Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Mihai Botez – deputat USR

În ultima perioadã, tot se aud voci la dvs. în partid care vã cam contestã. Multi chiar spun cã si-au luat teapã, iar altii clevetesc cã au muncit degeaba si nu au primit nicio functie prin deconcentrate. În schimb, vãd cum vasluienii ajung prin deconcentrate pe la Bacãu, cum e cazul directoarei de la Casa de Sãnãtate, institutie în care numirile se fac doar cu girul USR.

Adrian Solomon – deputat PSD

De când ati ales cariera de jurist sau avocat, ati prins drag de liberali. La Parlament stati numai printre ei, discutati si vã bateti cu acestia, de au ajuns pesedistii dvs. sã nu mai înteleagã nimic. În trecut, muscati din parlamentarii dreptei si le amenintati premierul cã-i facem felul dacã vine prin Bârlad, iar acum vã pupati pe gingii cu ei.

Iulian Bîca – senator PNL

De când v-au crescut gradele în partid, ati decis sã aplicati legea pumnului bãtut în masã pentru a fi ascultat. Ati luat o hotãrâre durã, spunând cã niciun document nu mai pleacã din partid fãrã semnãtura dvs sau a primarului. Sunteti speriat dupã ce ati vãzut cã oamenii lui Olteanu de la ALDE au început sã semneze adeziuni în PNL.

Tudor Polak – deputat PNL

Vin alegerile interne si, pentru prima datã, sunteti linistit. Se pare cã de data aceasta v-ati securizat votul, desi sunt niste bãieti care bagã bãtul prin gard. Sã nu aveti emotii, fiindcã se pare cã presedintele Tãtaru vã gireazã din nou, desi dvs., la un moment dat, ati avut o reactie precum a lui Arcãleanu în trecut, când a aflat cã nu mai poate fi prefect.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

În ultima perioadã, Dan Marian a început sã vã poarte de grijã. Desi e mare si tare la el în partid, se pare cã tot duce dorul PNL. Probabil cã are ordin de la PSD sã reintre în partid pe furis, pentru a-i face jocurile lui Buzatu. Acum a devenit propovãduitorul DNA pe care-l preamãreste, uitând cã într-o perioadã era clientul lor. Dar dosarul acela se poate întoarce, mai ales cã au apãrut dovezi noi. Si nu e singurul!

Gabriela Cretu – senator PSD

Aveti mari probleme în a întelege notiunile de Reformã si Rezilientã, mai ales când aceste noutãti vã sunt aduse de liberali. Cã dacã le spunea Dragnea, mamã! ce vã mai pricepeati. Totusi, într-un final, ati înteles. E vorba cã programul se va face tot pe baza unui împrumut, o notiune dragã sotului dvs., presedintele de la CJ Vaslui. Cã el propovãduia pe la primari sã facã credite cât încape, fiindcã prostii o sã le plãteascã.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

În subordinea dvs. se cam umblã cu cioara vopsitã când vine vorba de amplasamentele de la drumul stategic. Desi nu toate au fost libere de sarcini, dvs. prin semnãturã spuneti cã da. Sã nu ajungeti la infractiunea de fals si uz de fals, dacã tot semnati ca primarul ! Sefa dvs. de cabinet ce pãzeste? Nu triazã documentele când le semnati?

Marcel Lãudatu – prefect Vaslui

Campania de vaccinare pe biciclete a fost un succes, numai cã altii se îngrãmãdesc la poze. E o modã în coalitia dvs. Plus-ul cu munca, USR cu laurii. Oricum, se vede cã în ultima perioadã coalitia are lider. Pãcat cã nu v-ati implicat mai demult, fiindcã astãzi Botez ar fi fost istorie. Dar niciodatã nu-i târziu.

Onofrei Garincha – subprefect Vaslui

Odatã ajuns subprefect, pretentiile dvs. politice au crescut si, brusc, ati decis sã deveniti un om important si în organizatia de partid la Bârlad. Dar pentru aceasta, aveti nevoie de oameni si umblati la resursele umane din ALDE pe care îi vreti înregimentati în organizatia lui Boros. Numai cã acesta vã cam dã peste degete. Nu-l luati în seamã! E un gest involuntar de autoapãrare.

Vasile Pavãl – primar Vaslui 

Ati avut mari bãtãi de cap cu bugetul si a trecut, iar acum la fel cu bugetul pe fiecare unitate din subordine. Dar si acum ati reusit, chiar dacã majoritatea tot dã semne cã vrea sã-si reintre în drepturi. Probabil cã peste vreo trei ani o sã reuseascã si ei sã devinã o echipã. Pânã atunci, dati-i înainte cu panselutele si gazonul ,cã este loc.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vedeti cã pe la spital se petrec niste anomalii. S-au scos la concurs postul de director economic si un post la audit. Dacã auditorul trebuie sã aibã vechime de sapte ani în aceastã functie, directorului economic îi trebuie o experientã similarã doar de doi ani. Adicã, omul care nu are experientã în domeniu îl va conduce pe cel cu sapte ani vechime.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Intentionat ati fãcut ca transmisia pe Zoom a sedintelor de CL sã fie una de proastã calitate, pentru ca cei din opozitie sã nu poatã fi auziti. Aveti si interese, mai ales cã urma sã se discute despre inventarul terenului de pe Dric, unde s-au fãcut tot felul de smecherii. Apropo, nu mai gânditi cu voce tare în sedinte si cu microfonul deschis, cã vã aude toatã lumea gândurile.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ