Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Adrian Solomon – deputat PSD

V-a căzut telefonul din mână când ați văzut că vă sună Boroș sau cel puțin așa le-ați spus prietenilor. Cert este că, imediat după ce acesta a pierdut alegerile interne, v-a convocat la o ședință, chiar la el în birou. Chipurile ați discutat despre problemele orașului, însă noi știm exact ce ați stabilit.

Edi Popica – deputat PSD

V-ați enervat teribil când ați auzit că Dan Marian vrea să intre în PSD și țintește să fie viitorul candidat pentru funcția de președinte. Se pare că are și sprijin de la statul paralel și așa se explică și de ce Buzatu l-a luat în dreapta sa în această legislatură. Dvs. spuneți acum că nu are nicio șansă, dar noi vă garantăm că în următorii trei ani o să capate chiar și accent de pesedist, condiție obligatorie pentru a intra în calculele unei candidaturi.

Nelu Tătaru – deputat PNL

Acum, că a trecut euforia alegerilor interne, ar trebuie să vă ocupați un pic și de acei oameni din exteriorul partidului care v-au denigrat în mod constant, dându-i apă la moară lui Arcăleanu, transformat peste noapte într-un tonomat de injurii și calomnii la adresa dvs. Cert este că virulența cu care ați fost atacat vine de la disperarea pesediștilor care nu mai reușesc să-și infiltreze oameni în PNL.

Tudor Polak – deputat PNL

Aveți talentul de a vă amesteca în tot soiul de lucruri mărunte și pierdeți din vedere traseul dvs. politic pe termen lung. De pildă, acum încercați o reabilitare a unor indivizi care la începutul alegerilor interne erau pe cai mari și visau să răstoarne căruța. Nu merită efortul. Dvs. trebuie să vă concentrați să organizați majoritatea din CL Vaslui, unde puteți să vă arătați adevăratul potențial politic pe care-l aveți.

Gabriela Crețu – senator PSD

Acum, că a ieșit și Dragnea de la pușcărie, parcă v-a mai venit inima la loc. La sezătoarea de acasă, post liberare a acestuia, în poza de grup lângă Dragnea și Irinuca a mai apărut o simpatică doamnă, șoția lui Năstase, un alt deținut politic al României. Acest instantaneu v-a bucurat tare, fiindcă acolo s-au cam strâns toți cei pe care fostul dvs. coleg de pat i-a trădat și i-a dat în gât!

Mihai Botez – deputat USR

Când ați văzut scorul electoral pe care AUR l-a obținut în R. Moldova, v-ați revenit. Cu aproape jumătate de procent, partidul lui Simion nu numai că nu reprezintă nimic în țara vecină, însă demonstrează că a cam fost lăsat din brațe de facțiunea băieților din SIE. Așa că una dintre temele lor din campanie, cea a unirii, a picat. Chiar dacă la alegerile parlamentare, acești băieți veseli v-au mâncat vreo 7 procente, acum sunt pe făraș, chiar de Simion se autoproclamă regele naționalist al României.

Dumitru Buzatu – președinte CJ Vaslui

Ați plecat în concediu cu tot familionul, l-ați luat chiar și pe patrupedul vesel care bântuie prin birourile de la CJ Vaslui. Acum, că Dragnea s-a liberat, puteți să-i faceți o vizită la Teleorman, acasă, că la Belina s-a închis. A pus DNA sigiliu. În rest, acasă e așa cum știți. La Muzeu, suveica merge, la LDP băieții sunt în grafic cu consumurile de bitum, iar Dănuț ascute creioane.

Marcel Lăudatu – Prefect Vaslui

Ce s-a întâmplat la Muzeu nu e un caz singular. Sunt multe primării în care casierii și contabilii fac legea. Totuși, cei de la Trezorerie ar trebuie să-și facă datoria și să semnaleze aceste furturi. Să nu spună finanțiștii vasluieni că schema sifonării banilor din Trezorerie a fost așa de elaborată că nu s-a prins nimeni. A fost un furt atât de evident că și portarul de la Finanțe s-ar fi prins dacă vedea documentele.

Trifan Ciprian – vicepreședinte CJ Vaslui

Acum, că Buzatu e plecat în concediu, sunteți un fel de șef la CJ, chiar mai mare decât Dan Marian. Și taman acum s-a și spart buba la Muzeu. Aveți ocazia ca până se întoarce președintele să și faceți curățenie acolo, fiindcă ne întrebăm și noi ca proștii: de ce Ramona Mocanu cerea cinci lei de la CJ, când se descurca numai cu 2, fiindcă s-a văzut că 3 lei erau furați?

Vasile Pavăl – primar Vaslui

Ați arătat la o țară întreagă ce pistă tare ați făcut pe stadionul Municipal. Chiar dacă unii cârcotași spun că e prea lungă, noi vă garantăm că numai invidia din ei îi determină să facă scandal. Bine că nu e mai scurtă, că așa ai de unde să tai. Totuși, strigător la cer nouă ni s-a părut prețul. Cam pipărat 300.000 de euro, când un teren de fotbal sintetic, cu drenuri și tot felul de fițe e doar vreo 250.000 euro cu tot cu garduri și alte chestii premium.

Dumitru Boroș – primar Bârlad

Dacă tot se apropie următoarea ședință de CL, să nu uitați s-o faceți din nou cetățean de onoare pe Elena Monu, academicianul culturii noastre județene. Chiar dacă nu v-a votat, noi credem că stimabila are toate atributele necesare pentru a intra în această galerie selectă a comunității. Pe final, punem o întrebare: o să lipsiți de la Primărie de fiecare dată când este termen la Curtea de Arbitraj și Onoare a PNL?

Ioan Ciupilan – primar Huși

Vă dați de ceasul morții să-l aduceți pe Dan Marian în PSD, dar nu așa membru simplu, ci într-o funcție cu greutate. De exemplu, îl vedeți un prim-vicepreședinte. Bătaia dvs. e un pic mai lungă, fiindcă nu ați renunțat la marele plan de a mai prinde un mandat de senator, care momentan e blocat de Gabriela Crețu.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ