24.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni

Array
- Advertisement -

Senator Cristian David – PNL, capricorn, ornitorinc

Dupã ce cã sunteti în opozitie în Parlament, vã treziti acum si în opozitie în propriul partid. În Guvernul de rezervã propus de Crin Antonescu nu vã aflati pe nicio pozitie. Nici dumneavoastrã si nici fostii ministri ai lui Tãriceanu. Cumva, vã vine bine aceastã situatie. Adicã e important sã contati în partid atunci când partidul se aflã la putere, cã, în rest, cui foloseste?

Senator Vasile Pintilie – PD-L, capricorn, gugustiuc

Avem douã vesti pentru dumneavoastrã: una bunã, una, normal, proastã! Vestea bunã e cã vin banii la Ordonanta 7. Vestea proastã e cã dumneavoastrã ati cam fost tãiat de pe listã. Lovitura vine în momentul în care chiar credeati cã sunteti cineva în PDL. E cazul sã vã scoateti pãlãria de pe cap, sã vã scãrpinati putin si sã vã treziti la realitate.

Deputat Adrian Solomon – PSD, taur, vulpoi

Dupã ce ati finalizat glumele proaste, ati decis cã e bine ca o perioadã sã nu mai iesiti în fatã si sã încercati sã vã tineti gura închisã. Asa aveti oarecare sanse sã pãreti inteligent. Dar asta nu va dura mult. Punem pariu cã la nunta din aceastã searã veti mai scoate câteva perle. Numai sã nu vã certati cu lãutarii de la microfon!

Deputat Dan Marian, PDL sau independent, maimutã

Nu puteti suporta ideea cã prietenul dumneavoastrã de o viatã, Cornel Mihalache, v-a fãcut bucata la Colegiul Medicilor Veterinari. Si mai dureros e cã cel care a pierdut sefia, este un om credincios de-al dumneavoastrã, încã de pe vremea în care erati galben. Adicã, dupã ce cã omul va urmat la PDL, acum iese si în pagubã.

Deputat Viorel Cãrare – PDL Leu- mâtã blândã

Au început sã vã placã jocurile politice, drept pentru care sunteti decis sã vã puneti un om la Loterie. Miza e frumusicã: un salariu de vreo 80 de milioane pe lunã. Dacã mai adãugãm faptul cã pentru acesti bani nu trebuie decât sã stai degeaba, deja pare un serviciu foarte frumos. Problema e cã vã veti ciocni de mai vechii prieteni de-ai dumneavoastrã: Miticã Buzatu si Cornel Mihalache.

Dan Bordeianu, deputat PNL Taur, vulpoi

Plin de încredere v-ati trimis firma de constructie la o licitatie la Fãlciu. Din pãcate acolo erau deja alte firme ale altor politicieni. Au iesit ceva scântei si, în final, v-ati ales cu nimic. Sã nu vã parã rãu, vã anuntãm noi cã UNPR-ul, partidul din care, cu onoare, faceti parte, tocmai ce a preluat gestionarea fondurilor în proiectele transfrontaliere. S-ar putea sã iasã ceva frumos de aici.

Vasile Mihalachi – PSD, presedinte CJ, taur, buldog bãtrân

Veti fi foarte încântat de darul constructorilor vasluieni, mai ales cã este unul legal si fãcut “din inimã”. În replicã acestia se vor distra de toti banii la nunta fiicei dumneavoastre. Distractia se va termina în momentul în care vor vedea cã tot firmele dumneavoastrã sunt câstigãtoare. Doar ce vor mai prinde si ei o antreprizã ceva de la dumneavoastrã.

Levente Szekely – prefect Vaslui, Taur, ornitoring

A fost o sãptãmânã cam plictisitoare, dar cumva linistitã dupã plecarea în concediu a subprefectului Ciprian. Veti avea parte de ceva mai multã actiune în week-end dacã veti onora invitatia la nuntã a presedintelui Mihalachi. Numai sã fie gata costumul pe care l-ati dus la spãlãtorie cã am înteles, cã în lipsã de personaje feminine apelati la aceastã metodã. Una foarte la modã, de altfel!

Ciprian Iftimoaei – prefect, sãgetãtor, cotoi

Ati plecat si dumneavoastrã în concediu, când toatã lumea s-a întors la muncã. Gurile rele spun cã ati fi fãcut ceva bãnuti cu ajutoarele de la inundatii. Noi stim sigur cã nu v-ati ales nici cu un ban gãurit. În conditiile în care vã bazati doar pe salariu, si acela diminuat, vã recomandãm agro-turismul. O zi de cules la vie pe dealurile Husului face cât un sejur în Antalia.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Toatã lumea bãnuieste faptul cã în spatele proiectului de 20 de milioane de euro se aflã seful Buzatu si alti colegi de partid. În fapt, am aflat cã cel mai mult a contat faptul cã seful de la ARDNE(institutia care gireazã proiectul) este un fost coleg de facultate, impresionat de eforturile pe care le faceti. Câteodatã mai conteazã si asta în politica româneascã.

Titi Constantinescu - primar Bârlad, vãrsãtor, rãtoi gripat

Nu prea stiti cum sã interpretati gestul directorului de la Curtea de Conturi, care va cadorisit cu un tap. Ce vã îngrijoreazã sunt coarnele disproportionat de mari. Oare ce vrea sã însemne asta? Ori vã pune cineva coarne, ori directorul e pe cale sã facã publice neregulile de la Primãrie. Alegeti dmneavoastrã varianta care vã convine!

Ioan Ciupilan, primar Husi, peste, sarpe

Sunteti într-un extaz total, ca orice husean adevãrat când vine toamna. În curând, la Husi se va descãrca, pe lângã sacii cu struguri, si cãruta cu milioane de Euro. Având acesti bani de investitii, urmãtorul mandat vã este asigurat. Basca ce ati mai fãcut pânã acum! În plus, ati mai semnat încã odatã adeziunea la PSD. Trãiascã nasu’ mare!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.