-0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni

Array
- Advertisement -

Senator Cristian David – PNL, capricorn, ornitorinc

Teoretic, la Ordonanta 7, primãriile dvs. au primit cei mai multi bani. Dacã dãm la o parte pe primarii dalmatieni, tot mai rãmâneti cu vreo 4,5 mld, cam 5% din ce s-a dat pe tot judetul. Având în vedere cã ati rãmas doar cu 5 primãrii procentul este corect. Sã nu mai ziceti, cã Dan Marian nu mai are ceva galben-albastru în suflet sãu portocaliu. Mãcar asa, pe fundul sacului.

Senator Vasile Pintilie – PD-L, capricorn, gugustiuc

Sunteti foarte supãrat pe primarul dvs. de la Bârlad cã nu e si el la fel de fâsnet ca Pavãl sau Ciupilan, care au reusit sã ciupeascã de la portocalii peste 30 de milioane de euro. Degeaba ati insistat pe lângã ministrul Udrea sã faceti lobby Bârladului. Aceasta nici n-a vrut sã audã de orasul ãluia cu finalizarea, fãcând aluzie la deputatul Solomon si la acea întâmplare tembelã din parlament.

Deputat Dan Marian – PDL, taur, vulpoi

Buzatu avea dreptate la un moment dat, când spunea cã primarul Ciupilan nu mai poate de dorul dvs. si nu are încotro dacã vrea sã-si finalizeze proiectele promise în campania electoralã. Normal cã tot sprijinul pe care il dati are un singur scop si anume aducerea sa în PD-L. Multi, chiar si cei apropiati din partid spun cã o sã vã luati teapã si cã pe ultima sutã, Jan Ciupilan se va suci. Noi ne ferim sã dãm un pronostic. Nu a venit încã momentul.

Deputat Adrian Solomon, PSD sau independent, maimutã

De glumele dvs. proaste s-au plictisit pânã si colegii din PSD. Dupã povestea cu finalizarea nici nu ati mai fost lãsat sã vorbiti în numele grupului, desi sunteti purtãtorul lor de cuvãnt. Chiar v-au scos si o poreclã, hazlie cei drept. Cicã vi se mai zice si Axinte, poreclã repede aprobatã si de colegii din Opozitie. Si am zice cã vi se si potriveste.

Dan Bordeianu, deputat PNL Leu- mâtã blândã

Desi vã dati UNPR-ist, se pare cã la vot nu prea se cunoaste. În ultima vreme aveti voturi împotrivã si chiar abtineri, iar atunci când votati “pentru” profitati la maximum. De exemplu, acum la Ordonanta 7 sunteti campion. Aveti de luat suma de 20 de miliarde, cam 20% din ce s-a alocat. Aceastã sumã e doar de pe douã comune: Deleni si Stãnilesti. Atentie la fratele dvs. din Vamã. Umblã vorba ca s-a apucat de treburi necurate.

Deputat Victor Cristea, PSD Taur, vulpoi

Trageti niste betii pe la hotelul de la Parlament de vi s-a dus vestea în toatã tara. Ne bucurãm într-un fel cã vede toatã România ce poamã sunteti. Bucurie mare pe chelnerii de la Vaslui care au scãpat de dvs., fiindcã atunci când erati primar aveati si prostul obicei sã nu plãtiti si mare deznãdejde pe cei de la Bucuresti care vor avea seri lungi, pânã la terminarea mandatului dvs…

Vasile Mihalachi – PSD, presedinte CJ, taur, buldog bãtrân

Ati fãcut-o de oaie! S-ar rãsuci în mormânt si maestrul Tãnase dacã ar auzi cã festivalul dedicat memoriei sale a fost confiscat de politicieni, iar publicul larg n-a avut acces. Celebrul umorist a plãtit scump cã a fãcut misto de comunisti, însã se pare cã istoria i-a dat o lectie. Acum comunistii fac misto de el. S-au întors vremurile cu susul în jos. De aceea si pendulul din centru nu mai face TIC, ci doar TAC.

Levente Szekely – prefect Vaslui, Taur, ornitoring

V-a iesit schema cu expozitia agricolã. Agricultorii au fãcut coadã la casierul Hulutã, care a strâns binisor peste un miliard. Ca sã fie garantatã expozitia, l-ati chemat pe ministrul agriculturii ca sã nu mai comenteze agricultorii. Pe acelasi gen de prostealã ati încercat sã o abordati si pe Elena Udrea care era asteptatã la Husi, venind personal la marginea judetului sã o însotiti cu antemergãtor, numai cã femeia s-a cam prins si v-a fãcut vânt pe la Crasna.

Ciprian Iftimoaei – prefect, sãgetãtor, cotoi

O sãptãmânã v-ati gândit la discursul pe care urma sã il rostiti la întâlnirea cu Elena Udrea. Ati studiat zeci de cãrti si ati condesat tone de informatii,reusind în final sã aveti un discurs de 5 minute incendiar si aplicat. Pãcat cu nu ati mai apucat sã îl rostiti. Organizatorii v-au omis. Noi credem cã din gresealã, dvs. credeti cã intentionat. Oricum am gãsit si un vinovat. Un nene de la ADR Nord-Est, care s-a erijat într-un fel de organizator

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Din ce în ce mai mult voci încep sã se facã simtite vizavi de firma care taie si vinde fier vechi de la Termica. La prima vedere pare cã cei care au pierdut licitatia sunt frustrati si de ciudã cã au pierdut dau totul pe “topogan”, însã dacã stãm si analizãm vedem cã lucrurile nu sunt simple. De ce? Tocmai din motivul cã firma care taie Termica e a aceluiasi individ care a primit 14 miliarde de la Guvern si nu a mai finalizat scoala de la Fâstâci.

Titi Constantinescu - primar Bârlad, vãrsãtor, rãtoi gripat

Când ati auzit la Meteo cã va fi o iarnã grea ati dat fuga în Germania, la un târg de vechituri, sã cumpãrati utilaje. Nu prea întelegem de ce trebuie sã le luati vechi? E mai usor de fãcut o spãgutã, ori acestea odatã aduse trebuie sã se defecteze cât mai des, ca sã mai aibã si firma dvs. ceva de lucru. Fiindcã Cristinuta, administrator de la firma dvs. ne-a spus cã tocmai a cumpãrat utilaje de dezãpezire noi, care merg stoc!

Ioan Ciupilan, primar Husi, peste, sarpe

Elena Udrea a trecut prin Husi si a lãsat tolba cu bani, iar de acum în orasul dintre vii trebuie sã înceapã marele bairam – Sarbatorile Husului. Inspirat ati fost sã-l organizati dupã marele eveniment. Altfel v-ar fi stat sarmalele în gât. Oricum vã stau, fiindcã am auzit noi cã v-ati ciocnit un pic cu seful de la ADR Nord – Est, cel care v-a pune în practicã proiectele semnate de Udrea. Umblã vorba cã omul e si ranchiunos si îngâmfat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.