Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Edi Popica: Când e sã fii norocos, esti! Din orice pozitie, sigur o sã iesiti deputat, dar acesta era deja un lucru stiut. Partea bunã este cã partidul va lua mai multe voturi la Camera Deputatilor, unde dumneavoatrã sunteti primul, decât va lua la Senat, unde Gabriela Cretu este cap de listã. Si de aici, concluzia cã ati fost locomotivã.

Adrian Solomon: Nu stim ce ati fumat, dar sã spuneti prietenilor si colegilor de partid cã PSD-ul va lua peste 50% la aceste alegeri, e chiar o utopie! Dumneavoastrã nu vedeti în ce vremuri trãim? Asa spuneati si la “locale”, cã PSD-ul e sus si ati vãzut cã mai erau câteva voturi si Buzatu al dumneavoastrã lua bãtaie.

Mihai Botez: Sã vã spunem una comicã rãu: ciracii lui Buzatu spun alegãtorilor cã, dupã alegeri, PSD-ul va face aliantã si Guvern cu USR-ul. Stim cu totii cã este o minciunã, dar ar trebui sã analizati cu atentie aceastã manevrã de intoxicare a lui Buzatu, pentru a vã da seama cã la acest moment PSD-ului îi este teamã cã pe Vaslui si Bârlad, partidul dumneavoastrã va lua un scor bun.

Daniel Olteanu: Ne pare rãu sã vã spunem, dar dacã Pro România trece pragul la nivel national, la Vaslui sansa sã fie parlamentar îi va apartine lui Gelu Diaconu, nu dumneavoastrã. Nu întelegem cum de ati reusit sã rãmâneti pe dinafarã, dupã ce ati avut toate hãturile partidului în mânã. Puteati fi vicepresedinte la CJ si puteati alege unde sã candidati, dar dumneavoastrã ati ales cea mai nefericitã pozitie, cea de candidat la Camera Deputatilor.

Gabriela Cretu: Sunteti de groazã! Ati înregistrat performanta unicã în PSD, ca electoratul PSD-ului sã fie împotriva dumneavoastrã. Nici primarii nu trag în campanie cât ar trebui pentru Senat si sã nu aveti o surprizã, dacã dupã numãrarea vorturilor, PSD o sã aibã mai putine voturi decât la Camera Deputatilor.

Irinel Stativã: Analistii spun cã n-o sã prindeti mandatul de deputat! Noi însã vã dãm o veste bunã. Nu cã ati merita-o, Doamne fereste, ci pentru cã asa va fi. Veti fi deputat, dar veti fi ultimul pe lista la redistribuire. Se pare cã a pus o vorbã bunã si doamna judecãtor. Ati fost inspirat, când ati ales-o de sotie.

Nelu Tãtaru: Presa de casã a lui Buzatu încearcã sã acrediteze ideea cã l-ati mazilit pe Marius Arcãleanu, cel care a pierdut la putine voturi, în fata lui Buzatu. Este un fals grosolan, fiindcã Marius nu si-a dorit niciodatã sã fie parlamentar, el îsi doreste o carierã în administratia publicã localã. Marius Arcãleanu va lupta cu Buzatu în toti acesti 4 ani, inclusiv împotriva lui Dan Marian, proaspãt vopsit în culorile PSD-ului.

Gelu Diaconu: Stati toatã seara si socotiti voturile! Faceti tot felul de scheme, în loc sã mergeti pe teren, sã convingeti electoratul cã partidul dumneavoastrã este cel mai bun. Se cunoaste cã sunteti contabil. Si, dacã tot am pomenit de meseria dumneavoastrã, luati în calcul cã dupã campanie, nu vã veti mai recupera toti banii, fiindcã a avut grijã Dan Marian. Asa vã trebuie!

Alin Silitrã: Suntem foarte curiosi câte voturi veti lua în municipiul Vaslui, fiindcã aici se va vedea implicarea dumneavoastrã. Noi credem cã veti obtine un procent care vã va clasa pe locul I în ierarhia localitãtilor din Vaslui, dar va trebui, totusi, sã accelerati mãcar în ultimele zile.

Iulian Bîca: Pesedistii vã fac “bau!”, cã nu vã veti lua mandatul de senator. Fac aceste presiuni pe dumneavoastrã, doar ca sã vã demobilizeze. Ei stiu cã dumneavostrã sunteti cel care, pe municipiul Bârlad, sunteti stâpânul voturilor si care l-ati dus la victorie pe Boros de douã ori. Nu vã lãsati intimidat!

Tudor Polak: Campania e pe sfârsite si, trãgând linie, putem spune cã v-ati fãcut datoria. Pãcat cã nu v-am putut vedea la dezbateri asearã, însã ar trebui sã fim supãrati pe Violeta, Ministrul Muncii, cea care v-a fãcut convocarea la Bucuresti. Rãmâne sã vã luati revansa, sãptãmâna viitoare.

Radu Bobârnat: Nu vã culcati pe o ureche. Chiar dacã unii vã spun cã nu aveti nicio sansã, noi spunem cã PNL-ul va reusi sã ia si al treilea mandat de deputat. O sã vedeti cã si la Husi veti lua un scor bun. Chiar dacã “Papa Jean” vã intimideazã. Lumea stie cã sunteti un om serios, pus pe treabã si compatibil cu meseria de parlamentar.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ