Horoscopul politicienilor vasluieni

Mihai Botez – deputat USR

Ne-a plãcut la maxim postarea dvs. în care ne explicati cum miscati dvs. si USR lucrurile în constructia infrastructurii din Moldova. Dacã tot v-ati pus “în miscare”, nu puteti pune o vorbã la ministrul “Bulã”, sã urgenteze un pic si soseaua de centurã a Bârladului? S-ar putea rezolva problema cu niscvai bani injectati în aceastã lucrare vitalã pentru Bârlad.

Bîca Iulian – senator PNL

Aveti o misiune grea. S-a dat startul campaniei interne si-n partidul dvs. si se pare cã ati fost numit seful de campanie a primarului Boros care vrea sã atace functia de presedinte de partid. V-ati luat câtiva aliati din nordul judetului. Aveti totusi grijã sã-i alegeti pe cei buni, cã multi pe fatã vã spun doar ce vrei sã auziti. Noi vã sfãtuim sã faceti echipã cu câstigãtorii.

Edi Popica – deputat PSD

Ati descoperit cã puteti dimineata sã vorbiti la sala goalã a Camerei Deputatilor cât vreti. SI, în loc sã vã faceti somnul de frumusete, dati fuguta la Parlament si asemenea lui Olteanu în mandatul trecut, rupeti microfonul cu tot felul de declaratii politice. Nu-i rãu, dar pentru un politician de anvergurã e misto sã vorbesti cu gura plinã, pardon, sala plinã.

Solomon Adrian – deputat PSD

Combateti destul de virulent chestia cu închirierea parcãrilor. Chiar ati trimis la prefectul userist o plângere prealabilã, fãcutã cicã în înteresul legitim al cetãteanului. Care dintre ei? Vã referiti cumva la liderul de sindicat de la Rulmenti care a ocupat tot spatiul verde de la bloc unde si-a fãcut chiar sopron.?! Parcã am fi în filmul de la Metrorex. Lãsati-o mai moale cu propaganda, cã cei din partidul dvs. au ocupat cam toate spatiile verzi de pe la parter-uri de bloc !

Tudor Polak – deputat PNL

Ati venit cu capsa pusã de la Parlament si l-ati articulat bine pe postul de viceprimar de la Vaslui, care vrea sã devinã city manager cu complicitatea primarului. Pãi a luat exemplul de la Husi, unde primarul Ciupilan si pus fostul viceprimar, pe pozitia de administrator public, fiindcã nu avea cine sã-i facã ciorba la partidele de poker de la sere.

Gabriela Cretu – senator PSD

Aveti o dilemã! Dacã parlamentarii sunt fiinte cuvântãtoare sau nu. Pentru a rezolva aceastã problemã, ar trebui sã-l întrebati pe Stativã, cum e sã fii necuvântãtor 12 ani în cea mai importantã institutie a României. Si atunci aveti un reper clar al problemei dvs. Dar noi credem cã întrebarea dvs. e usor ironicã, fiindcã astfel suntem siliti sã credem cã degeaba ati pierdut atâta timp prin Parlament.

Buzatu Dumitru – Presedinte CJ Vaslui

Au început multi primari PSD sã spunã în gura mare cã bugetul anul acesta e mai mare decât cel pe care l-au avut anul trecut. De exemplu, pentru multe comune, pentru asistatii sociali sau pentru persoanele cu handicap au fost alocate bugete duble. Numa dvs. tipati cã liberalii v-au dat mai putini bani. Cei drept, banii s-au repartiza corect pe comune si la CJ, pentru echilibrarea bugetelor au fost mai putini.

Marcel Lãudatu – prefect Vaslui

Acum, cã aveti voie sã faceti politicã din postura de prefect, ar fi cazul sã intrati abrupt în campania internã pentru sefia frãtiei USR-Plus. Noi vã sustinem, fiindcã nu-l prea înghitim pe Botez. Ne-a cam luat la misto pe contul sãu de Facebook si acum, dacã tot avem cum sã-i plãtim o politã, de ce nu ? Asadar, purcedeti la treabã si adjudecati-vã pozitia de lider pe judetul Vaslui ai noii formatiuni neomarxiste.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

De când ati predat functia de prefect, sunteti mai linistit. Aveti timp sã faceti analize politice si chiar vã mai permiteti sã mergeti, ca pe vremuri, la un fotbal. Între timp se pare cã Garincha vã cam ia fata. Si în relatia cu presedintele, dar mai ales în cea cu … deconcentratele. Se vede cã are stofã de conducãtor! Si la însurubat stã bine.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Aveti niste personaje la Guvernantã Corporativã (pentru cei care nu stiu, acest departament se ocupã cu coordonarea consiliilor de administratie ale societãtilor primãriei) care nu mai încap de cât de inteligente sunt. Poate nu ar fi rãu sã le dati o testare, fiindcã nici mãcar cu logica în fraze nu stau prea bine. Cititi anuntul procedurii de selectie a administratorului de la Locativa si o sã vã lãmuriti.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Aveti grijã cã nu numai la Vaslui aveti liberali ostili! Si la Iasi sunt câtiva care vã tot bagã bete în roate. De exemplu, managerul de la Ape, supranumit si Animalul Politic, vrea sã vã întârzie soseaua de centurã, pe motiv cã acel constructor desemnat i-a spart digurile la râul Bârlad fãrã sã-si cearã voie. De parcã dvs. vreti sã construiti poduri suspendate.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Am înteles cã în ultima perioadã faceti atacuri de panicã din cauza Covidului. Mai deunãzi ati fost la spital de v-ati fãcut test. Si-n campania electoralã ati fãcut o grãmadã de teste gratuite la spital si ati vãzut cã, pânã la urmã, tot ati luat. Apropo, dacã vã mai îmbolnãviti o datã, bãgati si fotoliu de primar în carantinã cã, Doamne Fereste, când vã întoarcetI, sã nu-l gãsiti pe Sergiu Boeru tintuit în el.
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ