23.9 C
Vaslui
25-mai-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Nelu Tataru, deputat PNL, balanță, șobolan

Aripa lui Ludovic Orban din PNL Vaslui încerca sã acrediteze ideea cã postul de prefect pe care dumneavoastrã l-ati obtinut de la PSD va merge la ALDE. Numirea lui Garincha a arãtat cât de prosti sunt! Examenul dumneavoastrã important pe care îl aveti de sustinut la Bucuresti este obtinerea unui post în administratia centralã pentru organizatia vasluianã. Noi facem pariu cã îl veti obtine si pe acesta.

Eduard Popica – deputat PSD, bivol, beizadea

Ati luat decizia sã mergeti la Revelionul pe vechi, în satul Slobozia, din comuna Gârceni. E locul unde Buzatu vã strânge an de an ca sã vã aminteascã de originile sale de la Ruginoasa. Cã cele douã sate, Slobozia si Ruginoasa, se remarcã asa cum le spune si numele, prin aceeasi caracteristicã: aici tiganii au fost dezlegati de glie!

Andrei Busuioc – deputat AUR (bou, fatã mare)

Ati plecat de acasã, din Republica Moldova, taman de Revelion, ca sã îndepliniti o promisiune primarului de la Dragomiresti, cum cã veti veni si la el cu daruri, la Doagele, localitate care încã tine sãrbãtorile pe rit vechi. Nu prea v-a impresionat atmosfera de acolo, pentru cã ati remarcat brusc cã acei locuitori sunt pe rit vechi doar din interes. Faci capra o datã si o joci de douã ori!

Irinel Stativa, deputat PSD Bou c-un corn, bivol

La ceremonialul de la Podul Înalt, luând exemplul lui Buzatu, nu ati purtat mascã. Chiar nu întelegem de ce ati fãcut lucrul acesta, mai ales cã bunii dumneavoastrã prieteni – deputatii Solomon si Popica, purtau mãsti. Când o sã vinã amenda acasã, iar o sã se supere sotia dumneavoastrã, si pe bunã dreptate! N-ati învãtat nimic din lectia de la saormerie.

Tudor Polak , deputat PNL, vãrsãtor, mâtã blândã

Nu prea întelegem cum de v-ati nimerit pe la Podul Înalt la depunerea de coroane, fiindcã de obicei dumneavoastrã nu prea agreati astfel de manifestatii. Ati venit si singur, si fãrã coroanã, noroc cã acolo l-ati întâlnit pe senatorul Bîca, care avea douã bucãti.

Deputat Adrian Solomon – PSD, taur, vulpoi

Dupã ce i-ati transmis clar lui Boros cã sunteti nemultumit de faptul cã a majorat la piatã si la cimitir taxele, iaca cã i-ati fãcut si o plângere la Tribunal. I-ati arãtat astfel cã nu degeaba ati absolvit Dreptul, iar specialistii care au analizat plângerea prealabilã de anulare a majorãrii taxelor spun cã e realizatã destul de bine.

Dumitru Buzatu – PSD, presedinte CJ Vaslui  Leu, sobolan rosu

Iar ati strâns gasca din partid si v-ati dus la Slobozia, ca sã sãrbãtoriti Revelionul pe vechi! Nu e rãu, mai ales cã acolo gãsiti si pulpe congelate la grãtar, rachiu din pufoaicã si alte treburi cu iz… Interesant este dacã ati luat cu dumneavoastrã si ansamblul Mugurelul, sã îi colinde pe locuitorii de acolo. E vorba despre ansamblul unde guristã e chiar sefa dumneavoastrã de cabinet.

Garincea Onofrei, fatã mare, cal troian, prefect

A venit si ziua cea mare, în care ati fost numit prefect! Chiar dacã unii sunt si acum supãrati, iar aici ne referim la subprefectul Gologan, dumneavoastrã tineti linia înainte si veti avea satisfactii si mai mari. La dumneavoastrã, dictonul „partidul este în tot si-n toate“ se potriveste de minune. Asta a fãcut diferenta între dumneavoastrã si Gologan. Cã dumneavoastrã v-ati asumat politic aceastã functie.

Mircea Gologan – subprefect,berbec, sacal

A venit si ziua în care sã ascultati ordine de la Onofrei. Atunci când postul de prefect a fost la PSD si dumneavoastrã vã fãceati încãlzirea pentru el, l-ati persiflat pe Onofrei, spunându-i cã îi luati masina de serviciu. Iatã cã acum roata s-a întors si, din acest motiv, e bine ca în viatã sã nu spui niciodatã, niciodatã.

Ioan Ciupilan, primar Husi, Peste, sarpe

Sperãm ca în anul 2022 sã veniti la sedintele de Consiliu Local, cã, nu de alta, dar o sã creadã husenii cã s-a schimbat primarul în orasul Husi. O fi Sergiu Boeru consilierul si omul dumneavoastrã de bazã, dar husenii vor sã îl vadã în capul mesei pe omul pe care l-au ales. Dacã vi-i fricã de Bobârnat si de doamna Popa, vorbim noi cu ei sã fie mai blânzi, cã si asa sunteti în aliantã la guvernare.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Ati croit bugetul Vasluiului, care e unul urias, de peste 257 milioane de lei. În cont, de anul trecut v-au mai rãmas 60 de milioane. Nu credeti cã a venit timpul sã nu mai smecheriti Guvernul României?! În fiecare an luati de la acesta câte 810 lei pentru  fiecare din cei 85 de mii de locuitori invizibili. Dacã facem o socotealã, vedem cã iese fix 60 de milioane de lei, pe care dumneavoastrã nu reusiti sã le cheltuiti.

Dumitru  Boros, primar Bârlad, gemeni, bou ros

Se pare cã în Primãrie nu prea vã mai ascultã nimeni, fiindcã altfel nu se explicã cum una spuneti si alta se face. În curând o sã aveti o surprizã si la noul manager numit la spital. Nu prea bate CV-ul cu conditiile din anuntul de la concurs.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here