23.1 C
Vaslui
06-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Adrian Solomon – deputat PSD

Sunteti bucuros. Prietenul dvs. cel mai bun, Sorin Grindeanu, a ajuns ministru al Transporturilor. Poate așa se va termina si soseaua de centurã a Bârladului. Acum n-o sã mai poatã spune Boros cã a fãcut-o numai el si cu partidul sãu. Era cât pe ce sã nu ajungã Grindeanu Ministru si vicepremier. Paul Stãnescu îi pusese gând rãu. S-au încãierat de la nenumirea Gabrielei Firea pe postul de secretar general al Guvernului.

Mihai Botez – deputat USR

Astãzi ati trãit cea mai cumplitã zi în Parlament. I-ati vãzut iar pe pesedisti în Guvern pe locurile dvs. Asa vã trebuie dacã nu ati stiut sã apreciati ce-ati avut. Cu liberalii puteati sta 4 ani la Guvernare. Conditia era aceea de a avea doar bun simt. Nu poti iesi la televizor si sã-ti înjuri colegii de aliantã. Acum trageti nãdejde cã se vor certa si ei între ei, dar noi nu prea credem.

Tudor Polak – deputat PNL

Iohannis tocmai i-a luat la ochi pe organizatorii concursurilor pentru directorii de scoli. Poate ar trebui si dvs. sã vedeti cum au organizat acele concursuri cei de la ISJ Vaslui, mai ales cã o parte din cei numiti la sefia institutiei sunt si de prin organizatia de partid pe care o conduceti. N-ar fi rãu sã mai faceti câte o sedintã de partid si sã-i întrebati de sãnãtate, mai ales pe Nely, inspectorul de istorie.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Nu ati prins ministerul Sãnãtãtii, dar poate aveti o sansã la prima rotatie, cea în care PSD va da un premier. Desi la bursa pariurilor nimeni nu dã mai mult de trei luni la aceastã aliantã, mai existã si minuni. Cine stie! E posibil ca peste un an si jumãtate sã mai fiti în aceastã aliantã si atunci sã vã surâdã norocul. Pânã atunci, dusmanii politici, dar si cei din interior îsi freacã mâinile de bucurie.

Gabriela Cretu – senator PSD

Nu stim dacã ati aflat, dar fostul dvs. sot si colega dânsului ne-au pus gând rãu. Vor sã nu mai scriem nimic despre ei în ziar, adicã cenzurã pe fatã. Acum ne întrebãm, dacã dumneavoastrã ne mai permiteti sã vã avem de client la aceastã rubricã. Recunoastem cã niciodatã nu ne-a spus nimic când am scris despre dvs, dar ce-am pãtit când am îndrãznit sã ne luãm de sefa dânsului de cabinet !? Urlete si amenintãri la telefon.

Edi Popica -deputat PSD

Aveti o dilemã si nu prea stiti cum sã actionati. Ati vrea ca si la Bârlad sã faceti aliantã cu PNL, dar nu stiti dacã fosta viceprimãritã mai este în gratiile primarului Boros. Sunteti descumpãnit, dupã ce ati vãzut cã în ultima perioadã Boros, primarul, o cam ea peste tot pe actuala viceprimãritã de la USR. Nu prea ati înteles cum de-a ratat ocazia sã o ea în Norvegia!

Dumitru Buzatu – presedinte de CJ Vaslui

Pânã ne interzic judecãtorii, noi o sã tot scriem de dvs, chiar dacã v-ati arãtat nemultumirea printr-o plângere la Cremenal. Dacã sunteti atât de sensibil, de ce ati candidat? Vreti tihnã, dati-vã demisia din politicã! Vã garantãm cã de ati fi fost un simplu profesor de economie politicã, n-am fi scris nici un rând de dvs, decât doar dacã vã bãteati elevii sau, Doame fereste, le-ati fi fãcut altceva!

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Acum, cã a ajuns generalul Ciucã premier, o sã ajungeti si dvs. prefect. Dar mai este o conditie de îndeplinit. Si anume functiile de subprefecti sã fie împãrtite frãteste între PNL si PSD. Dacã PSD le cere pe amândouã, concurenta la functia de prefect creste simtitor. Si atunci sã vezi beleaua!

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Na, cã acum au ajuns ai dvs. în ministerele cheie, cu bani. Sã vedem acum pe cine o sã mai dati vina când o sã vinã primarii sã cearã bani si dvs o sã strângeti din umeri. Sã vedem ce proteste o sã mai faceti când o sã vinã Câciu, ministrul Finantelor, la Vaslui. Mai aveti totusi o scãpare. Dati vina pe unguri, cã tot conduc ministerul Dezvoltãrii.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Povestea cu taxele pe centralele de apartament vã îngrijoreazã rãu de tot. Vasluiul nu mai are sistem de încãlzire centralizat, deci cine nu vrea sã plãteascã, nici nu se poate rebransa la sistem. Iar în centralele de cartier ati fãcut centre pentru bãtrâni. Asa cã problema e groasã rãu de tot. Si apoi, nici când Termica functiona, cãldurã în apartamente nu era.

Dumitru Boros – primar Bârlad

V-ati întors din Norvegia cu tonus bun, însã cu un gust amar. Prietenii norvegieni nu v-au scos în nicio searã la restaurant. Ati mâncat într-o cantinã de fabricã. Totusi, experienta acumulatã a fost bunã. Ati vãzut cu ochii dumneavoastrã ce înseamnã ca în primãrii sã se lucreze cu profesionisti.

Ciupilan Ioan –  primar Husi

Sunteti foarte încântat cã Dumitru Buzatu încearcã sã ne suprime ziarul. Ba chiar v-ati oferit voluntar sã puneti umãrul. Poate mai interesant ar fi sã vã consumati energia sã faceti din Husi un oras asa cum ati promis în campaniile electorale, unde spuneati cã orasul dintre vii va fi Poarta Europei.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. In afara de faptul că Botez a alungat oamenii cu spirit, a adunat oameni nebuni care nu sunt nebuni frumoși, sunt oameni bolnavi de putere cu simțul furtului cu ciuda pe PSD isti

  2. Cat de idioți sunteți!!! Tot USR e de vină, mă??? O ardeți dizidenți ca va freacă Buzatu la icre când de fapt va pupati cu ei prin boscheti!!! Ce trebuia să facă USR să rămână la guvernare? Sa pupe papucul lui Câțu ?? Nu va e rușine,mă?? Trădează președintele și PNL 6 milioane jumate de oameni care i-au votat pentru a lupta cu psd si ei se prostituează ca ultima ragalie de pe centură și tot USR e de vină??? Noi nu avem bun simt??? Nici da vă lovește un frunte nu stiti ce e ăla bun simț mă!! Niște pupuncuristi pesediști asta sunteți!!!!

  3. Domnule Bouros, tot mai buna cafeaua de la primărie!
    Cred ca v-a lipsit! Eu, dacă nu beau, ma doare capul…
    Stați liniștit, nu vreau cafea de la primărie, îmi cumpăr eu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here