Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Când ati auzit cã Merkel s-a vaccinat cu AstraZeneca, hop si dvs. Chiar si sefa dvs. de cabinet a fost de acord cu aceastã idee. A conchis cã vã ajutã la imagine. Dan Marian v-a încurajat si el, trãgând sperante cã poate, poate, vã veti simti rãu si vã ia locul. Dacã cumva se imflameazã locul unde vi s-a fãcut vaccinul, dati cu Floriol. E foarte bun de pus la ranã.

Marcel Lãudatu – Prefect Vaslui

Vestea cã ministrul Voiculescu a fost demis v-a produs un mare disconfort. În primul rând l-ati plâns, fiindcã erati colegi, dar si pentru faptul cã nutreati niste sperante cã la concursul de la Casã, plusistii ar fi plecat cu avantajul terenului de acasã, dacã e sã ne exprimãm în termeni sportivi. Totusi, e posibil ca astrele sã se aseze în asa fel încât si de la Vaslui sã avem doi ministri. Unul de la dvs., poate la interne, unul de la PNL.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Vestile pentru dvs. sunt numai de bine. Asa s-au aliniat planetele. Pãi, în scenariul în care USR – Plus iese de la guvernare, dvs. o sã ajungeti prefect. Dacã rãmân, iarãsi e bine, fiindcã din pozitia de subprefect aveti mai putinã bãtaie de cap. Mai ales cã acum aveti si un ajutor de nãdejde, în persoana lui Garincha. Am auzit cã vã iubeste mult.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Ati vãzut, copiilor le-au crescut dinti si muscã din tãtuci. Chiar dacã e o metaforã, gasca lui Braniste v-a arãtat cã mai au ceva prin pantaloni si au decis sã nu vã aprobe modificarea organigramei. Noi credem cã le era teamã sã nu-l luati pe D.V. Marin city manager. Cã dacã era bun de cetãtean de onoare, cu sigurantã ar fi fãcut fatã la provocarea de administrator public.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Nu mai umblati cu plicuri pe la pensionari. Pentru un liberal, nu dã bine. Nu aveti aghiotant ? Puneti-l pe el sã le ofere bani. Dvs. faceti vorbele si din urmã, poc!, consilierul loveste cu plicul. Cã dupã aia iar urlã alde Solomon&compania cã mituiti pensionarii ca sã vã voteze. Bine, ei au uitat cã tocmai partidul lor au inventat patentul.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Iar ati început cã nu mai candidati în 2024, iar vã victimizati, de parcã husenii sunt niste prosti si nu s-au prins de joaca dvs. Acum, ce vã mai lipseste, de ati început sã plângeti? Au început lucrãrile la cinematograf, la cimitir treaba e securizatã, ca si la piatã si spital. Teoretic, nu aveti motive sã fiti supãrat, fiindcã dacã picurã tot timpul, gãleata se umple.

Solomon Adrian – deputat PSD

Nu v-ati vaccinat, desi seful dvs. de partid a fãcut-o cu cel mai periculos vaccin. Probabil cã la dvs. piarul încã nu a decis momentul. Freamãtã si Doina sã prindã exclusivitatea la televiziunea sa si deja si-a cam pierdut rãbdarea. Noi vã propunem însã sã nu o faceti. Poate apare si la noi Sputnik si o sã aveti mai multã vizibilitate dacã veti fi printre primii care se vaccineazã cu serul rusesc.

Tudor Polak – deputat PNL

Lupii dvs. din CL au început în sfârsit sã prindã curaj. Ieri au sãrit la gâtul lui Pavãl, asa cum au primit indicatii de la partid si deja parcã se simte alt aer în CL. Continuati si o sã realizati cã dvs. si USR controlati CL, deci si Primãria. Dacã vreti sã le dati emotii celor din Primãrie, întrebati de Transurb, cã sigur o sã miroase în institutie a … .

Botez Mihai – deputat USR

Aveti mare curaj sã vã luati de Floriol, bunicul si stâlpul presei vasluiene. Acuzându-l pe el de fake news e ca si cum ai spune cã Marin a mai scris o carte. Noi ne solidarizãm cu Floriol si o sã fim necrutãtori cu dvs. si cu cei care-l mai atacã, atât pe el, cât si pe profesorul doctor Marin. Acum, vã somãm sã îi cereti scuze, cã dacã nu vã dãm pe mâna lui Costel Surleac de la POD (noul partid de la Vaslui, un fel de AUR în varianta de stânga).

Iulian Bîca – senator PNL

Sunteti prins în Senat cu o grãmadã de treburi, încât ati uitat sã vã vaccinati. Ba lucrati la legea asociatiilor de proprietari, ba la cea cu scoaterea însemnelor de pe drapel, etc. Sunteti un fel de Doina Silistru a PSD. Numai ea mai muncea atât de mult. Vedeti sã nu începeti sã plângeti la un moment dat.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Soarta vã surâde din nou si e posibil, dintr-un ricoseu, sã ajungeti iar ministru. Spunem ricoseu, fiindcã dacã USR-PLUS doreste alt minister în locul celui de la Sãnãtate, atunci dvs. veti fi cu sigurantã optiunea PNL pentru functia de ministru. Dar pânã atunci mai este, fiindcã o schimbare de structurã ar trebui ca din nou Guvernul Cîtu sã ajungã la votul din Parlament.

Gabriela Cretu – senator PSD

Ati fost lovitã serios de pandemie, la mansardã. De abia acum ati descoperit cã toatã lumea face sedinte on-line, sau scrieti mesaje pe Facebook, doar asa, de impresie artisticã. Dacã e asa, ar trebui sã luati lectii de la Sosoacã. Gagica e beton! Se bate cu bodyguarzii, se înghionteste cu jandarmii si nu poartã mascã neam. Asa da, femeie. Stie sã facã opozitie.
4 COMENTARII

  1. Cum mama zmeilor să se vaccineze Șaormel cu Sputnik? Nu mai primește șaorma în veci,îl trec ăștia pe borș cu sfeclă și mi-e că slăbește Doamne ferește:)))))

  2. Aloooo Marcellino cine este Floriol că nu vreau să rămân ca boul la aliniere astrala nouă. Inteleg că știe el cine este și știi și tu și alții, dar cine este Floriol???!!

LĂSAȚI UN MESAJ