Horoscopul politicienilor vasluieni

  Senator Cristian David – PNL, capricorn, ornitorinc

  Acum sunteti presedinte interimar la filiala sectorului 2 Bucuresti, astfel încât nu prea vã mai intereseazã ce se mai întâmplã la Vaslui. Bine cã ati scãpat de provincie cã deja v-ati plictisit de moarte de toate intrigile de doi lei de la Vaslui. Pentru dumneavoastrã Vasluiul e capitol închis, doar dacã nu se va gândi vreodatã sã-l mai deschidã cel care v-a fãcut legãtura cu judetul: Ion Vrânceanu.

  Senator Vasile Pintilie – PD-L, capricorn, gugustiuc

  Ati început sã vã familiarizati cu Bucurestiul si cu misterele Guvernului. Deja stiti cum aratã biroul Elenei Udrea. Nu ati vrut sã pãstrati doar pentru dumneavoastrã acest secret si a-ti luat si vreo doi primari din Vaslui sã vadã ce intrãri aveti dumneavoastrã. Primarii de la Voinesti si Pogana au fost foarte impresionati de tinuta doamnei Udrea. Asa de impresionati cã au si uitat de ce se aflau acolo. Dumneavoastrã, însã, ati iesit bine. Ati arãtat cã aveti stil. Pãlãria a fãcut totul!

  Deputat Victor Cristea, PSD, lenes (vezi Discovery Channel)

  Ati rãmas fãrã nicio sticlã wiskey acasã, asa cã v-ati dus la Consiliu Judetean sã vedeti ce rezerve au mai rãmas la Buzatu si Mihalachi. SI dacã tot v-ati aflat acolo, ati mers si la sedintã. V-ati plictist teribil. Ba, chiar, la un moment dat, ca sã însufletiti atmosfera, ati început sã votati si dumneavoastrã. Consilierul Croitoru n-a înteles gluma si, crezându-vã beat, v-a atras atentia asupra faptului cã nu aveti dreptul. Ce stie el de drepturi?

  Deputat Dan Marian, PDL sau independent, maimutã

  Ati venit din concediu extrem de odihnit, dar putin iritat din cauzã cã Jan v-a bãtut la table. Ati intrat direct în pâine la întâlnirea pe linie de partid de la Drobeta Turnu Severin. E doar un joc de glezne, asa de încãlzire. Sã vedeti, numai ce probleme vã asteaptã la Vaslui. În lipsa dumneavoastrã, colegii parlamentari si-au întãrit pozitiile. Unii chiar au sperat sã nu vã mai întoarceti din Turcia.

  Deputat Viorel Cãrare – PDL Leu- mâtã blândã

  Sunteti un tip prevãzãtor asa cã ati început, deja, campania electoralã. Pentru început ati gãsit un candidat la o primãrie din colegiul dumneavoastrã, la Gherghesti. Deja sunteti pe jumãtate câstigãtor. Vã mai trebuie doar vreo zece mii de voturi si treaba e aranjatã. Dar nu vã lãsati bãtut. Dumneavoastrã continuati sã cãutati candidati la Primãrie si dacã le mai si lãsati niste bãnuti de campanie treaba e bunã. Asa vor avea bani de bilet de avion ca sã culeagã cãpsuni în Spania.

  Dan Bordeianu, deputat PNL Taur, vulpoi

  Chestia asta nouã cu deconcentratele a început sã vã placã. Dupã ce ati contribuit la primele numiri de directori, ati început sã vã intrati în mânã si vã simtiti plin de inspiratie. Abia asteptati sã mai bãgati câtiva omuleti în sistem. Aveti grijã, însã, sã nu iesiti din cuvântul lui Dan cã v-ati belit la genunchi. Foarte important e sã nu îi credeti pe cei care vã spun cã sunteti om politic. Noi vã comunicãm sincer: nu sunteti!

  Vasile Mihalachi – PSD, presedinte CJ, taur, buldog bãtrân

  Dupã ce v-ati izmenit atâtea luni în chestiunea cu spitalul ati fost nevoit, pânã la urmã, sã recunoasteti cã ati fost un papagal. Dar ati gãsit o cale sã abateti atentia de la situatia penibilã în care vã aflati. Pentru toatã prostia emanatã ati dat vina pe presã. Foarte bunã miscarea doar cã unii consilieri nu au înteles de ce i-ati bãgat si pe ei în oalã. Cã atunci când plecati în teritoriu la halit nu luati pe nimeni.

  Levente Szekely – prefect Vaslui, Taur, ornitoring

  Ati fãcut mare tãmbãlãu la Prefecturã când ati vãzut cã altii ies în fatã cu realizãri. V-ati supãrat teribil pentru cã tocmai ce trebuia sã raportati la UDMR niste realizãri. Ba, mai mult, ati jucat si rolul de omul rãu, când a trebuit sã le comunicati angajatilor cã vor fi dati afarã. Nu întelegem însã de ce ati refuzat invitatia lui Cupsan. N-aveti idee ce petreceri tari stie sã facã.

  Corneliu Bichinet, vicepresedinte PRM, Fecioarã, bursuc

  În plinã perioadã de cules, nu prea vã mai arde de politicã si administratie. E mult mai important ca roadele dumneavoastrã sã ajungã în hambare. Cum e si normal sunt si invidiosi care vã contestã meritele de prim-agricultor al judetului. Sunt invidiosi cã nu au obtinut productia dumneavoastrã.

  Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

  Ati fost bãiat bun, ca de obicei, si i-ati angajat pe nefericitii care au fost dati afarã de la Prefecturã. Nu stim cât de bucurosi vor fi acestia când vor vedea fluturasii de salariu. Plus cã spãgile de la Primãrie sunt minuscule în comparatie cu cele de la Prefecturã. Asa cã nu vã bucurati degeaba. Bãietii îsi vor lua tãlpãsita rapid.

  Titi Constantinescu - primar Bârlad, vãrsãtor, rãtoi gripat

  Din nou, aveti cumãtrie la Primãrie. Se înmultesc bârlãdenii ceva de speriat, mai ales cei de vitã nobilã. Chiar vã gânditi la posibilitatea unui nou urmas. Doar cã practica vã omoarã. Ar trebui sã stiti cã, din negura istoriei, întotdeauna, viceprimarii au fost mai potenti decât primarii. În plus, vã dãm un pont. În toamna asta stiuca muscã de rupe.

  Ioan Ciupilan, primar Husi, peste, sarpe

  La turci ati vãzut multe lucruri interesante: autostrãzi, cadâne, Dan Marian. La cadâne vã asteptati, dar la ultimul, nu! Nu se poate spune, însã, cã v-a stricat concediu. Dimpotrivã, pe plajã, la briza mãrii, ati cãzut de acord asupra multor principii. As de multe încât, Miticã Buzatu e cam nervos.
  NICIUN COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ