27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Solomon Adrian – deputat PSD

Dacã tot lucrati la salariile celor de la stat, nu-i uitati pe postasi. Ei sunt singura armatã pe care o mai are România. Stim cã liderul lor de sindicat a migrat de la PSD la PNL, dar trebuie sã-l întelegeti. Cautã solutii pentru a tine Posta în viatã. Mãrirea de salariu si-o câstigã singur postasii, numai cã le-ar trebui celor ce conduc Posta un imbold de la Comisia pe care o conduceti.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

L-ati sãrit pe Buzatu la negocierile cu PSD de pe deconcentratele din judetul Vaslui. Le discutati direct cu Ciolacu si bateti în cuie la Bucuresti. Se pare cã Ciolacu nu prea îi mai cântã în strunã lui Buzatu. S-a vãzut asta si când s-a pus prefect la Vaslui. Teoretic, postul era al PSD-ului, dar printr-o magie a ajuns la PNL.

Tudor Polak – deputat PNL

Vã pregãtiti de concediu. Colegii dvs. din Organizatia Municipalã sunt îngrijorati. Stiu cã anul trecut, când ati plecat ,ati butonat pe WhatsApp de nu mai stia nimeni ce sã mai creadã. Acum apele sunt linistite, dar se tulburã iar, cã vin numirile din deconcentrate si parcã vedem cã iar o sã coincidã cu concediul dvs. Atunci sã vedeti ce atenti o sã fie toti la conturi și la ce mesaje o sã transmiteti pe WhatsApp.

Mihai Botez – deputat USR

Munca în Opozitie este grea si, cum e si firesc, nu puteti rãmâne indiferent la ce face puterea cu banii publici, mai ales acum, când vor sã reporneascã economia mârind salariile la primari. În plan intern, tot sunteti asaltat cu propuneri de la centru, care încearcã sã vi-l bage pe Boros în partid.

Gabriela Cretu – senator PSD

Ar trebui sã veniti mai mult pe acasã, fiindcã în lipsa dvs. un mic-mare lingãu de la CJ tot îi bagã lui Buzatu limba în ureche si îi face lobby sã intre în partidul lui Boros si Bîca. Cicã lobbystii tot încearcã sã obtinã de la presedinte garantarea unui loc eligibil la Senat. Deci, bãietii se dau la urs! Oare nu stiu cã acela este postul dvs sau cred cã PSD la alegerile viitoare vor avea doi deputati?

Andrei Busuioc – senator AUR

Tot încercati sã racolati diversi primari, fie de la PSD, fie de la PNL pentru a-i convinge sã intre în AUR. Nu aveti nevoie. E prea puternic curentul în partidul dvs. sã aveti nevoie de bagaj pentru a obtine rezultate bune la alegeri. Cu un PSD strâns unit în jurul lui Buzatu, cu un PNL idealist, facem pariu cã AUR la alegerile locale face minim 25%.

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Subprefectul Gologan e gelos rãu de tot pe dvs. cã v-ati împrietenit cu Ciomaga și v-a pus gând rãu. Cert este cã acesta nu a înteles cã ALDE si PNL au bãtut palma, iar dvs. la nivelul Prefecturii respectati aceastã fuziune. Cã doar toatã lumea stie cã Ciomaga a fost subprefect sustinut de ALDE

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ciolacu tot îti face drum prin R. Moldova, acolo unde dvs. sunteti tãtic. Cred cã ar trebui sã vã ia consultant. E posibil chiar s-o fi fãcut deja, si noi sã nu stim. Apropo, spuneti-le celor de la Politia Rutierã, care o fac pe antemergãtorii sã nu mai opreascã la Duty Free, cã îi filmeazã unii. Trimiteti dvs. soferul de la CJ sã le cumpere la bãieti ce au nevoie, cã se fac de râs.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Ati fost la o onomasticã si, din prea multã adrenalinã, mai la caterincã, mai serios, din grupul dvs de petrecãreti cineva a vrut sã-l sune pe Buzatu, sã vã verifice dacã aveti o relatie asa strânsã cu acesta. Numai cã ceasul era trecut bine de miezul noptii si v-ati cam speriat. Nu mai stim dacã s-a sunat sau nu, dar nu e frumos sã vorbesti de un om dacã nu e de fatã, mai ales când acesta e seful tãu.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Troleibuzele vã scot pieri albi. Ieri ati avut o sedintã extraordinarã, care evident nu a fost on-line, fiindcã a cãzut netul, unde ati decis extinderea retelei de troleu pe variantã, unde Cristea visa tramvai, si se intinde prin Rediu, apoi pe Castanilor, mergeti apoi pânã la Delea si înapoi. Nici în Iasi nu este o linie asa de lungã precum aceasta. Si costul e pe mãsurã, cã tocmai ati suplimentat bugetul cu 56 de milioane lei si în total afacerea o sã coste 167 de milioane de lei, adicã 33,5 milioane de euro.

Dumitru Boros – primar Bârlad

V-ati luat concediu o sãptãmânã si ati lãsat copiii liberi prin Casa Presei. Sã vedeti ce o sã gãsiti când o sã vã întoarceti la birou. Acum, cã aveti consilier personal cu urechi de ziarist, treburile sunt mai simple. Mãcar aveti pe cineva care vã transmite on-line din Primãrie. Dar vedeti cã fata n-are birou si suferã în tãcere.

Eduard Cazacu – primar Murgeni

Proveniti din mediul privat unde ati învãtat sã pretuiti banii. Nu întelegem acum de ce îi aruncati pe flori si steaguri cu atâtea larghete. Ce-i drept, multe au fost croite de pe timpul fostului primar, dar credem cã a venit timpul sã spuneti stop risipei. Noi asa vã stim, un om echilibrat, dornic sã construiascã lucruri trainice.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Ce dragut! Saptamana viitoare nu-l ratati va rog la horoscop pe ciupilan !! Ar fi foarte important sa se alinieze planetele si sa-l cheme din nou pe popa la primarie , iar cu un lilith retrograd , sa-i dea o copita sa zboare de unde a venit!! Eu nu inteleg cu ce-l are popa la mana pe primar , ca acesta , desi are spitalul pe mana-i tolereaza atatea!!! Sa-l faca pe el om batran asta??? Ca pana la urma de unde a venit frate?? Acu 2 ani arunca poze electorale cu mufa psd-istilor intr-un rapan de masina si acu-i mare scula de nu poate sa-l atinga nimeni!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here