spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Vi s-a urcat puterea la cap si ati început sã fiti la fel de arogant ca în trecut. Acum îi dãm dreptate lui Buzatu care nu vã vroia mai sus de sef la PSD Bârlad. Cu atitudinea pe care o aveti fatã de colegi, nu vã vedem prea mult pe scaunul de presedinte interimar. Ce nu stiti e cã Ciolacu deja vã cautã înlocuitor.

Edi Popica – deputat PSD

Cu cât veti sta lipit de Solomon, cu atât o sã aveti de suferit. E ca povestea cu mãrul stricat. Mai bine luati distantã de fructul otrãvit si veti avea de câstigat. Sã stiti cã, la greu, Solomon nu o sã vã întindã mânã. Acesta va cãlca totul în picioare pentru a rãmâne parlamentar.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

La Husi se întrezãreste o listã comunã între PNL si PSD pentru alegerile locale. Dintr-o datã Ciupilan a devenit întelept si si-a dat seama cã maximul ce poate obtine pe 9 iunie este doar functia primar, fiindcã de o majoritate PSD în CL, nici nu se pune problema. Si asa s-a nãscut ideea unor liste comune, care în traducere înseamnã Ciupilan primar, Radu Bobârnat viceprimar.

Raisa Enachi – deputat independent

Aveti grijã cã fostul coleg de la Murgeni, care chiar vã respecta pânã ati plecat din AUR, îl cautã pe ibovnicul dvs. sã-i rupã picioarele. Sigur i-o fi dat o teapã, fiindcã Sabay nu se enerveazã, decât atunci când este pãcãlit.

Mihai Botez – deputat USR

Nu-i mai cãutati nod în papurã lui Marius Arcãleanu. Este cea mai bunã variantã pe care o aveti acum pentru pozitia de candidat la CJ Vaslui, dupã ce Bichinet s-a dus iar la odihnã. Asa cã nu-l mai tachinati si luati-l repede, pânã nu vi-l furã concurenta.

Andrei Busuioc – senator AUR

Bine ati revenit în echipa AUR Vaslui. Am înteles cã noua conducere v-a invitat sã participati la redresarea organizatiei dupã plecarea lui Filimon si sunteti decis sã vã implicati din nou asa cum ati fãcut-o în trecut.

Ciprian Trifan – presedinte interimar CJ Vaslui

Acum, cã a venit primãvara si începe noul an dacic, vã dãm acelasi sfat: scãpati de Anuta, care acum s-a refugiat într-un birou de la Achizitii. O sã aveti mari probleme dacã o tolerati, fiindcã femeia este un sarpe si vã poate hipnotiza.

Onofrei Garincea – prefect Vaslui

S-a dus referendumul de la Ibãnesti, o schemã pe care dvs. ati gândit-o pânã la cele mai mici detalii. Nu e de mirare si nu ar fi singurul rateu. O mânã de protestari la Pungesti au reusit sã facã referendum, atunci când se împotriveau explorãrii si exploatãrii gazelor de sist. Si erau cam aceleasi conditii. Adicã alegerile locale erau aproape.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

La ultima sedintã PSD erati cam plouat. Nu prea vã ies pasentele si nici afacerile nu vã merg. Se pare cã cei din Primãria Vaslui si Aquavas nu vor sã colaboreze cu dvs. pe linia de fotovoltaice. Functionarii însãrcinati cu achizitia unui teren cu ATR pentru instalarea panourilor nu vor sã riste, sã ajungã colegi cu Buzatu.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Dupã isprava lui Prâslea v-ati închis si mai tare în dvs. Ati mai trecut prin aceleasi emotii când si fiul cel mare era dator vândut unor cãmãtari din Bârlad si noroc cu LDP-ul unde este inginer sef, cã a scãpat cu degetele întregi. Noi vã recomandãm sã puneti mâna pe bãt, cã altfel veti avea de suferit.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Sunteti atât de speriat cã DNA vã urmãreste, încât ati restrâns la maximum cercul de prieteni. V-ati dat seama cã Solomon vã vâneazã si asteaptã doar momentul în care plângerile pe care vi le-a fãcut îsi vor face efectul.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Nu întelegem de ce nu renuntati la prostia de a-l sustine pe Dan Marian sã se însurubeze în PSD. O fi miza celor 6,3 megavati pe care Aquavasul trebuie sã-i producã, iar Cap de Oaie are infrastructura pe care sã încaseze spaga, dar nu meritã. Acum ati fi fost interimar în locul lui Solomon si aveati asigurat locul I la Senat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

 1. Se maninca între ei mirlanii…. ca acu se împart banii!!!! Seralistii lu fără frcventă….. politica de scoala la seral…. pe panarame!!!

 2. Solomon nu are ce căuta în funcție mare ,este un încrezut care sa îmbogățit împărțind hoțiile cu Buzatu și care își permite să facă cetățenii șoareci .A învățat de la Buzatu să jignească .
  Tembelilor ,proștilor,ragaliilor și acuma șoarecilor .
  Avem stampila in mana noastră ,sa votam cu mintea de cetățeni deștepți nu cu mintea șoarecilor care se lasă prinsi de motani psd

 3. De unde a avut Bunelu’ bani pentru 2 mașini, dintre care una de peste 100.000 de euro? S-au dat premii la LDP? O fi semnat strabunelu’ vreo hârtie, acum pe final de mandat?

 4. Ma bucur sa aud ba Marcele ce spui, anume ca Ciolacu ii cauta inlocuitor lui Solomon.
  Cred ca am contribuit si eu cu cele multe link-uri trimise Primului Ministru privind abuzurile/aberatiile lui Solomon, ultima fiind cu pisica PSDista.
  Solomoane, cat mai jos! Ia si finul cu tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.