spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Când mergeti pe ideea cã ce se naste din pisicã soareci mãnâncã, ati ajuns exact în punctul în care deja vã considerati superior oamenilor de rând. E normal sã fie asa, când 16 ani stai ca un sobolan în Parlament si iesi deputat pe o listã. Din aceste motive, probabil, îi numiti pe cei multi care vã voteazã, soareci, numai buni pentru micul dejun al motãneilor cãrora li s-a urcat puterea la cap.

Edi Popica – deputat PSD

Nu prea vã are la suflet primarul de la Stefan cel Mare. Vã vede ca pe un trãdãtor, desi dvs. îl acoperiti dându-i credit. Vedeti cã sunteti într-o eroare. Omul vã urãste visceral si pe dvs si pe socrul dvs. Credeti cã povestea cu nebunul care v-a lovit muncitorii de la Transmir cu securea, când turnau santuri în comuna dvs., e întâmplãtoare?

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Sã stiti cã primarul Ciupilan a înteles oferta dvs. N-o sã vinã pe lista dvs. de partid la CJ Vaslui , dar e gata sã facã aliantã la Husi cu PNL si sã meargã pe listã comunã la Primãrie si la CL, iar voturile pentru judet sã le dirijeze la dvs. Ar fi mondialã faza si i-ar arãta lui Solomon cã nu e obligatoriu sã-i fii slugarnic lui Buzatu, pentru a fi presedinte.

Raisa Enachi – deputat independent

Ne-ati impresionat pânã la lacrimi cu demisia dvs. din grupul AUR din Camera Deputatilor. Dintr-o datã ati observat cã Simion e un dictator care v-a obligat sã vã înscrieti pe lista de candidati la alegerile europarlamentare, chiar pe loc eligibil. Si toate acestea dupã ce ibovnicul dvs. a fost prins cu mâna în sertarul cu bani al partidului.

Mihai Botez – deputat USR

Mai usor cu pianul pe scãri. Or fi liberalii niste ticãlosi, dar pânã mai ieri erati la cataramã cu ei în CL, la Vaslui si la Bârlad. Onofrei poate o sã poarte tricou cu „Votez Boros”, fiindcã pe sub masã si-au mai dat mâna pentru niste firmituri la Reiser, dar Nelu Tãtaru nu o sã meargã la vorbitor cu Buzatu. Stiti de ce? Omul are o meserie si nu moare de foame dacã se lasã de politicã.

Irinel Stativã – deputat PSD

Chiar ati pus botul la vrãjeala lui Solomon, cã pe listele comune PSD-PNL de la parlamentarele din toamnã o sã încãpeti si dvs., fiindcã din cele 7 locuri eligibile pentru Senat si Camera Deputatilor, PNL va lua doar unul? Dacã e asa, mai bine stati acasã, pe prispã. O fi Solomon, motan, dar nu e tigrul din Grãdina zoologicã care l-a sfâsiat pe cetãteanul turmentat din Perieni!

Cirpian Trifan- presedinte CJ Vaslui

V-ati vãzut visul cu ochii. În sfârsit nasul dvs., Solomon, v-a nominalizat drept candidat la functia de presedinte de CJ. Ati fost asa de mândru, de parcã însusi Buzatu s-a pogorât din puscãrie sã vã ungã sef în locul sãu. Sã nu uitati, ca sã „tinã” candidatura, adicã sã nu se schimbe peste noapte candidatul partidului pânã se înregistreazã dosarele la BEJ, trebuie sã mergeti la vorbitor. Lui Buzatu îl plac cãrtile în limba rusã, dacã vreti sã-i faceti un cadou.

Onofrei Garincea – prefect Vaslui

Filimon, condamnatul fugãrit de la AUR amusineazã pe la PNL. Sperãm sã nu care cumva sã-l încurajati, la sfatul tãticului de la Tg. Ocna, cã chiar v-ati dat foc la valizã. Nu de alta, dar dacã îsi ia mâna de pe dvs. ministru, vã sfârtecã lumea si vã crucificã în Piata Civicã.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Ati fost la ultima sedintã a PSD, v-ati asezat cumintel pe scãunel si-l sorbeati din ochi pe Solomon, în speranta cã veti prinde lista de CJ. Prin spate încercati o infiltrare spectaculoasã în AUR, numai cã suveranistii nu vã vor, chiar de unii de la Iasi trag sfori. V-ar conveni sã veniti în AUR, sã peniti gâstele care sar cu banii.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Tinând cont de succesul fulminant de anul trecut, când nu mai mult de zece tineri au participat la evenimentul de Dragobete, Primãria Vaslui recidiveazã si îi invitã si anul acesta pe adolescenti la consiliere psihologicã (!!!) Plusul editiei 2024 va fi doar aparitia unei fete bisericesti, preotul fiind nimeni altul decât sotul unei auditoare din Primãrie.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Astãzi am vãzut un nou Boros la conferinta de presã – Miticã Reîncãrcat în PSD. Ne era nouã rusine ziaristilor sã vã punem întrebãri, despre cum puteti sta lângã omul care v-a fãcut zeci de plângeri penale, care v-a acuzat de toate infractiunile din codul penal. Trebuie sã fiti gros de obraz, sã accepti umilinta aceasta doar pentru un ciolan.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Când lansati o ofertã cãtre PNL pentru o viitoare colaborare, dupã modelul listelor comune de la europarlamentare, n-o mai transmiteti prin toti papagalii. Au si liberalii demnitatea lor. Vã dãm un sfat: sunati-l pe avocat, transati cu el si restul se rezolvã de la sine. La liberali, conteazã mult stilul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. :)) ce-ar mai fi sa se pupe ciupilan cu tataru si sa candideze pe liste comune?? :)) sa stii ca ar fi misto chiar iar din peisaj ar zbura intaiul fost vice presedinte psd sau poate i-ar da tataru casa de cultura in loc de spital sa isi interpreteze acolo textele , citatele, sa deseneze operatii( tot o forma de arta nu?)

  2. Daca vine Dan Marian la AUR, nu numai ca nu voi mai vota AUR, dar voi face contrapropaganda acestui partid! Fara Marian in AUR! LA PSD cu el!
    Chelmu e un tip bun, degeaba e frustrat Timofticiuc ca i-a plecat idolul de la Radical. Timo, esti neputincios si suparat. Pe cine mai sustii? Ia-i pe PSDei in brate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.