32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Irinel Stativã – deputat PSD

Vã umplu antivaccinistii mesageria de la telefon cu tot felul de mesaje, care emotionante, care amenintãtoare, privind introducerea obligativitãtii certificatului verde. Nu-i luati în seamã! Multe dintre acestea nici nu sunt trimise de persoane din Vaslui. La noi, antivaccinistii s-au cam dus!

Adrian Solomon – deputat PSD

PSD, clar, îsi doreste în noua coalitie sã impunã majorarea pensiilor. Dati-le colegilor dvs. un ajutor, sã gãseascã si sursa de finanatare. Cã faza cu impozitul progresiv nu merge. N-ar fi rãu sã anulati pensiile speciale, cã tot o sã aveti o majoritate parlamentarã lejerã. O sã vedeti cât de multi bani o sã se adune si cum peste noapte o sã ajungeti din parlamentari huliti, eroi.

Edi Popica – deputat PSD

Sunteti cam singurul parlamentar pesedist din judet care are curajul sã-i spuneti verde în fatã lui Buzatu când greseste. Anuntati-l cã sunt vreo câteva primãrii din judet care dau operatorilor gunoiul gata selectionat, iar ei în documente trec cã e amestecat. Cineva face niste bani pe spatele muncii unor primari constiinciosi. Consiliul Judetean ar trebui sã verifice aceste aspecte. Vedeti cã de subiect s-a interesat si Parchetul.

Mihai Botez – deputat USR

În ultima perioadã sunteti tot mai afectat. În partid sunteti în opozitie, la fel si în Parlament. La Vaslui si la Bârlad riscati sã pierdeti cele douã majoritãti în consiliile locale și se prefigureazã o opozitie totalã. Teoretic, un om politic capabil nu se sperie de un astfel de scenariu, din contra. În cazul dvs. se pare cã e pe dos.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Se duc în aceste momente negocieri intense pentru nominalizãrile pe ministere. PSD îsi doreste pentru Rafila portofoliul de la Sãnãtate, însã dvs. se pare cã sunteti mai decis ca niciodatã sã-l mai preluati o datã. Pentru PSD, acest portofoliu nu este o mizã prea mare, doar cã se bat pentru el, fiindcã lui Rafila la un moment dat i se propusese sã fie premier, iar Sãnãtatea ar fi pentru el o compensatie. Nici PNL nu stã cu mâna în sân si mizeazã pe dvs. în acest post.

Tudor Polak – deputat PNL

Desi nu sunteti pentru a aliantã cu PSD, mai ales dupã ce l-ati fãcut pe Buzatu fosilã politicã, nu veti protesta si veti tine linia echipei câstigãtoare. Pentru dvs, ca presedinte al organizatiei municipale Vaslui, alianta cu PSD e o catastrofã. Trebuie sã stricati alianta cu USR si s-o faceți cu PSD. Adicã Neacsu viceprimar, Cãtãlin Bârleanu la Goscom si tot asa. Nici la Transurb nu o sã reusiti sã o schimbati pe Plãcintã.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

La Vaslui, partidul lui Dragnea prinde contur si deja se gândesc sã-si deschidã si filialã judeteantã. Stim cã nu prea credeti cã acesta o sã rupã voturi de la dvs, dar sã stiti cã fostul presedinte are multi fani la Vaslui, chiar si printre primarii dvs. Și noi îl simpatizãm, mai ales de când s-a încurcat cu Irina.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Aveti activitate intensã la Prefectura Vaslui. Tocmai ati demis un primar de la PSD si nu prea le-a picat bine acestora. Mai ales cã cineva a încercat sã forteze niste lucruri. Sigur Buzatu o sã cearã postul de prefect pentru PSD, mai ales cã pe la el la usã zgreabtãnã un nene, care a rãmas fãrã post de viceprimar. El nu prea ar vrea, dar îl împinge taicã-su.

Garincea Onofrei – subprefect Vaslui

Sunt niste organizatii PNL de prin comune, care nu prea vã informeazã cu activitatea lor. De exemplu, cei de la Rebricea ar fi vrut sã-l schimbe pe primarul PSD, dar nu au reusit fiindcã s-a amânat sedinta de CL. Între timp, institutia dvs. l-a numit interimar. Dacã ar fi existat o corelare, poate PNL Rebricea ar fi reusit sã-l schimbe pe viceprimar si acum altcineva ar fi fost numit primar interimar.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Umblã vorba prin oras cã la blocul lui Hordilã de la piatã si acele sapte locuri de parcare se vor transforma într-un spatiu comercial. Cicã se bazeazã pe dvs. cã veti strica acea casã de apã de pe domeniul public de lângã bloc si se va face acolo parcare. Suntem curiosi ce se va întâmpla, dar suntem siguri cã gura lumii nu vorbeste degeaba.

Dumitru Boros – primar Bârlad

E mare pãcat ca acei bârlãdeni care locuiesc în blocurile de la Rulmenti sã tremure de frig în iarna aceasta. Noi credem cã cineva din Primãrie ar fi trebuit sã stie cã aici se va ajunge. Acum va fi foarte greu de rezolvat problema lor. Ar fi bine, mãcar în al doisprezecelea ceas, ca cineva din aparatul dvs. sã gãseascã o solutie si s-o punã în aplicare, chiar dacã anul acesta nu va fi finalizatã. Dar mãcar acei oameni sã vadã luminita de la capãtul tunelului.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Aveti o ciurdã de viceprimari, consilieri personali, city-manageri si niciunul dintre ei nu au venit la prezentarea strategiei de dezvoltare pe urmãtorii cinci ani a orasului dintre vii. Bine, la ce prostii s-au spus acolo, probabil cã le-a fost rusine sã participe. Totusi, Ioan Iacob ar fi trebuit sã fie acolo. Cu expertiza sa ar fi ajutat mult.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Și unde s-au dus antivaccinistii bai boule? Ca sunt mai multe tipuri de antivaccinisti: antivaccinisti sadea care nu și-au vaccinat nici copiii vreodată și nu se vor vaccina nici dacă le pui țeava tancului la cap și propovăduiesc pe unde apucă ca smintiții că nici în virus nu cred, mai există o categorie care cred că acest vaccin este experimental pt. că cea mai scurtă perioadă de descoperire a unui vaccin a fost de 4 ani, și se tem de efectele adverse arhistiute ale vaccinului pentru covid și mai sunt cei din categoria care nu au nimic cu vaccinurile, dar au o problema de sănătate și le clănțăne dinții în gura de groază. Voi vaccinatii nici de ultima categorie nu aveți înțelegere sau compasiune, parcă sunteți autiști ori v-a luat Dumnezeu mințile. Sincer, bai boule, sper sa fie Rafila ministrul sănătății pentru că pare mai calculat. Iar în ceea ce îl privește pe Tătaru parcă cu gura lui a afirmat că a fost numit ministrul sănătății cam fără voința sa, dar a acceptat impus. Cam mare diferența de la falsa modestie la a insista și a ține cu dinții de portofoliul sănătății. Lăsând la o parte episodul cu măștile vândute la suprapreț și fără bon fiscal, deși nu era cazul sa își expună lăcomia atunci, mai afirmase initial ideea șocantă în starea de urgență de a duce bătrânii in hoteluri, iar când presa a luat foc, brusc, ca un copil, a mutat vinovăția pe Streinu Cercel, fără să își asume partea sa de vinovăție si că nu s-a gândit la consecințe. Momentul in care acest om m-a uluit efectiv în cel mai negativ mod, a fost când a afirmat că vrea să introducă vaccinul obligatoriu la copii, iar părinții care refuză să fie decăzuți din drepturile părintești și copiii sa fie duși în centre de plasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here