spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Îl necãjiti pe Bobeicã, seful de la CUP Bârlad. Îi trimiteti tot felul mesaje, ba chiar si o fotografie apãrutã la noi, la Mincinosu’. Lãsati-l în pace, cã vã este fidel. Omul e bãtrân si se sperie usor. Oricum este cel mai bun specialist pe gospodãrire comunalã din oras.

Edi Popica – deputat PSD

Ati fost într-un mic concediu sã vã încãrcati bateriile. Nu e rãu. Ne-a plãcut cã si de la Mare l-ati torpilat pe Cîtu. Asta înseamnã sã ai politica în sânge. Îsi faci datoria fatã de partid si când dormi. Tineti-o tot asa, cã oLa multi ani, dom’ presedinte! Ne vedem la Criminal

Botez Mihai – deputat USR

Vã frecati mâinile cã prietenul dvs. Barna va fi noul presedinte al USR si, cu putin noroc, si noul sef de la Camera Deputatilor. Dvs. sunteti unul dintre locotenentii sãi si acest lucru vã cimenteazã si mai mult pozitia în partid. Apropo, la noi, la Vaslui, când veti face o paradã gay ?

Tudor Polak – deputat PNL

Aveti o fixatie cu pârâul Delea. Noi asteptam cu sufletul la gurã sã vedem ce mai postati pe Facebook, fiindcã stiam cã ati fost în birou la Cîtu si ne gândeam cã ati vãzut si lista cu rectificãri pentru judetul Vaslui si dvs. o ardeati cu amenajarea si regularizarea acelui râulet. Sperãm ca sãptãmâna viitoare sã ne dati vestea bunã.

Nelu Tãtaru- senator PNL

Parcã ati fost pocit când le-ati spus liberalilor de la Vaslui cã pânã pe 25 septembrie mai este mult. Si iatã cã asa este. Când toatã lumea se astepta ca Cîtu sã defileze la alegeri, iatã cã a apãrut si prima crizã. Sã vedem cum o va gestiona, mai ales cã factorul surprizã, al treilea candidat, nu mai poate apãrea. Lista cu candidati pentru alegerile din PNL s-a închis.

Gabriela Cretu – senator PSD

Vã asteptãm sã iesiti cu fetele din PSD la Zilele Vasluiului. În fiecare an onorati acest festival, ba chiar mai si dansati. Sunteti cool, ne place cum pozati într-o bunicutã de gascã. De data aceasta puneti-vã la curent cu muzica moldoveneascã, fiindcã vor cânta numai artisti de peste Prut.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ieri s-au epuizat stocurile de la florãria de pe colt, de la CJ Vaslui. Toatã lumea a cumpãrat cosuri de flori pentru dvs. Unii s-au dus si pe la Garã, pe la florãria lui Arcãleanu, cã numai acolo se mai gãseau flori. De asta aveti asa multe galbene. Apropo, ce cadou v-a fãcut sefa dvs. de cabinet ? Cã ne-am fi interesat si noi, dar ne este fricã cã ne dã pe mâna judecãtorilor.

Marcel Lãudatu – prefect Vaslui

Vedeti cã se cam împute treaba cu plângerea fãcutã de omul lui Dan Marian. Ce-i drept, nu e vina dvs. cã a plecat acea listã cu CNP din primãrie, dar dvs. ati semnat-o. Acum noi stim cine v-a lucrat. Tot de prin zona subprefectilor de la ALDE. Oricum, sã stiti cã omul e sub vizor. Face multe trãsnãi si trafic de influentã.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Dan Marian si-a trimis consilierul la dvs. sã se sfãtuiascã cu privire la cadoul pe care îl va face lui Buzatu. Nu prea stia ce sã-i cumpere, mai ales cã si cu banii stã cam rãu. El se gândise la o cravatã rosie, dar stim cu totii cã acesta nu poartã astfel de accesorii. Spuneți-i sã-i ia niste sosete ca ale lui Mos Crãciun, adicã rosii.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Trageti de urechi secretarul, dar si pe cei de la Politia Localã cã v-au dus în eroare cu pãstrarea scenei în mijlocul Vasluiului timp de douã sãptãmâni. Noi credem cã Politia localã trebuia sã-i factureze celui cu scena servicii de pazã, iar secretarul sã-i facã contract pe cele douã sãptãmâni cât scena a ocupat domeniul public. Ca sã nu iasã cu belele când vine Curtea de Conturi.

Dumitru Boros – primar Bârlad

La spital, concursul de manager nu se mai terminã niciodatã. Iar s-a blocat pe undeva. Acum cicã în cãrti este o doamnã de la CEC. Nu e rãu sã vinã cineva care stie sã mânuiascã cifrele. Dar sã se tinã odatã concursul. Spitalul are nevoie de un manager cu contract ferm, pe patru ani.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Se spune cã acel camion cu cereale care a ars la Bunesti – Averesti ar fi din patrimoniul familiei dvs. extinse. Pãcat de cerealele arse, cã de camion ce sã mai spunem. Era cam defect si nu prea mai merita sã circule pe strãzi. Era o bombã pe roti

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.