spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Nu vã puteti închipui ce tupeu are acum Vali Monstrã dacã DNA nu l-a priponit. Asa vã trebuie dacã nu l-ati trimis la sediul care zace liber lângã muzeu. Sperãm sã nu apucati ziua când acesta o sã vã si cearã cont. În politicã, calicii sunt autodidacti!

Edi Popica – deputat PSD

Nu mai luati pupãza dupã voi când mergeti pe la tarã, mai ales unde sunt o grãmadã de mãmãici. Cã nu o sã vã mai voteze lumea. Pãi la Perieni, lumea în loc sã se uite le prezidiu, era cu ochii pe pantalonii scurti ai lui Crina. Pãi e frumos asa?!

Mihai Botez – deputat USR

Dacã nu sunteti atenti, o sã vã plece din aliantã si ceilalti lideri. Marius Arcãleanu s-a sutit deja. Stie cã nu-i poate lua fata lui Bichinet si nici lui Cãtãlin Mândru, asã cã îsi încearcã norocul cu AUR. Noi vã garantãm cã la CJ, dacã ar fi candidat de pe coalitia dvs., lua mai multe voturi decât Bichinet.

Irinel Stativã – deputat PSD

Ati fost borât la infanterie, adicã la Vali Monstrã, si aveti misiunea sã deschideti sediul de lângã Bibliotecã. Dacã nu puteti sã-l administrati, dati-l la AUR, cã ei dau candidaturi de primar pe un sediu. Si când te gândesti cã, pânã a fost arestat Buzatu, figurati în clubul select de pesedisti de la Bârlad…

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Lista s-a cam conturat la CJ, iar competitia se anuntã una durã. Ciupilan pluseazã, dar joacã la cacialma, AUR-ul mãlai viseazã si, în cele din urmã, o sã-l aducã pe Marius Arcãleanu, iar blocul useristilor o sã meargã cu Bichinet, cã pe altcineva nu are. Sã vedem cum se lipeste Dan Marian. Nu uitati de Trifan, care doar asteaptã momentul ca Gibilan sã termine reprezentatia.

Raisa Enachi – deputat AUR

Ati fost scoasã de pe grupul de WhatsApp la alegerile europarlamentare si ati avut un soc. Ati crezut cã George Simion v-a fãcut vitezã. Nici acum nu sunteti clarificatã, dar aveti timp sã vã lãmuriti. Dacã vedeti cã sunt probleme, chemati-l pe Ion Rachetul si, cu moldovenii lui infractori, rezolvã totul.

Ciprian Trifan – presedinte CJ Vaslui

Nu mai trageti în Vali Monstrã, cã o sã vedeti ce face când se enerveazã! Fãrã el, partidul nu mai poate fi cotat la casa de pariuri a DNA-ului. Unii spun cã pânã de alegeri îl ridicã si pe al, altii spun cã o sã fie reabilitat. În cele din urmã, ati bãtut-o în cuie, mergeti cu Anuta la Primãria Vaslui?

Garincha Onofrei -prefect Vaslui

Când sunteti invitat la TV, fãceti-vã temele! Cum adicã, sã spuneti cã nu-l cunoasteti pe Buzamãt? Pãi nu dvs. l-ati sustinut la Reiser, nu dvs. mergeati la pescuit cu el? Pãi dacã aude Buzamãt din puscãrie chestia aceasta, sigur face un capitol separat cu dvs. în memoriile pe care vrea sã le predea la DNA.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Ar trebui sã iesiti pe primul loc la sondaje. Tinutã aveti, ochelari de soare de asemenea, papagal da, vã mai lipseste partidul. Dacã rãmâneati în PNL, azi erati candidat si cu sanse, având în vedere ce garniturã se aliniazã la start. Dar dvs. ati vrut la PSD.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vã vine Curtea de Conturi. Cicã vor sã vadã misiunile de audit, mai ales pe cele fãcute la Reiser. Asa cã puneti-l pe Boboc la muncã ! Cât priveste treaba cu Buzamãt, nu fiti stresat ! Omul scrie tot ce stie, asa cã sigur sunteti prins si dvs. în memorii. Acum, cã si polifricii de politisti locali cer o mãrire a salariului de 25%, chiar e naspa sã fii primar.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Iar e votat bugetul, iar ati primit ilicit vreo 80 de milioane de lei de la Guvern. Pânã n-o sã vã ia la scuturat Fiscul, nu vã lãsati. O sã vinã vremea când astfel de situatii vor intra sub lupa procurorilor si atunci o sã vedem ce o sã ziceti. Bârladul s-a scos, Husul la fel, rãmâneti doar dvs. sã dati socotealã.

Ioan Ciupilan -primar Husi

V-ati luat trompetã de presã. Strigã unul de mama focului cã o sã candidati la judet. E foarte bine, noi asteptãm momentul. Am avea o rugãminte mare la dvs, sã lãsati cu limbã de moarte ca la Husi, sã candideze la primãrie Sergiu Boeru, cã tare ne-ar mai plãcea ! E si personaj misto de film.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Sunt foarte multi care nu dorm limistiti: onofrei,contabila sefa, CA,AGA, Motris, Nomis, toate firmele care s-au mînjit si cel mai tare birou tehnic din primarie.Buzamat nu putea sa fure daca nu avea complici.Totii salariatii de la birouri au fost interceptati si filati, asa ca o sa urmeaza sa aflam lucruri foarte interesante!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.