Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Botez Mihai – deputat USR

Cu câstigarea alegerilor la municipiu ati fãcut un pas important pentru alegerile la judet. Dar, desi a pierdut, prefectul a arãtat elegantã si rafinament. Viitorul îi apartine. El va deveni un contracandidat imbatabil la alegerile viitoare.

Edi Popica – deputat PSD

Acum, cã ati depus motiunea, o sã constatati cã, teoretic, sunteti la guvernare, dar practic nu. E bine cã puneti pasiune în politicã si ne place cum combateti, dar dacã vreti sã deveniti un greu în politicã, uitati-vã de jur împrejur si învãtati. Nu mai apelati la ageamgii sã vã facã imagine.

Solomon Adrian – deputat PSD

Dupã cum se mișcã lucrurile, la urmãtoarea motiune se pare cã o sã aveti un senator în plus. Fiindcã Bîca nu mai are mult si se reîntoarce acasã la prietenul sãu Toporas. Împreunã vor face o echipã bunã, asa cum au mai fãcut-o, când în 2016 s-a ales viceprimarul la Bârlad.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Arcãleanu vã tot muscã de fund. Stiti de ce? El e un vizionar si se pregãteste pentru alegerile electorale viitoare, când probabil dvs. vã veti întâlni cu el. Dar nu ca si colegi de partid, ci probabil contracandidati. Dvs. de la PNL, iar acesta … de la cine îi va da o fripturã.

Tudor Polak – deputat PNL

Stim cã sunteti în concediu, dar mi se pare anormal cã majoritatea pe care o coordonati în CL Vaslui sã voteze toate ineptiile lui Pavãl. Acum ne-a interzis sã ne mai uscãm rufele la balcon, mâine o sã ne interzicã sã ne mai înscriem la PNL. Ce ziceti, si atunci o sã fiti de acord?

Cretu Gabriela -senator PSD

Ati ajuns sã-l plângeti pe Cîtu. Vã invidiem! Vedeti cã vine la Vaslui, la alegerile liberalilor. Poate vã invitã sã tineti un spici, cum era pe vremuri, la alegerile interne de partid, când opozitia avea dreptul la un speech în tabãra celor de la putere. Sã nu cumva sã plângeti cu lacrimi de crocodil, cã se prinde si o sã rãmâneti în memoria Senatului, precum Doina Silistru.

Buzatu Dumitru – presedinte CJ Vaslui

Ati tresãrit când la Bârlad se întrezãrea decapitarea lui Boros. L-ati activat pe Bobeicã sã-i sune pe liberalii pesedisti din avanposturi sã actioneze. Cã doar asa fac camarazii. Si-n 2016, tot Bobeicã v-a ajutat sã-i dati o lectie lui Solomon, care a pierdut alegerile fiindcã cei din electoratul cu mãtura în mânã au devenit liberali.

Marcel Lãudatu – Prefectul Vasluiului

Ati fi putut câstiga alegerile la municipiu, dacã aceștia s-ar fi organizat într-o zi, iar 10 dintre sustinãtorii dvs. ar fi fost lãsati sã voteze. Dar nu fiti supãrat. Botez nu avea cum sã piardã controlul în organizatie. L-ar fi certat Buzatu.

Daniel Onofrei – subprefect Vaslui

Acum, cã suntem colegi de suferintã, dupã ce Arcããleanu trage în noi cu tot ce-i cade în mânã, o lãsãm si noi mai usor cu dvs. Nu vã întrebãm dacã la nunta fetei dvs. a fost Vrânceanu, fiindcã ne este fricã sã vã întrebãm despre ce-a zis acesta când a auzit cã Arcãleanu îl mãnâncã de fund.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Oare ce mai avem voie sã facem la Vaslui ? Fiindcã nu ne mai putem plimba câinii, fãrã ca acestia sã aibã buletin, rufele nu le mai putem usca în balcon si nici ceapã nu mai avem voie sã plantãm în fata blocului. Bine cã pot altii! Noi trebuie sã nu deranjãm pensionarii din somnul de amiazã. Cã deh! nu vã mai voteazã.

Boros Dumitru – Primar Bârlad

Am înteles cã ati alocat jumãtate de milion de euro pentru cumpãrarea unor autobuze second-hand. Cicã Buzatu si Bobeicã stiu ei o firmã pe afarã care s-ar pricepe sã aducã marfa în tarã, fãrã sã se stie pretul real. Mergeti pe mâna lor, chiar dacã pe site-ul de specialitate scrie cã un autobuz de care vreti dvs. e vreo 40.000 de euro. Nu are cum! Sigur e un fake.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Sunteti un adevãrat camarad. Nu l-ati uitat pe Ion, umilul dvs. servitor. I-ati dat un apartament fiului acestuia, chiar de are 40 de ani. Ce mai conteazã ? Cicã nici nu trebuie sã plãteascã chiria. Dacã nu stie artificiul, sã meargã la Mitiu, vãrul dvs., cã-l învatã el ce sã facã.
2 COMENTARII

  1. Ba eu vouă v-aș interzice sa ieșiti pe străzi mai ales patronul ar trebui sa aibă interzis în oraș pentru ca depășite 3.5 tone,,,. P. S patroane ți-ai tăiat unghiile la picioare? Vezi ca vine Nelu la Vaslui trebuie sa îl pupi în cur 😉

LĂSAȚI UN MESAJ