spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
15-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Cât ati fost la Bruxelles, în lipsa dvs. Ciupilan si-a fãcut de cap. S-a autopropus candidat la CJ din partea PSD si e supãrat cã nu i-ati luat în serios initiativa, nebãgându-l în sondajul partidului. De nervi, a sabotat aceste mãsurãtori si l-a scos pe Ciprian Trifan pe locul 3.

Raisa Enachi – deputat neafiliat

Acum, cã v-ati dat demisia, începem chiar sã vã simpatizãm. Chiar aveti verticalitate. Însã, dacã v-a fortat ibovnicul, rãu ati fãcut! Toatã lumea se întreabã încotro veti merge. Filimon ar vrea la Sosoacã, numai cã femeia nu vã vrea, iar la PUSL nu mai încãpeti, fiindcã deja la Vaslui e ocupat cu omul pe care l-ati umilit când erati la butoane.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Sondajele pe care le face PSD i-au cam îngrozit. În toate sondajele sunteti peste ei, dar spun cã partidul dvs. vã trage în jos, pe când ei sunt sub linia de promovare, dar îi ridicã partidul. Sã vedem pânã când. Cã de mai dã Miticã multe reprezentatii la vorbitor, s-a terminat si cu PSD.

Mihai Botez – deputat USR

Nu-l considerati pe ursul Bichinet înfrânt. El doarme si, când s-o trezi, pe multi va rãspopi. Asa cã, luati-l cu binisorul, dati-i pastilele si convingeti-l cã e bun de deputat si, când ajungeti în acel moment, veti vedea ce-i de fãcut. Numai asa Marius Arcãleanu poate ajunge candidat la CJ.

Gabriela Cretu – senator PSD

Mergeti degeaba cu turma prin teritoriu. Solomon e hotãrât sã vã dea un sut în fund. Mai bine v-ati cãuta un loc pe la Bruxelles, cã aici veti ajunge un nimeni dupã alegeri. Și de Miticã sã nu aveti grijã, se ocupã Anuta si cu ceilalti copii de suflet.

Irinel Stativã- deputat PSD

De când s-a aflat secretul murdar al lui Buzatu, marele profesor, care de fapt era suplinitor, a reapãrut din nou în spatiul public si problema CV-ului dvs. La un moment dat, era concurs printre jurnalisti :care gãseste primul date despre trecutul dvs. ca elev. Noi stim cã ati fost un elev bun, student la Informaticã, dar nu stim dacã ati si absolvit. Dar cum ati predat la Racovitã, bãnuim cã ati luat licenta ca profesor.

Ciprian Trifan – presedinte CJ Vaslui

Jan Ciupilan e supãrat foc pe dvs. fiindcã nu-i rãspundeti la telefon si el când are câte-o problemã e nevoit sã-l sune pe Dan Marian. Legenda spune cã i-ati fi spus: „Dã-l în … mea, nu vede cã sunt ocupat?!Acum ce mai conteazã, parerea e formatã si dvs. va trebui sã întelegeti, cã asa e Jan, mai supãrãcios.

Onofrei Garincha – prefect

N-o faceti scãpatã pe viceprimãrita de la Codãesti, care trebuie sã plece din functia de viceprimar. Ceea ce face aceasta acum nu-i nici moral, nici sãnãtos pentru partid. Fiindcã PNL tot timpul a separat apa de ulei, penalii cu penalii, oamenii buni cu liderii lor.

Gologan Mircea – subprefect Vaslui

Nu v-am vãzut pe lista lui Buzatu. Ar trebui sã fiti dacã nu vreti sã ajungeti iar comisar la Giurgiu. Chiar nu ati înțeles cã tot Buzatu conduce partidul?! mergeti la Nirvana, luati-i o carte lui Buzatu, „Arta oieritului”, si mergeti la Penitenciar sã vã salvati viitorul. Lãsati mersul la handbal!

Dumitru Boros – primar Bârlad

Lãsati-o mai usor cu smecheriile imobiliare. Nu vedeti ce a pãtit Chirica? Asa o sã se întâmple si cu mizeria pe care vreti sã o faceti la fabrica de vatã. Pãi dacã nenea acela a obtinut autorizatie pentru service, cum de s-a ajuns la blocuri? Pentru mai putin a fost luat Chirica la DNA, la Iasi!

Ioan Ciupilan – primar Husi

Am vãzut cã nu mai încãpeti pe listã la CJ din partea PSD. Cedati spitalul si Piata la liberali si vã punem noi pe listã la PNL pentru candidatura la CJ din partea liberalilor. Ce tot atâta vã rugati de Solomon ?! Hai s-o rezolvãm cu Tãtaru. E mai ieftin si scapã spitalul si piata de neamurile dvs.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Peste tot în tarã, afacerile imobiliare cu iz penal au fãcut ravagii printre primarii corupti. La Vaslui, tovarãsul încã mai sperã sã scape basma curatã. „Uscãtorul” noului bloc de lângã Carrefour Traian însã pare a fi Cuiul lui Pepelea. Pentru a le merge afacerea, niste antreprenori horditi au plãtit cu un apartament donat cui trebuie, iar cei de la Urbanismul Primãriei Vaslui vor plãti cu functiile. Doar ei, pentru cã tartorul primãriei, personajul principal al acestei telenovele, se autoproclamã ca la Nufãrul de curat, desi este principalul vinovat. Apropo, cu rezorvorul de apã de mare capacitate amplasat la subteran chiar lângã blocul cu pricina ce ati mai fãcut?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

 1. Pentru sustinatoarea ileana , iti inteleg si respect sustinerea fata de ciupilan , dar iti sugerez sa mergi in orase , ba chiar sate din tara aceasta care demonstreaza ca un primar este preocupat cu adevarat de bunastarea locului pe care-l administreaza . In husi parcul recea o dezamagire ingrozitoare , apa-canal o dezamagite mare, iluminatul public o dezamagire, starea strazilor altele decat principale, spitalul alta dezamagire , gradinite insuficinte , crese la fel, singurul loc in care a prosperat husiul este asistarea sociala a culegatorilor la via primarului in rest ..dezamagire. piata monopolizata de ai lui ciupilan cu preturi colosale comparativ cu alte multe zone din tara asta.. apa preturi astronomice duble fata de capitala chiar…ileana, opreste-te un pic si fa din orasul asta loc frumos pt copiii. Noi murim asta-i legea firii..dar uitati-va la copiii astia care n-au un loc in tot orasul husi in care parintii sa ii duca la un teatru de papusi, la un concert elevat, la o biblioteca altfel, la un loc de joaca gratuit .. faceti un oras pentru copiii vostri oameni buni

  • E timpul pentru o schimbare,nu știu de ce Ileana considera ca ce a făcut Ciupilan în atâtea mandate nu e și normal sa fi făcut, atât cât s-a făcut, dar e timpul pentru o schimbare ,punând în balanta calitatea umana a unui om .Din niciun motiv evident clar ,e timpul ca Ciupilan sa plece .Un lider trebuie sa fie imparțial și nu influențabil cum este edilul actual.

  • Analizând argumentele tale, nu aș putea spune că nu ai și tu dreptate, că încă sunt multe de făcut în acest oraș, în special cu privire la prețuri, inclusiv la apă. Eu nu contest realizările edilului pentru că am văzut și schimbări în bine pe care le-am apreciat.

 2. Daca ma intrebi ciupilan a pierdut datorita alaturarii de personaje de periferie sociala , mai are omul afaceri dar lasa o marja de bun simt. Oricine se inmulteste cu zero ciupilan , macar atata stii din facultatea aia de textile, devine o nulitate , adica tot zero. Nu poti tine la infinit acest zero pe judetul vaslui, si nu poti lasa vasluiul in mocirla si dupa 30 de ani. O schimbare trebuie sa se intample.

 3. Ileana dar ce argumente ai draga?? Ti-a bagat nora la spital si acum ai si tu o obligatie sa il ridici pe ciupilan in slavi? Sau ce anume ai vazut tu in orasul asta facut asa??hai?? Asta vara inundatia din centru ai vazut-o? Curgea apa pe 4 strazi cine mamicuta lor a platit pierderea aia?? Cine plateste canalizarea de kkt in orasul asta?? Dar cacatul din dobrina bufnit si ajuns pe varianta plutind nu l-ai vazut??? Iluminatul ileano l-ai vazut?? Pai nu ca noaptea copii husenilor vin cu frica-n san de la scoala ca ciupilan a tau mancaiai pula nu aprinde lumina. Dar parcari sunt ileano in targul asta?? Ce locuri de munca ofera husiul tinerilor lui ileano?? Ce fonduri europene a accesat primaria sa rezolve in pizda masii canalizarile astea ca murim de putoare ca in grajdu lu ciupilan!!! sunteti spalati pe creier de 5 sarmale si 2 tufisuri de crizanteme!! Ileano vinde-te fa pe 5 sarmale si un ajutor social si da-i cu stampila sa mai traga o tura de 15%!!!

  • Nu prea am văzut ce spui tu și nu știu pe unde locuiești de îți miroase ție ca in grajd, manca-ti-ai singur ce ai de mâncat, că nu mă vând nici pe Bugatti, darămite pe 3 boabe de orez. Dacă tu consideri că acest primar nu a făcut nimic pentru oraș este opinia ta, dar nu corespunde cu a mea. Cu siguranță mai sunt multe de făcut în oraș și neajunsuri de remediat, in special cu spitalul, dar nici nu pot spune ca tine că a fost un primar slab.

 4. Ileano si gavrilita ala cu live-urile daca candideaza si sebi ala sa candideze si oricare nu stiu pulea spataru o sa votez !! Ciupilanii hotii golanii banditii merita flegma comunitatii si atat!! Ce era sefu pietii fa ileano?? Var-su ..ce era?? Ce lucra el ?? Dar varsu alalat militianu?? Voia sa se faca dascăl la biserica ca n-avea servici n -avea carte n-avea nimic?? Cum dracu sa ii stii ca neam si sa stii ce corcituri bulgare gadilate-n cur de arpagic sunt ei si sa ii vezi ce-au ajuns ..sa stii ca orasul asta are si oameni cu capul pe umeri cu scoala nu numai analfabeti functionali bagati pe pile si tu sa dai ca boul cu stampila

 5. Mâncați ciuperci, tot încercați in mod artificial să îl scoateți pe Tătaru câștigătorul CJ, eu personal fiind hușeancă voi vota tot pe Ciupilan dacă va candida pentru că a demonstrat că este un bun administrator al orașului Huși. Nu voi vota niciodată un om care se ridică denigrând pe alții. Un om nu este valoros denigrând, ci prin atitudine constructivă și pozitivă. Atacurile astea sălbatice asupra lui Buzatu arată frica voastră să nu iasă, că va este frică de popularitatea lui și din pușcărie, prin genul asta de invidie pe faptul că este respectat, îi recunoașteți implicit valoarea de lider ca om, ca om politic. Oricât ar fi greșit, nu i se pot anula calitățile deși toate articolele astea de defăimare și denigratoare nu au reușit nimicirea sa. Oare de ce vasluienii sunt preponderent pesedisti indiferent cine este la conducerea CJ? Oare de ce?

  • Draga ileana pe ciupilan tot un locuitor al orasului husi iti da voie sa ti-l iei si acasa, sa iti faca si o muie, am inteles ca dupa sarmalele electorale asa le da ilenelor de obicei. Iar apoi la CJ tot impreuna mergeti , cu dansul intr-nsa , ca sa nu ti se faca dor ..tu la husi el la vaslui. In rest saditi panselute ca incepe sezonul si impartiti comisionel pe bulb de lalea furajata .. creieras oricum nu aveti !!!

   • Dragă anonimule, să îți ții părerile scârboase pentru tine, că ai un cortex subdezvoltat la ce exprimare suburbană etalezi, că nu ține loc de argumente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.