spot_imgspot_img
12.4 C
Vaslui
23-feb.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Ati fost la Bucuresti cu Ciprian Trifan, la o discutie preliminarã cu secretarul general al partidului, Paul Stãnescu. Se pare cã, dupã ce va veni Ciolacu din SUA, dvs. veti fi numit interimar pânã dupã alegerile prezidentiale. Spionii nostri spun cã discutiile nu au mers asa cum v-ati dorit. Trifan o tinea pe al lui, cã garda veche a primarilor nu vã vrea si acesta nu-i poate convinge.

Edi Popica – deputat PSD

Stati un pic mai retras, fiindcã ati avut surpriza ca oamenii pe care vã bazati în partid sã sarã la gâtul dvs. dupã arestarea lui Buzatu. V-ar fi sãrit ei si la cap, dar nu au ajuns. Ce sã vã facã, dacã sunteti mai înalt! Cine crede cã dupã ce vã terminati mandatul, faceti pasul în spate, se însealã.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Sunt tot felul de sondaje care se fac prin judet, inclusiv unul comandat de partidul dvs. Cifrele îi cam îngrozesc pe pesedisti, fiindcã apãreti pe primul loc în topul încrederii, chiar dacã PSD, ca partid, e pe primul loc. AUR-ul lui Filimon (puscãriasul din R. Moldova) stã pe locul 3.

Raisa Enachi – deputat AUR

Umblã sãracul Filimon, concubinul dvs., pe la toate portile în Bârlad, și nici un om mai serios nu-i deschide poarta, chiar dacã îl folosiți pe Chelmu pe post de însotitor. Pentru una ca dvs., care nu cunoaste judetul, e greu sã întelegeti cã Chiriac, omul numit sã vã conducã partidul la Bârlad, nu-i de soi si nici un om mai acãtãrii nu acceptã sã lucreze sub comanda sa. Poate cu securistul Plesu de la ALDE sã aveti noroc.

Mihai Botez – deputat USR

În ultima perioadã viceprimãrita de Bârlad are discutii din ce în ce mai intime cu primarul Boros. Aceasta, chiar si-a permis la un moment dat sã-l întrebe pe primar de ce a trecut la PSD si vã dati seama ce rãspuns a primit. Unul avocãtesc, la misto. Dacã nu interveniti sã stiti cã o pierdeti!

Gabriela Cretu – senator PSD

Se pare cã Miticã mai are putere în partid, la Vaslui, chiar dacã e la puscãrie. Asa cã începeti sã mergeti la el, la vorbitor, cu pachete, dacã vreti sã mai rãmâneti în politicã. Are puterea sã vã mai impunã un mandat ca parlamentar, la ce prosti sunt lupii tineri, care se cred conducãtori.

Ciprian Trifan – presedinte interimar CJ Vaslui

Aveti o sansã istoricã sã scãpati de Dan Marian din CJ Vaslui. Tocmai a fost radiat din ALDE si teoretic a pierdut sprijinul politic al partidului pe listele cãruia a iesit consilier judetean. Nici nu poate contesta decizia partidului, fiindcã nu a fost dat afarã, ci radiat. Asa cã, dacã toatã lumea îsi face treaba, inclusiv dvs, puteti scãpa de omul pe care Buzatu îl pregãteste din puscãrie, candidatul la presedentia CJ-ului, din partea PSD, de la anul.

Garinchea Onofrei – prefect Vaslui

Îl aveti în mânã acum pe Dan Marian. Ignorati sfaturile primite de la omul din munti si cereti vacantarea postului de consilier judetean al huseanului, astfel o sã aveti surprize. Vã schimbã el oamenii din CL -urile unde deja v-ati înteles cu primarii ALDE. Acum omul, chiar dacã nu mai este nimic în partid si pe fatã a mers la PSD, are tupeu si cere darea afarã a unor consilieri de pe listele ALDE.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

În curând a sã vã arãtam si noi semnul victoriei, dupã ce se vor împlini zicerile de la acest horoscop. Totusi rãmâneti un performer în PSD, dupã ce ati reusit sã transferati din PNL si PDL, unde ati fost presedinte, mai bine de jumãtate din primarii care îi are acum PSD-ul. La Bãcesti, Ivesti, Bogdãnesti, Stãnilesti, Suletea, Puiesti, Vinderei, Vetrisoaia, Voinesti, Dãnesti, Gherghesti, Pochidia, Fruntiseni sau Feresti sunt primari care, în trecut, au lucrat pentru dumneavoastrã.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Se îngroasã gluma cu drumul de la Brodoc si tare mi se pare cã dosarul o sã aibã un traseu „strategic”. Fugiti cât mai puteti, chiar de unii vã susurã la ureche sã preluati partidul, în locul lui Buzatu. Vedeti cã inginerul sef de la LDP iar a început excursiile la Bârlad, unde taman mai acu’ o lunã umbla cu geanta de bani dupã cãmãtari.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Umblã vorba prin Bârlad, cã marele inel al mobilitãtii urbane pe unde vor circula autobuzele electrice, nu ar avea alveole prevãzute pentru statiile de autobuz. Cicã a uitat un destept de consultant-proiectant sã le treacã si acum, stai sã vezi unde o sã opreascã autobuzul, de exemplu pe b-dul Epureanu? Noi zicem sã-l trimiteti pe Arnãutu cu ruleta sã le mãsoare si apoi sã le deseneze cu creta.

Eduard Cazacu – primar Murgeni

Vedeti cã la Murgeni lucrurile scapã de sub control. Au ajuns oamenii lui Sabay sã facã ce vor în oras, iar acum cã au devenit si oameni politici parcã au înnebunit. Politia a bãgat capul în nisip, iar smecherii îmbrãcati cãmãsi albe si cu carnet de partid au început sã-i intimideze pe consilierii locali, pe politisti si pe opozantii lor politici. Seamãnã a fascism!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Ha-ha horoscopul l-a sarit pe jan ciupilan! Oare sa nu mai valoreze nici cat o ceapa degerata???:))) domnul Tataru , da, intr-adevar este un om care a muncit mult, un om capabil si instruit, un om care are puterea sa puna pe stop joc ciuma rosie din județul vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.