23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni

- Advertisement -

Gabriela Cretu: Vreti sã fiti discretã, în postãrile publice, dar unii citesc printre rânduri si vãd cã aveti multe frustrãri legate de noii sefi de la PSD. Cicã „m-am luptat sã limitez erorile propriului guvern”. Dar, de ce nu i-ati spus asta lui Dãncilã în fatã, când era premier si sefã la PSD? Nu demobilizati, cã au altii grijã, stiti doar!

Irinel Stativã: Sunteti atât de discret si scump la vedere, de au ajuns colegii de partid sã se întrebe dacã mai sunteti în PSD sau ati trecut la Nelu, cu arme si bagaje. Cicã, ultima datã v-au zãrit niste lipitori de afise prin sediul partidului, într-o sâmbãtã sau o duminicã, plus o sedintã de partid la Stefan cel Mare. Este clar: sunteti disident în PSD, iar Miticã nu vã vede cu ochi buni.

Adrian Solomon: Asteptãm cu interes clipa în care veti sãri la gâtul lui Buzatu! Chiar dacã Ciprian Trifan îsi doreste sã fie presedinte, totusi, cea mai bunã variantã de a-l înlocui pe El Lidero rãmâneti dumneavoastrã.

Mihai Botez: Blatul pe care îl faceti cu PSD-ul la Vaslui se vede din avion! Ne-am fi dorit sã fiti mai activ. Luati exemplul colegului dumneavoastrã de la Cluj, Emanuel Ungureanu.

Doina Silistru: Ati fãcut ce ati fãcut si ati intrat pe un teren minat. De regulã, v-am gãsit în Senat cu initiative legate de agriculturã, de cercetare, chestii de genul. Ori, zilele astea ati fost citatã într-o initiativã cu „cesiuni speculative de creante”, nu prea întelegem cine v-a supãrat si de ce ati abordat aceastã temã. Dar, om afla noi cine v-a fãcut sã semnati aceastã initiativã.

Daniel Olteanu: Existã varianta sã mai faceti echipã cu proaspãtul prefect! Oare cum v-ar sta dumneavoastrã subprefect, iar el prefect?! Ar fi exact ca rocada la sah.

Dumitru Buzatu: Sunt unii care stau si vã bârfesc pe la colturi, cicã ar cam trebui sã faceti un pas înapoi, la alegerile de anul viitor. Stiti vorba ceea: „Dragnea e la pârnaie, Viorica nu mai este presedinte, nici eu nu mã simt mai bine”. Suntem curiosi dacã o sã vã înfrunte cineva la alegeri.

Mircea Gologan: Ati ajuns mare! Însã nu pentru mult timp. Faptul cã l-ati luat pe Ciomaga subprefect, asta nu înseamnã cã o sã dormiti linistit.

Ciprian Trifan: V-ati sãturat sã fiti pe locul 2 sau 3 si ati luat decizia bãrbãteascã de a-l înfrunta pe Buzatu! Chiar dacã acum ziceti cã aveti 70% dintre primari de partea dumneavoastrã, noi vã garantãm cã scorul la care visati nu este predictibil.

Vasile Pavãl: Sunteti supãrat foc pe Politia Localã, v-au deranjat cu modul în care actioneazã prin oras, de parcã ar fi niste generali de armatã, nu agenti de la Localã. Oamenii cu chipie si aere de politisti s-au ajuns. Le-ati dat salarii de boieri, au functii si masini la scarã, iar acum vã dau cu flit, îsi fac treaba doar dacã sunt împinsi de la spate. Ori gãsiti ac de cojocul lor, ori îi treceti la munca de jos!

Ioan Ciupilan: Când ati aflat cã Tãtãru a fost numit secretar de la stat la Ministerul Sãnãtãtii, ati dat petrecere de bucurie! Plecarea lui v-a adus linistea doritã! Totusi, fiti atent, pentru cã ambitios cum îl stim, doctorul v-ar putea face opozitie si de la Bucuresti.

Dumitru Boros: Dacã sunteti un lider autentic, ar trebui sã vã faceti curat printre consilierii locali. Sunt unii care nici mãcar nu meritã sã se numeascã liberali. Sunt mai degrabã pesedisti convinsi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.