11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Adrian Solomon – deputat PSD

N-ati mai stat la manifestãrile de 1 Decembrie de la Bârlad. L-ati luat pe colegul dvs. Edi Popica si ati venit la Vaslui. Ati auzit cã dupã paradã se face o masã festivã la Cãrnitã, la hotel, si ati declinat invitatia lui Boros.

Edi Popica – deputat PSD

Sunteti supãrat pe Buzatu cã nu vrea sã punã prefectul din partea organizatiei de la Bârlad. De exemplu, Bobeicã ar fi potrivit pentru aceastã functie. Are si experientã, dar si pedigree de pesedist adevãrat.

Tudor Polak – deputat PNL

V-ati enervat teribil pe cei care acum conduc ISJ Vaslui si le-ati cerut ca pânã de Mos Neculai sã-si facã un cadou singuri si sã-si dea demisia. Dacã nu o fac, sunteti decis sã mergeti pânã la capãt si anume sã interpelati ministrul pe aceastã temã.

Mihai Botez – deputat USR

Sunteti multumit oarecum. Liberalii din Vaslui si Bârlad nu dau semne cã ar vrea sã strice aliantele locale. Momentan, cei doi viceprimari nu sunt în pericol, doar dacã se negociazã ceva la nivel judetean. De exemplu, postul de vicepresedinte la CJ, contra cei doi viceprimari.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Desi la nivel national s-a mers doar pe o aliantã pentru sustinerea guvernului, aveti larghetea ca la nivel judetean sã faceți ce aliante vreti. Puteti tine aliantele în cele douã CL din municipiile din judet cu USR, dar puteti negocia o aliantã cu PSD, care v-ar aduce infinit mai multe avantaje politice.

Irinel Staitivã – deputat PSD

V-ati tinut de cârd la depunerea de coroane din partea PSD. Suntem curiosi dacã deputatii Solomon si Popica v-au cerut sã puneti pe din trei bani de coroanã. Cã, de obicei, dvs. vã cam dați lovit la astfel de deconturi.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Aveti o dilemã. Nu prea stiti pe cine sã puneti prefect, fiindcã de la Bucuresti s-ar fi negociat ceva de genul cã acolo unde un partid are presedintele CJ, pune si prefectul. Initial fusese invers, dar s-au sucit treburile. Pixi s-a scãpat si a spus la presã cã-l preferati pe fostul viceprimar Neacsu.

Mircea Gologan – prefect Vaslui

Pregãtiti-vã, cã vine iarna si am înteles ca va debuta destul de fioros. Pânã or sã se hotãrascã pe cine o sã punã prefect, greul o sã pice pe dvs. Mai ales cã se ia în considerare cã va pica si curentul electric. Atunci sã vedeti ce nebunie va fi.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Am vãzut cã protejata dvs. de la Muzeu se tot promoveazã prin clipuri video. Tare suntem curiosi cam cât costã o astfel de productie. Si, cum vã tot stim resposabil cu drumurile judetene, deci si peste LDP vã dãm un sfat. Puneti-i pe acei flãcãi sã-si punã pe site declaratiile de avere, CV-urile, rapoartele de administratori, cã altfel o sã-i amendeze Curtea de Conturi.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Ati montat atâtea stele rosii pe brazii din Vaslui încât ai sentimentul cã esti la Kremlin. Ati pus una pe bradul din centru, a doua pe clãdirea primãriei si altele prin Copou. Ne-ati adus aminte de versurile lui Pãstorel: Câte stele sunt pe cer/ Toate pân’ la ziuã pier,/ Numai una ca o proastã/Sade pe uzina noastrã.

Dumitru Boros – Primar Bârlad

Ati fãcut cele mai anoste manifestãri la 1 Decembrie. Poate o fi vinovat si comandantul de garnizoanã, cã e tânãr si nu are experientã, dar aveti acolo laureati ai titlului de cetãtean de onoare ai urbei. Ei ce fac? S-au plafonat. Unul dintre ei pe vremuri a fost si activist de partid.

Ioan Ciupilan – primar Husi

N-ati mai dat fasole cu ciolan de 1 Decembrie. Se cunoaste cã s-a schimbat contabilul la Liceul Agricol. Ati mers doar pe chestii simple. Discuri seci, armata cu torte si un sprit doar cu prietenii la Bitu, la cârciumã. Lumea s-a cam supãrat prin oras si v-au cam bârfit pe chestia aceasta.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here