23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni

- Advertisement -

Mihai Botez

Dupã trei ani de deputãtie, ati reusit sã treceti partidul pe persoanã fizicã. În prelegerile pe care le tineti colegilor useristi vorbiti doar în nume propriu, precum un monarh. Autosuficienta de care dati dovadã revarsã peste umilii membri de partid. Zicerile dvs. de genul „cui nu-i place în USR sã plece”, par parcã copiate de Buzatu.

Adrian Solomon

În sfârsit Luna a ajuns factor decizional în zodia dvs. Nu vorbim de actiunea „Luna” a ministrului Vela care cautã politisti corupti, instalati de PSD în functii, ci de efectul astrului ceresc asupra corpului dvs. E posibil ca un soi de maree sã vã cuprindã si sã vã tragã în neant.

Aurel Cãciulã

Sunteti un norocos prin definitie. Douã doamne distinse v-au fãcut cadou de Mos Nicolae. Una dintre ele v-a adus o nuielusã, alta un epuroi de ciocolatã. Stiti cã e o vorbã: „Între douã nu te plouã, dar nici bine nu te simti!”. Dar în cazul dvs. nu se aplicã, fiindcã barierele culturale si religioase dintre cele douã doamne, fac imposibilã verificarea acestei ziceri.

Daniel Olteanu

Tãriceanu mai are putin de negociat si o sã vã vedem în curând coleg cu Nelu Tãtaru si lupta în PNL o sã se ascutã din nou. Si dacã o sã mai aparã la orizont si Dan Marian, chiar o sã fie distractiv. Dar pânã atunci sã ne mai bucurãm de zilele de pace din PNL, în care Tudor împleteste colaci, Arcãleanu îi dã cu ou crud, iar Cristi Rusu îi bagã la cuptor.

Irinel Stativã

Vã permiteti sã fiti rece cu Buzatu, stiind clar cã nu o sã mai pupati peste un an un loc eligibil pe listã. De 1 Decembrie, chiar l-ati ignorat. La urma urmei aveati si de ce. În declaratia de avere, la rubrica venituri, stati mai tare decât el. Sã vã trãiascã sotia, fiindcã fãrã ea ati fi fost un soi de asistat social.

Gabriela Cretu

Ne bucurãm pentru dvs. cã de 1 Decembrie, Ziua României, dvs., pe banii contribuabililor, ati sãrbãtorit în Helsinki. Pãcat, fiindcã ati pierdut fasolea cu ciolan a lui Jan si micii primarului de la Stefan cel Mare. V-ati dus acolo, la sãracii ãia. Pariu cã nici nu ati avut ce pune în farfurie! Probabil vreo bucatã de somon sãlbatic si niste caviar!

Dumitru Buzatu

Ati primit o veste nasoalã de la premierul Orban: alegerea presedintelui CJ prin votul consilierilor judeteni. Iar ati ajuns la mâna primarilor PSD, fiindcã o majoritate la varã de unul singur va fi greu de fãcut. Nici partidele de stânga care vor fi la acel moment nu o sã facã front comun în jurul dvs. Stiti de ce? Fiindcã le-ati distrus prin tot felul de tertipuri.

Mircea Gologan

Tare mult vã place cã sunteti prefect interimar. Nu are cine sã vã deschidã usa si sã vã anunte cã a apãrut Monitorul Oficial. Cã asa-i terorizati dvs. pe fostii prefecti, care sub amenintarea demiterii îi speriati cu aparitia noilor numiri în ziarul amintit mai sus. Dar va veni si vremea în care veti primi o dedicatie în acea publicatie.

Ciprian Trifan

Dacã vreti sã vã faceti o iesire triumfalã din PSD, sã stiti cã partidul lui Ponta nu mai este de actualitate. Sãracu’ a luat cea mai mare teapã, chiar mai babanã ca cea din 2014. Acum e la modã partidul lui Ivan, fostul europarlamentar PSD, originar din Iasi. Si el un mic dizident precum dvs.

Vasile Pavãl

Ar trebui sã facem bilantul gunoaielor. A trecut o sãptãmânã de când noul operator a preluat colectarea deseurilor si deja se cunoaste. N-o fi fost Bârleanu vreun mare manager, dar s-a descurcat binisor, chiar foarte bine. Si când te gândesti cã a fost si un tip atent cu presa din Vaslui, chiar cã trecerea lui doar la Spatii Verzi e o pierdere uriasã.

Dumitru Boros

Vã cãutati un coleg cu care sã faceti tandem la varã, unde sã lansati în premierã pentru Bârlad cuplul primar-parlamentar. Vã dãm un sfat! Luati-l pe presedintele de la CARP Pensionari, pe fostul procuror Mihai si o sã vedeti cã dati lovitura. Iar le furati de sub nas electoratul pe care ei se bazeazã, pensionarii.

Ioan Ciupilan

De vreo douã sãptãmâni vã cautã niste bãieti de la USR. Pãcat cã nu-i bãgati în seamã. Au o ofertã foarte interesantã. Puneti-vã pe listã lor la alegerile locale si vã garanteazã un post de parlamentar. Afacerea e bunã, dar nu stiti cu cine sã negociati la USR, cã Barna mult nu o sã mai stea cocotat în fruntea partidului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.