Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Cretu Gabriela

Acum, cã s-a terminat campania, iar ati intrat în carapacea dvs. Nu mai sunteti atât de binevoitoare cu electoratul, nici expansivã. Brusc, ati devenit sobrã si tratati semenii de la nivelul functiei pe care o aveti. Ne-am fi asteptat ca acum, în luna cadourilor, sã miluiti niste oameni necãjiti, drept multumire cã bunul Dumnezeu v-a mai dat încã patru ani de huzur pe spatele poporului.

Adrian Solomon

Ne place cã ati început campania “Dãruiesti si câstigi!”. Colindati satele împreunã cu finul Popica si dati cadouri necãjitilor. Avem si noi o curiozitate. Dvs., omul Solomon, contribuiti si financiar la aceastã actiune? Sau pune bani doar Popica ?

Mihai Botez

Ati predat o adevãratã lectie de politicianism. Ati stat patru ani deputat, ati strâns în contul personal vreo douã miliarde din banii dati de stat pe salarii si diurne, n-ati investit niciun ban în partid, organizatii sau mese cu simpatizantii si tot ati iesit deputat. Asta chiar înseamnã cã sunteti politician. Si cu functie si cu bani în buzunar.

Tudor Polak

În avans am scris cã ati ajuns deputat, dar iatã cã v-a venit si patalamaua, desi unii scribi PSD vã cântau prohodul. Acum,cã sunteti deputat cu acte în regulã, vã întrebãm frontal: Veti face ceva pentru judetul Vaslui? Nu cã am avea asteptãri, dar suntem colectionari înrãiti ai promisiunilor parlamentarilor la început de drum. Ne place la nebunie elanul fiecãrui nou parlamentar si cum se frâng visele acestora când ajung în închisoarea pe care noi, muritorii de rând, o numim Casa Poporului.

Iulian Bica

Ati cerut tuturor sã nu vi se adreseze cu titulatura de senator, pânã când nu vã vine hârtia de la BEC. Invocati un soi de superstitie. Dar vã adresãm o întrebare nevinovatã: Dacã erati asa de sfios, de ce ati cerut primarului sã vã facã rost de un cabinet parlamentar, taman când nu detineati încã dovada cã sunteti senator ?

Irinel Stativã

Se joacã tare în Justitie treaba cu viceprimarii Vasluiului. Oare existã vreo imixtiune a politicului în aceastã afacere? Întrebãm, fiindcã coincidentele ne obligã. Dar sã trecem la ale noastre. Cum au reusit colegii sotiei dvs. sã suspende o hotãrâre de CL, fãrã sã o judece? Adicã, sã anuleze numirea viceprimarilor, fãrã sã judece fondul problemei.

Dumitru Buzatu

În sfârsit ati ajuns la momentul adevãrului. Printr-o scrisoare adresatã judecãtorilor, ati recunoscut cã din vina noastrã, dvs. ati scãzut în ochii electoratului. Adicã dvs. ati creat un El Dorado în Vaslui, iar niste jurnalisti nesimtiti l-au mânjit. Totodatã, am aflat si pretul dvs. V-ati autoevaluat la 100.000 de euro. Cam atât ar costa supãrarea dvs, fãrã sã mai punem partea sefei de cabinet, care e la fel evaluatã la 100.000 de euro. Ne place cã mãcar acum v-ati pus de acord.

Mircea Gologan

Alegerile s-au terminat, BEJ si-a încheiat misiunea, totul a iesit bine, dar acum sã vedem dacã si stãpânii vor fi multumiti. De Crãciun veti vedea dacã o sã mai primiti încã un mandat de prefect, ori nu. E posibil, din cauza negocierilor, sã aflati vestea cea mare de abia la Crãciunul celor de pe stil vechi.

Ciprian Trifan

Sunteti singurul din trioul de la conducerea CJ care mai aveti posturi libere de consilier. Buzatu are sase, Dan Marian douã, dvs numai unul. A încercat partidul sã vi-l bage pe gât pe Alexandru Barbu, dar se pare cã nu a reusit. Mai bine l-ati lua pe Floriol. E destept, scrie bine, e ieftin si loial. Si în curând nu mai are nici unde sã stea, asa cã poate dormi pe canapeaua din spatele biroului dvs.

Vasile Pavãl

V-ati cam jucat cu liberalii si acum se joacã ei cu dvs. O sã vedeti cã nici bugetul nu vi-l trec. Sã stiti cã vinovat de aceastã situatie sunteti numai dvs. Pentru cã nu le puneti piciorul în prag pulifricilor de la partid care se cred strategi. Dvs. aveti de condus un oras si nu aveti timp de rãfuieli copilãresti la care viseazã alde Mânca-ti-as sau Barbu Lãutaru

Dumitru Boros

Deja tensiunile din interiorul partidului dvs au început sã verse pe afarã. Profesorul care tocmai si-a dat demisia are dreptate. Sexy Roxana a putut fi viceprimar mandatul trecut, dar el acum nu. Sã stiti cã USR nu are niciun drept sã cearã postul de viceprimar. L-a luat pe cel de la Vaslui si noi zicem cã este suficient.

Cristi Rusu

Misiunea dvs. la Negresti e una teribil de grea. Dar sunteti primarul bobocel care ati început mandatul cu dreptul. Strângeti în jurul dvs. o echipã care sã meritã si luptati-vã. Includeti-l pe consilierul independent în acest cerc. Omul e valoros si are multe idei bune, plus lipici la electorat.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ