Horoscopul politicienilor vasluieni

Doina Silistru

Sunteti incredibilã! Chiar vã doriti al cincilea mandat de senator si faceti tot ce vã stã în putere sã-l obtineti. Pãi, dacã Miticã poate, dvs. de ce nu ati putea? Acum cã ziua dvs. e chiar în aceastã lunã, e lesne de înteles ce cadou vã doriti: un loc eligibil pe lista de senatori. Aveti însã grijã ce loc trageti, cã doar unul este eligibil. Pânã atunci, trageti tare si poate îi luati fata Gabrilei Cretu.

Adrian Solomon 

În curând va veni ziua judecãtii. O datã la patru ani, trebuie sã treceti prin judecata gloatelor si tare ne temem cã de data asta nu vã va fi usor. Amintiti-vã ce ati pãtit la ultima iesire printre conationalii dvs. Mai era un pic si vã linsau! Dacã v-a mâncat limba si ati intrat în cloacã cu ei, asa vã trebuie! Oricum ati dat-o în barã, rãu de tot, cu acea întrebare prosteascã: “Da’, de unde ai pirando aurul ãla, de la liberali?”. Dvs. nu stiti cã liberalii nu dau, ci doar iau!

Cãciulã Aurel

Vedeti cã deja Jan a scos sabia si vã vrea capul. El a spus la toatã lumea cã acea persoanã care i-a dat fiului sãu douã buletine la vot pentru “Primar” a fost pusã intentionat de dvs. ca sã-i faceti rãu. Acesta încearcã acum sã acrediteze ideea cã prin spate i-ati ajutat pe liberali la aceste alegeri. Nici el nu crede în aceastã minciunã, dar se victimizeazã, fiindcã vã vrea locul de parlamentar. Viseazã sã-l lase pe Nicusor Ciupilan în locul sãu si sã-si ia zborul!

Botez Mihai

Scorul scos de dvs. la aceste alegeri este atât de rusinos încât ar trebui sã vã dati demisia din functia de presedinte. Dar nu o veti face. Cu 8% cât ati luat la nivelul judetului, sigur vã râd ãia de la Bucuresti. Nu stim pe ce loc sunteti în clasamentul national, ca procente obtinute, dar sigur sunteti la coadã. Ar fi misto sã faceti un ultim gest si sã le dati PSD majoritatea în CJ sau pe unde mai puteti!

Gabriela Cretu

Locul dvs. de la Senat este în pericol. Sunt multi care si-l doresc si tare ne temem cã si nea Miticã nu vã mai are la suflet asa cum v-a avut acum patru ani. Chiar dacã dvs. v-ati fãcut cã iesiti în stradã, la popor, multi au perceput-o ca pe o slãbiciune. Adicã colegii dvs. din partid cam stiu cã nu mai sunteti în gratii, iar faptul cã ati iesit la munca de jos, le induce pânã si celor mai mici din partid cã nu prea mai aveti nicio sansã sã mai prindeti un loc eligibil pe liste.

Olteanu Daniel

Alegerile acestea i-au iesit doar lui Dan Marian. I s-au împlinit toate visurile. A obtinut la CJ exact câte voturi îi trebuiau ca sã facã majoritatea cu Buzatu. Primarii adusi de el au câstigat alegerile si ne referim aici la Dragomiresti si Puiesti, iar dvs. nu ati luat nimic. Mai departe scenariul este urmãtorul. Acesta ajunge vicepresedinte la CJ, dvs. o sã ajungeti pe listele parlamentare, dar nu veti trece pragul la nivel national. Si atunci dvs. trebuie sã plecati din functia de presedinte, pe care o va lua el.

Dumitru Buzatu

Bine ati revenit la Horoscop! Noi nu ne bucurãm, ci din contra suntem oleacã ofuscati. Dar nu-i nimic, ne bãgãm în transee si continuãm lupta de gherilã de acolo. Mai ales cã am înteles cã Tudorel s-a exprimat prin mediile academice prin care umblã cã ne va lichida. Sã si poatã, cã dacã-l trimite pe bãiatul de la Garã sã ne facã Bau!, chiar nu merge. Mai bine îl trimite pe Dan Marian sau pe doamna pe care o vrea administrator la judet.

Mircea Gologan 

Alegerile au iesit binisor. Poate se putea si mai bine, dar suntem siguri cã o sã încercati la parlamentare sã vã luati revansa. Ar fi indicat ca la urmãtoarele alegeri sã tipãriti buletinele pe o hârtie mai groasã, ca sã nu se mai imprime stampila si pe verso. Nici hârtia igienicã nu este asa de subtire, precum a fost aceea pe care s-au tipãrit buletinele de vot de la locale.

Narcis Poiana 

A început sã vã placã la Prefecturã, mai ales când prin preajmã misunã junele juriste care vã gãsesc si un pic sexy. Pãcat cã nu veti prinde rãdãcini. Vã rad liberalii, mai ales dupã trãsnãile fãcute de seful dvs., Bãsescu. L-a cam luat peste picior pe premierul Orban si mai cã se enerveazã acesta si vã rade pe toti pemepistii din sistem. Noi asteptãm cu interes momentul, fiindcã sincer e cam mare pãlãria pentru postul pe care-l ocupati.

Vasile Pavãl 

V-ati fãcut datoria cât ati putut, dar nu i-ati putut cãra în spate atât pe polifricii ãia doi de viceprimari, cât si pe Buzatu. Era prea mult! Dvs. v-ati luat mandatul în stil mare, dar PSD a pierdut mult pe mâna lipitorilor de afise, pe care dvs. i-ati ridicat la rang de politicieni. Acum o sã aveti viatã grea. Cu un CL ostil si artãgos, cu multe beizadele de cãrat în spate, o sã obositi în curând. Mai bine cereti-vã la Parlament! O meritati!

Boros Dumitru 

Dacã tot ati “halit” Covidul, folositi-vã de acest prilej si începeti-vã mandatul cu 14 zile de odihnã. Din câte am înteles, virusul nu o sã fie asa de agresiv în cazul dvs., iar forma de boalã pe care ati luat-o nu vã va crea probleme. Cereti cazare la containere si chiar cã o sã ziceti cã sunteti în concediu. Cã dupã aceea începe balamucul. N-ar fi rãu sã-i radeti pe cei din Primãrie care vã cântau prohodul si-l asteptau pe Titi.

Cristi Rusu

Bine ati venit la aceastã rubricã, care nu o sã vã menajeze. Sper sã aveti suficient umor, sã nu vã supãrati de micile noastre muscãturi, cã sunt unii care sar ca arsi când îndrãznim sã tratãm micile bârfe în previziuni la acest horoscop. De exemplu, acum umblã vorba prin judet cã propovãduiti unirea liberalilor cu sleahta lui Dan Marian. Ar fi un mare pãcat sã vã treacã asa ceva prin cap. Ei sunt acum unde trebuie, sunt roata de rezervã a PSD.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ