Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Adrian Solomon

Ati dat-o nasol cu mãrirea pensiilor, cã cei de la Curtea Constitutionalã zic acum cã voi, PSD, de fapt ati fãcut în asa fel încât ei sã nu le poatã aproba. Asa cã mai usor cu pianul pe scãri, cã nu de alta, dar s-ar putea sã vã ia înainte. Si, ca sfat, vã sugerãm sã-l mai linistiti pe finu’, cã e prea agitat. Tot timpul scrie pe FB, ca Jenicã Rusu.

Eduard Popicã

Mai aveti un pic si preluati trompeta de la Solomon. Nu miscã nimic pe scena politicã ca dvs. sã nu înfierati cu mânie proletarã. Si când s-au schimbat directorii de scoli, si acum cu pensiile, tocati mãrunt puterea. Dar vedeti s-o faceti si argumentat, nu doar asa, de dragul de a lãtra. Lumea asteaptã de la dvs. ratiune, diplomatie si fapte.

Tudor Polak

Acum cã a trecut si Anul Nou pe vechi, vrem sã vã întrebãm dacã pânã la anul veti mai pune si dvs. viceprimar la Vaslui. Fiindcã dacã o s-o lãsati pe mâna judecãtorilor, ale cãror soti sunt politicieni PSD, sigur vã prinde 2024 si tot cu amânãri o sã vã tinã pe loc procesul. Tocmai ce v-a dat una, acum de curând si, atentie: E începutul!

Nelu Tãtaru

Se pare cã o sã aveti mânã bunã la tragerea prefectilor de sãptãmâna viitoare, iar PNL va avea dreptul sã numeascã un înalt functionar la Vaslui, dacã o sã mai fie functionar. Sper sã aveti inspiratie si la deconcentrate, fiindcã si asa umblã vorba prin judet cã multi pesedisti, ba s-au vopsit liberali, ba useristi si chiar si unguri.

Botez Mihai

Am luat act de declaratia dvs. de pe FB si vom astepta cu interes sã vedem cine vor fi oamenii pe care partidul dvs. îi va numi la deconcentrate. Sperãm sã fie tineri cu carte si cu o carfierã în spate, fiindcã deja institutiile sunt saturate la maxim de lipitori de afise.

Gabriela Cretu

Ne-am fi asteptat sã fiti prezentã la Podul Înalt, la comemorarea bãtãliei care ne-a fãcut cunoscuti în toatã Europa. Ne asteptam ca de la umbra marelui voievod sã vã salutati electoratul. Bine, ce nu stie pulimea e cã dvs. sunteti hãrãzitã sã fiti senatoare, e un dar divin pe care l-ati primit de la Dumnezeu. Chestia cu votul e asa, ca sã pãrem un popor suveran.

Dumitru Buzatu

Un pic de circ la statuia lui Stefan cel Mare de la Podul Înalt si ati prostit din nou electoratul. Complexul arhitectural stã sã se dãrâme, iar dvs. si ilustra academicianã de la muzeu nu miscati un deget sã reabilitati aceastã bijuterie construitã de comunisti. Ba, într-un dispret total fatã de istorie, mai dati si autorizatii de stâni chiar în fata statuii.

Mircea Gologan

Chiar dacã tragerea pentru prefecti nu este programnatã, în ghioc v-a iesit cã o sã mai fiti prefect o perioadã. Cicã asa s-ar fi aliniat astrele, spun unii, altii precum Floriol, o dã pe la Ploiesti. O sã vedem în cele din urmã cum va fi. Rugãmintea noastrã e sã nu-l uitati pe drum pe Ciomaga. Cã e un coleg bun si tovarãs de drum loial.

Ciprian Trifan

Bine cã nu e zãpadã anul acesta si puteti sã rãsuflati linistit. Noi punem pariu cã s-au consumat vreo 10 tone de motorinã pentru deszãpezire, dar o sã vinã ceva materie primã în februarie si o sã aveti si temei sã-i descãrcati de gestiune pe cei de la LDP. cã bãietii si-au fãcut datoria, plãtesc postacii de partid regulat si cu sume frumusele.

Vasile Pavãl

Covidul v-a cam slãbit, dar o sã vã reveniti. La primul dus rece al liberalilor veti fi fresh. Vã mai necãjeste un pic si povestea aia de la Transurb, dar o s-o scoateti dvs. la capãt pânã la urmã. Cei de acolo nu cã sunt sacul farã fund, sunt hãul cel mai mare în care se pierd multe resurse ale orasului.

Dumitru Boros

Aveti grijã pe unde ajung animalele pe care le casati de la Grãdina Zoologicã, fiindcã riscã sã ajungã vedete la televiziunile centrale, dacã se mai filmeazã mult pe la domeniile unora vizati de DNA. Si nu de alta, dar ne fac judetul de râs, cã iar am exportat mãgari jigãriti.

Cristi Rusu

Ne-a plãcut treaba cu camerele de filmat pe strãzi. Asta mai trebuia la Negresti, tichie de mãrgãritar. Dar poate or fi si ele utile la cresterea PIB-ului. Noi ne asteptam sã faceti demersuri pentru redeschiderea spitalului de la Negresti, mai ales cã, la orizont, s-ar întrezãri ceva, mai ales cã aveti pe mânã si suficientã resursã umanã specializatã.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ