Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Edi Popica – deputat PSD

Lumea vã vede în Bârlad drept cel mai promitãtor om politic. Dar dacã o mai tineti cu declaratii politice de genul “Stiti, pãmântul se învârte în jurul soarelui!”, atunci tot capitalul acumulat se împrãstie ca nisipul în cele patru zãri. Nu mai propagati mesajele liderului. Aia o fac papagalii, dvs. sunteti trecut la categoria greilor.

Solomon Adrian – deputat PSD

Umblã vorba cã vã intereseazã barajul de la Cuibul Vulturilor pentru nu stiu ce amici de-ai dvs. Eu zic sã fiti un pic mai vigilent, cã-s unii care vorbesc mult si prost si apoi vã intersectati cu interesele proaspãtului primar liberal de la Pogana. Si el e interesat de acvaculturã.

Tudor Polak – deputat PNL

L-ati fãcut Ko pe Marius Arcãleanu, cu tot cu antrenorii sãi de mare valoare. Când ei se gândeau la cantitate, dvs. i-ati lucrat la calitate. Pãi, lumea n-a vãzut în salã cã Arcãleanu a venit cu toate cozile de topor de la ALDE, PSD si PMP. Pãi, cum sã-l mai voteze lumea care deja îl suspecta cã e cu Dan Marian ?

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Lui Marius Arcãleanu i s-a cãsunat pe dvs. Dar stiti de ce. Are acelasi consultant politic pe care-l are si Tamas, primarul de la Suletea. E un bãiat care le scrie textele, iar ei numai le posteazã pe Facebook. Cicã pe omul acela l-ati supãrat mai demult când nu l-ati luat în echipa dvs. Si n-a prins nimic nici la alegerile locale din 2020.

Irinel Stativã – deputat PSD

Aveti grijã cã în ultima perioadã ati intrat într-un con de umbrã. V-a cam luat Edi Popica fata. Nu ar fi rãu sã vã mai antrenati pe la televiziunea lui Trifu, mai ales cã a început sã se prindã si pe DIGI. Dacã nu aveti ce spune, treceti pe la Phoenix, comandati o savarinã si testul se scrie la foc automat.

Mihai Botez – deputat USR

Ati fost criticat de Boros cã nu sunteti un partener serios pe care acesta sã-l invite la alegerile interne din partidul sãu. Cicã asa era o modã pe vremuri, ca sefii de partid sã se gratuleze pe ei însisi la alegeri. Încercati totusi sã-l satisfaceti pe primarul Bârladului marti, când se repetã alegerile.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ati dat-o bine de tot la ultima declaratie privind situatia tensionatã de la alegerile interne de la PNL. Ati zis ceva de genul, cã asa le trebuie dacã nu au oameni cu studii superioare precum cei din PSD. Noi ne gândeam cã vã referiti la doct. prof. Ramona Mocanu, Doru Iancu sau alti licentiati din PSD.

Mircea Gologan – prefect Vaslui

Ar trebui ca prefect sã-l verificati pe presedintele de la Casa de Asigurãri de Sãnãtate, dacã stã la program. Fiindcã toatã ziua e pe la conferinte de presã. Ne întrebãm si noi ca prostii : când mai munceste omul acesta? Seara, dimineata sau face telemuncã ?

Garinchea Onofrei – subprefect Vaslui

Nici bine n-ati picat de la muncã, cã liberalii v-au si pus la treabã. Ati fãcut alegeri la foc automat. Ba pe unii i-ati si suprapus. Ghinionul dvs.a fost acela cã suprapunerea s-a fãcut la comuna Ciocani, unde candidatul e un luptãtor MMA, pe care, culmea, l-ati invitat sã pãrãseascã biroul. Noroc c-a ascultat, cã altfel nu stim cum l-ati fi scos afarã.

Pavãl Vasile – primar Vaslui

Vedeti cã unii politisti cu casele date prin vie, la Textila, au probleme. Li se cam suprapun cadastrele si cicã rezolvarea ar fi la dvs. Cã cicã dvs. ati putea sã-i dati proprietarului cãruia i s-a ciopârtit terenul, ceva în compensatie. Tot un teren! Altfel, omul o sã vã reclame la Parchet, cu tot cu cei care au fãcut schitele cadastrale.

Dumitru Boros -primar Bârlad

Se pare cã aveti un pic de teamã fatã de Bâca. Fãrã el nu miscati nimic. Si acum se laudã cã rezolvã cu Stolojan si o sã vi se valideze alegerile. Nu-l bãgati în seamã. Nu-l ascultã nimeni la partid. Vedeti cã vi s-a fãcut o plângere penalã, fiindcã nu ati primit oamenii la vot. Nu stim cum se cheamã infractiunea de care reclamanta vã acuzã, dar poate stie domnul senator

Ioan Ciupilan – primar Husi

Umblã vorba printre bãietii de bine din Bârlad cã ati vrut sã faceti un mare busines cu niste bãieti tatuati din Iasi si cu niste ciocoflenderi locali, dar nu s-a mai materializat. Dar ati fi uitat dvs sã înapoiati capitalul de lucru, pânã v-a sunat un nene nervos cu lant la gât, care v-a dat rãgaz doar douã ore sã veniti cu banii înapoi. Si cicã v-ati executat la secundã

 
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ