Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Edi Popica – deputat PSD

Imaginea pe care v-ati fãcut-o v-a luat-o un pic înainte. Asa se întâmplã când lucrati cu diletanti. Primarii se plâng cã nu le mai rãspundeti la telefon. Le-ati transmit prin acea scrisoare, imediat dupã alegeri, cã le rezolvati toate problemele, inclusiv cele de la CNI si acum, când vã sunã, le dati ton de ocupat! Nu vã jucati cu chestii din astea, cã s-ar putea sã vã îngropati singur cariera de politician.

Tudor Polak – deputat PNL

Ati cuvântat bine de la tribuna Parlamentului în plinã sedintã. Noi sincer ne-am mirat, fiindcã stiam cã sunteti emotiv. Înseamnã cã vã prieste aerul de Bucuresti. Toatã lumea se astepta sã doborâti recordul lui Stativã, care în primul mandat a vorbit în plen, doar atunci când a depus jurãmântul. Oricum, nici acum, în al treilea mandat nu rupe gura târgului.

Mihai Botez – deputat USR

Dupã victoria de la Bârlad, când ati reusit sã o plasati pe tânãra Vintilã în scaunul de viceprimar, încercati marea cu degetul si fortati numirea fratelui acesteia în cabinetul proaspãtului prefect de la PLUS. Pãstrati-vã “curajul” în negocierea cu PNL pentru deconcentrate. Acolo chiar aveti nevoie.

Adrian Solomon – deputat PSD

În scandalul HoReCa ati avut o reactie destul de întârziatã. Probabil restaurantul pe care dvs. îl frecventati nu a fost atins de scenariul rosu si nu ati fost lezat în niciun fel. TotusI, ati reactionat în cele din urmã, fiindcã v-au sunat niste prieteni care au tot felul de restaurante sI, din complezentã, ati fãcut un pic de scandal.

Iulian Bîca – senator PNL

Suntem foarte curiosi ce-ati fãcut cu doleantele protestatarilor, fiindcã ati fost foarte implicat în planul de convingere al protestatarilor cã nu-s bune protestele, ci dialogul. Ati initiat vreun demers în Parlament, ati vorbit la Guvern? Ce-ati rezolvat, fiindcã vine iarãsi momentul de analizã al unui lockdown local si acum nu mai puteti spune cã v-a luat pe nepregãtite.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

S-a numit si prefectul, iar conform programului ar trebui începutã reforma si în deconcentrate. Nu de alta, dar oamenii lui Dan Marian de la APIA, AFIR, Directia Agricolã se cred vesnici si pozeazã în liberali. Suntem curiosi ce garniturã de directori veti numi împreunã cu Botez de la USR, fiindcã la Vaslui chiar se impune o reîmprospãtare a aerului din institutiile publice.

Dumitru Buzatu -presedinte CJ Vaslui

Ati fost foarte inspirat sã tineti sedinta de CJ, în incinta spitalului judetean. Le-ati arãtat în direct locul de unde vã vin resursele…sufletesti, fiindcã stie tot poporul cã si microbii din spital dau taxã de protectie. Dacã tot le-ati prezentat alesilor spitalul, poate ar fi fost oportun sã le explicati de ce institutia bifeazã cel mai mare record din starea de urgentã la achizitiile de combinezoane.

Marcel Lãudatu – prefect Vaslui 

Mare supãrare dupã investirea dvs. oficialã ca prefect. Toti se asteptau la un sprit, asa cum s-a          împãmântenit obiceiul în Casa lui Penes Curcanu, numai cã dvs. ati strâns din umeri si nu ati achiesat la apropourile lor. Asa cã, de ciudã, s-au dus la bere pe banii lor, în crâsma de alãturi de Prefecturã si de unde, bineînteles, v-au umplut frigiderul cu carne.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Acum, cã a fost numit si noul prefect, ati scãpat de povara de a avea toate problemele judetului pe umeri. Asadar, puteti fi un pic mai putin malitios decât de obicei, chiar si mai comunicativ. V-ati preluat si jucãriile, monitoarele de supraveghere, dacã e sã ne luãm dupã Floriol, deci aveti toate motivele sã fiti fericit. Prin urmare, asteptãm schimbarea dvs. la fatã.

Onofrei Garincha – subprefect Vaslui

Ati avut o sãptãmâna destul de grea. În prima zi de lucru, sãptãmâna trecutã, ati votat pentru intrarea Bârladului în scenariul rosu, fãrã sã stiti cã ati fi putut cere o perioadã de gratie de 48 de ore pentru cârciumari. Prin urmare, ati intrat în gura protestatarilor HoReCa, dar si al primarului Boros. Totusi, prietenii ar fi trebuit sã vã spunã cã aveti atributul acestei derogãri cu 48 de ore.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Curios este faptul cã ati lãsat atributiile de primar lui Eugen Bot, directorul dvs. economic, în perioada cât ati fost în concediu. Oare este legal, atâta vreme cât pe functii au venit cei doi viceprimari. Nu era normal ca unul dintre ei sã vã preia prerogativele. Asteptãm cu interes si un punct de vedere de la Prefectura Vaslui. N-ar fi prima data când secretarul Lãcãtusu interpreteazã cum vrem legea.

Dumitru Boros – primar Bârlad

La celebra petrecere de sfintire a restaurantului cu bucluc din Bârlad, unde a descins Politia si a dat amenzi, inclusiv la fetele bisericesti prezente, ati fost si dvs. Se spune cã rapiditatea cu care s-au miscat politistii a fost tocmai sã vã prindã si pe dvs. în flagrant. Nimeni stie cum ati scãpat. Noi am aflat. Cicã v-a ascuns generalul în beci.
1 COMENTARIU

  1. ARTICOLUL 152
    Rolul, numirea și eliberarea din funcție a viceprimarului
    Doctrină (1)
    (1) Viceprimarul este subordonat primarului și, în situațiile prevăzute de lege, înlocuitorul de drept al acestuia, situație în care exercită, în numele primarului, atribuțiile ce îi revin acestuia. Primarul poate delega o parte din atribuțiile sale viceprimarului.

LĂSAȚI UN MESAJ