Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Gabriela Cretu – senator PSD

În ultimele aparitii publice ati apãrut îmbrãcatã în negru, cu o mascã fioroasã pe chip. Vreti sã pozati în Vãduva Neagrã si s-o periati pe biata Anuta, care si-a luat în serios treaba de prima doamnã a judetului. Cicã si copilul ei vã viseazã noaptea de când v-a vãzut pe la evenimente. Se trezeste seara în somn si spune cã a venit Baba Cloanta la tãticul ei vitreg si se pune pe plâns pânã dimineatã.

Cãciulã Aurel – deputat PSD

Ati început sã credeti cã o sã iesiti deputat si de pe locul patru. Asta dupã ce ati depus în cont la partid niste firfirei, iar Buzatu v-a garantat cã aveti sanse. Partea misto e cã a ajuns Ciupilan sã vã compãtimeascã. Bineînteles cã la misto! Mai rãsuceste si omul un pic cutitul în ranã.

Irinel Stativã – deputat PSD

Ce noroc pe Buzatu cã v-a pus pe un loc eligibil. Altfel ar fi avut mari probleme în instantã, dupã ce liberalii au atacat în contegios ultima hotãrâre a Consiliului Judetean prin care s-au ales cei doi vicepresedinti. Facem de pe acum pariu cã PNL o sã piardã si vã putem dicta inclusiv motivarea, care va suna ceva de genul cã cei doi vicepresedinti au fost alesi ca urmare a noii majoritãti formate, iar faptul cã trei consilieri nu au fost validati si astfel nu au putut participa la alegeri nu reprezintã o încãlcare la dreptul de a fi ales.

Solomon Adrian – deputat PSD

Rugati-l pe finu’ Edi Popica sã vã punã si pe dvs. pe capra aceea cu panouri publicitare. Nu ca birjar, ci ca partener. Ce frumos ar fi pe partea soferului sã aparã acesta, iar pe dreapta dvs., cu poza aceea irezistibilã când v-a pus Sexy Roxana gel cu sclipici în pãr. Chiar cã semãnati cu Adi Minune.

Olteanu Daniel – deputat Pro România

Ati vãzut cum a fãcut pipi Dan Marian pe dvs. si pe noii colegi dupã ce s-a vãzut sef pe partid. Nouã ne-a plãcut la nebunie si o sã ne mai placã si atunci când n-o sã treceti pragul si o sã vã zicã omul sã faceti pasul în spate, asa cum a fãcut si el acum patru ani. Pãcat cã ati predat un partid ca la carte – ati muncit enorm- unui samsar politic care a venit descult la dvs. si acum a ajuns la CJ sã dea decrete.

Doina Silistru – senator PSD

Cum de sãptãmâna viitoare, odatã cu începerea campaniei electorale, o sã trecem de la horoscopul politicienilor la cel al candidatilor, a venit momentul sã ne luãm rãmas bun de la dvs. Ati fost un senator pe cinste, dubios de corectã si cu al naibii de mult bun simt. Din partea noastrã aveti toatã consideratia si putem spune cã v-ati fãcut datoria fatã de poporul care v-a ales.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Aveti grijã cã au început douã dame de prin Consiliu sã se încaiere de la dvs. Sunt prietenele noastre Nuta si Rexona care si-au dat cu gentile în cap ca la zidul mortii. Noi am fost de fatã si putem spune cã cea care a bãgat bãtul prin gard a fost Nuta. A provocat-o pe Rexona si aia, fatã de la tarã, poc!, cu geanta-n cap.

Mircea Gologan – prefect Vaslui

La ultimul accident v-ati cam arãtat limitele în a gestiona situatiile de urgentã. Ati tinut blocat traficul la Stâna Costesti vreo patru ore de s-a fãcut coada tocmai pe la Tutova. Nu întelegem de ce nu ati deviat traficul pe la Dodesti – Viisoara – Rosiesti. L-ati dus pe la Chiscani de-ati rãmas si dvs. împotmolit. Cred cã, dacã-l lãsati pe Poianã, se descurca mai bine.

Trifan Ciprian – Vicepresedinte CJ Vaslui

Acum, cã Buzatu a pus serios umãrul la instalarea dvs. ca vicepresedinte, nu mai puteti spune cã este al dracului. Timp de patru ani l-ati mâncat de cur si acum dintr-o datã ati devenit prieteni. Înseamnã cã, de fapt, ati fost tot timpul prieteni si vã certati doar de fatadã, ca sã vedeti cum muscã prostii. Bunã stategia, dar sã vedem ce o sã mai inventati peste patru ani.

Pavãl Vasile – primar Vaslui

Nici bine nu l-au anuntat liberalii pe Braniste viceprimar, cã a si nãvãlit DIICOT-ul la el în Ocolul Silvic de la Bãcesti. E un soi de avertisment pe care i l-ati transmis cã, dacã se ia de brãdutii ornamentali si de spatiile verzi, o sã mai aibã si alte perchezitii. Acum sã vedem dacã omul s-a înmuiat sau nu. Noi pariem cã da!

Dumitru Boros – primar Bârlad

A venit timpul sã-l aruncati în luptã pe Prâslea cel Voinic de la Bârlad, cã iar o sã v-o ia înainte useristii ca la europarlamentare. Si apoi Bîca e un bãiat fain, are umor si chiar relatii prin mediul rural. Cum ar fi, de exemplu, la Grivita. Multi cred cã acest candidat e cam subtire pentru prima pozitie la Senat, dar noi pariem pe el. Va fi un nou Vasile Pintilie al Bârladului, adicã tenace si perseverent când vine vorba de treburile orasului.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Ne-a plãcut ultima sedintã de CL, când dvs., ca un veritabil tãtuc, împãrteati functiile în comisiile de lucru de parcã Husul e orasul dvs. Ne-a plãcut si tonul care suna ceva de genul: “Hai, bãi sclavilor de la ALDE, sã vã dau sã ciuguliti resturile care au mai rãmas, dacã promiteti lui nenea cã nu o sã vã asociati cu liberalii”. Si ce credeti, sclavii s-au conformat.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ