiratie fatã de nea Iancu.

Edi Popica – deputat PSD

Începe spectacolul! Deja ne-am cumpãrat bilete la partiturile pe care le interpretati în Parlament, sub bagheta marelui dirijor, Adrian Copilul Minune. Ne plac si cronicile lui Floriol, adevãrate file de istorie. Generatiile de dupã noi o sã fie fascinate când o sã reconstituie din filele de istorie adevãrata dvs. personalitate. Nu uitati sã le cântati colegilor dvs. din Camerã si câte o manea cum fãceati pe vremuri, când îi cãrati ghiozdanul lui Tudorel.

Adrian Solomon – deputat Solomon

Vom urmãri cu interes duelul dvs. cu Raluca Turcan, noul ministru al Muncii. Va fi unul de pominã, deja îl anticipãm. Facem un pariu! Veti fi cosmarul acestei fiinte în urmãtoarele luni. Vã va visa noapte de noapte. Dacã o sã sarã la bãtaie bunicul Stolojan, fãceti-vã cã sunteti speriat când o sã vã recite versurile din Scrisoarea a III-a: “De-un mosneag, da deputate, cã mosneagul ce privesti, nu e om de rând, el este fostul domn al Tãrii Românesti”.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Acum, cã ati trecut si de etapa nominalizãrii prefectilor, puteti sã vã considerati un om linistit. Nu mai poate zice lumea cã v-ati pus prefect la Vaslui, cã a fãcut-o Ciolos. Cât despre subprefecti, chiar dacã o sã-l nominalizati pe Gologan, nimeni nu vã poate imputa nimic. L-ati luat subprefect, l-ati lãsat subprefect!

Tudor Polak – deputat PNL

Aveti grijã cu tineretul din PNL de la Vaslui, cã dupã cum se vede, vi-l carã alde Chirica si Alexe pe la Iasi. Cã de o sã rãmânem fãrã tineri de valoare în oras, pe cine o sã mai puneti în deconcentrate sau pe la primãrii ? Apropo! Ar trebui sã dati o lucrare de control la organizatia de tineri si vedeti dacã stiu ce este ãla debit sau dacã stiu sã calculeze aria triunghiului.

Bîca Iulian – senator PNL

Ce a fost mai greu a trecut. Cu totii au avut emotii în prima zi de muncã, când ai intrat întâia datã în Senat. Dvs., ca boboc, se pare cã nu prea v-ati descurcat asa de bine. Nu ati gãsit restaurantul, nici în a treia zi. De exemplu, acum câtiva ani, Bichinet l-a descoperit din prima, iar Dan Marian a plãtit un aghiotant sã-l ducã acolo.

Buzatu Dumitru – Presedinte CJ Vaslui

De când vi i-ati luat pe cei cinci consilieri “super profesionisti”, nici musca nu se mai aude în biroul dvs. Se lucreazã mult la strategii de dezvoltare. Noroc cã mai intrã Anuta cu cafelele de mai apucã bietii consilieri sã-si mai tragã sufletul de la atâta muncã. Sãracii, nici nu au apucat sã-si facã declaratiile de avere, de la câtã treabã au. Si uite asa mai scapã de “ochiul” vigilent al opiniei publice, care sigur ar fi gãsit niscavai conflicte de interese.

Mircea Gologan – Prefectul judetului Vaslui

Acum, cã tragerea prefectilor v-a fost potrivnicã, nu trebuie sã disperati. Cine nu are noroc în politicã, are în dragoste. Acum, cã o sã fiti subprefect, aveti mai mult timp sã faceti zumba sau salã. Acolo vã mai întâlniti cu unul, cu altul si se scurge repede timpul. Cã din septembrie, când se întoarce USL, partidul o sã vã punã înapoi. Pânã atunci, dati-i lui Lãudatu, ce îi a lui Lãudatu si totul o sã fie bine.

Ciomaga Dumitru – subprefectul judetului Vaslui

Acum, cã s-au limpezit apele, ne luãm la revedere si de la dvs. Poate ne faceti o surprizã si aplicati la functia de secretar general de prefecturã. Noi stim cã încã n-a fost bugetatã si nici întocmitã o fisã a postului pentru aceastã nouã functie, dar ce mai conteazã. Puteti fi secretar general si fãrã indemnizatie. Cã dvs.din snobism ati acceptat functia de subprefect, acum ceva timp.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Acusi vine Dragobetele si nu prea mai aveti de unde sã cumpãrati o floare pentru mândrele din Primãrie care v-au cãzut cu tronc. Florãria Goscomului e în audit, cã au pus liberalii ochii pe aceasta, sera s-a închis, iar la Arcãleanu, la buticul cu flori, aveti interzis. Asa cã, mai bine le fierbeti o oalã cu vin la cantina sãracilor si vã garantãm cã o dati mai bine la fete.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Sunteti în chinurile facerii unui nou viceprimar la Bârlad. Dvs. îl vreti pe Florin Palade, useristii pe Vintilã si adeptii lui Ciolos, pe nu stiu ce fãtucã. Prin urmare, cred cã mai indicat ar fi sã puneti pe cineva de la PSD. Ca sã nu se supere nimeni din coalitie. Si apoi, n-ar fi prima datã! Cum electoratul v-a înteles acum patru ani, o sã înghitã si acum.

Cristi Rusu – primar Negresti

Sã stiti cã jumãtate din problemele orasului le-ati rezolvat, odatã cu confectionarea celor patru casete luminoase pe care ati inscriptionat sigla orasului. Acum am înteles de ce Voicu nu dãdea înainte. Nu avea “identitate vizualã”. Nu stia nimeni de unde începe Primãria si unde se terminã, iar probabil banii trimisi spre Negresti erau returnati. Asteptãm cu interes urmãtoarele mutãri si sperãm ca acestea sã nu mai fie din zona PR-ului.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ