5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni

Array
- Advertisement -

Senator Cristian David – PNL, capricorn, ornitorinc

A început numãrãtoarea inversã la numirea directorilor pentru deconcentrate si vã pregãtiti sã faceti cãrtile. Aveti la masã jucãtori nedoriti care vâneazã o bucatã de ciolan. Nu scãpati de cãpusele de la PC, care viseazã cu ochii deschisi la functiile publice.

Senator Vasile Pintilie – PD-L, capricorn, gugustiuc

Astãzi v-ati vãzut visul cu ochii pentru cã a început asfaltarea bulevardului Republicii. Drept dovadã pentru cei care nu v-au crezut, ati mers singur printre muncitori si v-ati luat în buzunar un pumn de bitum.

Doina Silistru – PSD, scorpion, pupãzã

Nu prea apãreti în aceastã campanie si nu vreti sã-l ajutati pe Miticã Buzatu. V-a rãmas o supãrare de când Ramona Mocanu s-a apropiat amenintãtor de vicele CJ Vaslui si miroase postul de director la LMK Vaslui.

Deputat Dan Marian, PDL sau independent, maimutã

Faptul cã mergeti din casã în casã si le explicati oamenilor programul electoral l-a înnebunit pe Dumitru Buzatu. A dat ordin armatelor rosii sã vã taie toate bannerele, fiindcã nu suportã sã trãiascã în Tara lui Stefan cel Mare. Tineti-o tot asa si s-ar putea sã faceti o surprizã!

Deputat Viorel Cãrare – PDL Leu- mâtã blândã

În acest debut de campanie v-ati dovedit un veritabil scotian. Sunteti zgârcit cu inferiorii iar asta o sã vã coste mai târziu. Aveti grijã cã o sã vã tinã minte în campanie la deputati, când o sa plãtiti dublu pentru o mânã de voturi!

Deputat Victor Cristea, PSD, lenes (vezi Discovery Channel)

Vreti sã-i demonstrati lui Pavãl cã în campanie vorbitul la tarabã cu oamenii este mai eficient decât toate afisele electorale. De când s-a înnoit piata ati cãpãtat o manie pentru cumpãrãturi, dar mai ales pentru afisajul în public.

Vasile Mihalachi – PSD, presedinte CJ, taur, buldog bãtrân

Sunteti negru de supãrare. Nu doar cã vin alegerile la CJ, dar au venit si banii pentru drumurile judetene de la Guvern, dar care se vor deconta dupã alegeri. Pentru cã nu mai aveti acces la ei, visteria pentru campanie este goalã.

Radu Renga – prefect Vaslui, Fecioarã, vulpoaicã olteneascã

Bine ati venit unde v-ati nimerit! Sadoveanu când a scris Baltagul s-a inspirat din Miorita asa cum Stefan cel Mare asculta pãstorul moldovean si nu avea încredere în baciul muntean.

Andrei Puicã – subprefect, vãrsãtor, sobolan rosu

A plecat omul lui Dan Marian si a venit omul lui Buzatu, orbit de gelozie. Aveti îndemânare la scris discursuri, iar numirea dumneavoastrã ca subprefect este o simplã rãzbunare.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Cãutati un atelier mai bun pentru afisele electorale. Dupã ploile din ultima vreme, vasluienii nu se mai apropie de dumneavoastrã. Fotografiile de pe hârtia de proastã calitate vã scot în evidentã pojarul din obraji.

Titi Constantinescu - primar Bârlad, vãrsãtor, rãtoi gripat

Noaptea visati nino – nino iar la dumneavoastrã toate visele devin realitate. Se spune cã bãietii cu cagule v-au luat niste file de la Cristina Construct, iar asta nu vã dã liniste în somn.

Ioan Ciupilan, primar Husi, peste, sarpe

Dupã o aventurã de doi ani v-ati apucat de asfaltare. Nu-i uitati pe cei care v-au ajutat fiindcã nemultumitului i se ia darul. Husenii vã vor mai da cu sigurantã încã un mandat si sperã sã nu le înselati asteptãrile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.