Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Botez Mihai – deputat USR

Aveti alegeri interne în USR-Plus când poporul rezist trebuie sã decidã între dvs. si liderul de la partidul lui Ciolos, prefectul Lãudatu. Asa se explicã de ce Dan Marian, omul care v-a fost consilier de campanie la alegerile europarlamentare, s-a decis sã vã ajute indirect. Numai asa se explica cum consilierul sãu personal i-a fãcut plângere penalã prefectului, pentru a întãri lozinca partidului: Fãrã penali în functiile publice!

Edi Popica – deputat PSD

Nu v-a lãsat inima sã stati deoparte si ati intrat si dvs. în hora scandalagiilor din Parlament. Dvs. l-ati luat în vizor pe un deputat de la AUR din Comisia Juridicã, care bãtea câmpii si ati sãrit pe el. Bine, într-un mod mai elegant, dar tot în mod scandalos. Mai bine lãsati-l pe Solomon la înaintare. E mai antrenat.

Gabriela Cretu – senator PSD

Ati ajuns, în sfârsit, la concluzia cã SRI si celelalte servicii secrete nu mai sunt de mult arbitri între institutiile fundamentale ale statului sau al vesnicului rãzboi al opozitiei cu puterea. Asa cã ati ajuns sã vã puneti o întrebare retoricã de genul: În anii electorali, SRI este mult mai harnic. O fi existând o explicatie? Când aflati rãspunsul, vã rog sã ni-l comunicati si nouã.

Tudor Polak – deputat PNL

Vin alegerile interne si deja emotiile v-au nãpãdit. Sunteti curios sã aflati cam cât cântãriti în ochii colegilor dvs. de partid, dupã ce ati trecut prin douã bãtãlii electorale si ati ajuns deputat. Nu stim ce gânduri aveti la aceste alegeri, dar bãnuim cã urmati pilda lui Rares Bogdan: “Nu o sã candidez la functia supremã, mã multumesc cu pozitia 2 sau 3, dar sigur o sã fiu în echipa câstigãtoare”.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Acum, cã tot partidul se pozitioneazã, ba cu Orban, ba cu Cîtu, suntem curiosi sã vedem în ce tabãrã veti juca. Deja Boc, primarului Clujului, dintr-un potential candidat , s-a transformat în omul lui Cîtu. Noi vã dãm un sfat. Nu vã pozitionati încã, lasati-i sã vinã amândoi la Vaslui, sã-si expunã motiunea si apoi sã alegeti. În pozitia dvs. vã permiteti acest lux. Ambii vã sunt datori.

Iulian Bîca – senator PNL

Desi sunteti senator, în continuare se pare cã sunteti sfetnicul de tainã al primarului Boros. Mai toate deciziile pe care acesta le ia, vã sunt aduse spre analizã. Nu e rãu, cã doar sunteti o echipã, însã nu uitati cã acum sunteti senator si poporul asteaptã mai mult de la dvs..Asteaptã ca si Bârladul sã conteze la nivel national. Cã de asta v-au trimis ambasadorul zonei la Bucuresti.

Dumitru Buzatu – presedintele CJ Vaslui

Deja, primãriile din judet au prevãzut bani pentru a promova colectarea gunoiului selectiv. Vedeti cã e dublã finantare, fiindcã dvs. ati încasat de la UE acesti bani la început de proiect, vreo 5 milioane de euro, pe care i-ati tocat cu firmele lui Ghitã si nu s-a fãcut nimic. Iar acum primarii trebuie sã bage mâna în buzunar si sã promoveze aceastã activitate.

Marcel Lãudatu – prefect Vaslui

Va fi interesantã confruntarea dvs. internã cu Mihai Botez pentru pozitia de presedinte unic al fuziunii USR cu Plus. Desi nimeni nu vã dã nicio sansã, cotându-vã cu doar 20% din preferintele membrilor pentru functia de presedinte, noi credem cã veti face o figurã frumoasã. Altfel, nu ar fi atât de disperat Botez cã îi fuge scaunul dintre picioare.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Cam se duce la vale asfaltul de pe drumul strategic, iar specialistii spun cã e din vina CJ. Cum dvs. sunteti responsabil de drumurile judetene, vã punem o întrebare simplã: Cum a fost posibil ca CJ Vaslui sã dea amplasamentul de la Bãlteni, de unde fuge asfaltul de pe drum, ca fiind liber de sarcini, când pe sub acesta trece o conductã de apã ? E posibil ca acea aductiune cu apã sã nu aibã autorizatia de constructie de la dvs?

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Sunteti foarte vesel cã, în sfârsit, aveti voie sã organizati evenimente în aer liber. Vasluiul pãrea un cimitir imens, iar acum micile dvs. petreceri vor da orasului un aer cultural. Poate organizati un eveniment mai de amploare, cum ar fi un mega concert, cu artisti în vogã, pentru a scoate din amortealã orasul în care nu se întâmplã nimic.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Dupã ce ati deschis acum cinci ani usa mare a Primãriei, iatã cã a venit si momentul sã o închideti, asa cum Titi Constantinescu a fãcut-o în trecut. Când toatã lumea se pregãteste de relaxare, dvs. vã baricadati în institutie de frica gripei chinezesti, restrictionând accesul la toate intrãrile, unde intrarea se face doar cu cartelã, de parcã primãria ar fi spital Covid.

Ciupilan Ioan – primar Husi

De când l-ati pus pe Sapcã sef la cimitir, furturile în acest areal s-au înmultit. De curând au fost furate vreo douã pietre funerare, iar de candele ce sã mai spunem, dispar cu zecile. Noroc cã mormintele nu sunt evreiesti, cã iar intram în gura lumii. Dati-i puscã lui Sapcã, cã poate asa s-or speria si hotii.
2 COMENTARII

  1. Nimic nu vă convine mă, la Bârlad! Ce ,are datorii domnul primar la voi …că trageți în el și mai nou lingeți clanțele pe la Vaslui. Cu pesediștii sunteți chiar drăguți așa, îi bateți pe spate să râgâie șaorma mai ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ