spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Edi Popica – deputat PSD

Bãi nene, i-ati bulversat pânã si pe astrologi cu mutãrile voastre. Cum sã-l iei pe securistul Plesu la PeeeeSeeeeDeeee. L-ati dat tura trecutã afarã din CL, i-ati fãcut afise prin oras cã e securist si acum îl pupati în bot si vreti sã-l si faceti viceprimar pânã în iunie. Ati luat-o razna de tot.

Adrian Solomon – deputat PSD

Vã este fricã rãu de tot cã pierdeti alegerile, dacã i-ati luat pe toti ciumpalacii în PSD. Cu Plesu ati bifat a treia broascã râioasã pe care ati înghitit-o, dupã ce l-ati adus în partid pe Boros (pe care l-ati înjurat trei ani) si pe Dan Marian (v-ati jurat de 1 Decembire cã acesta nu va ajunge niciodatã în PSD).

Nelu Tãtaru – deputat PNL

De ce le-a fost fricã la pesedisti, iatã cã se întâmplã. Duminicã vã lansati candidatura oficial în cadrul CDJ al PNL. Acum ce o sã mai zicã ciracii lui Solomon? Cã nu mai candidati? Va fi interesantã lupta pentru CJ, mai ales cã dvs. aveti notorietatea si favorabilitatea cea mai mare, iar ei au armata de primari.

Irinel Stativã – deputat PSD

Am auzit cã v-ati fript la mânã si ati ajuns la spital. Stim cu totii ce dureroase sunt arsurile si cât de greu se vindecã si, cu sinceritate, vã urãm însãnãtosire grabnicã. Însã prin partid circulã o glumã. V-o spunem ca sã vã înveselim un pic. Cicã v-ati ars când ati dat mâna cu Trifan si l-ati luat pe Barbu consilier.

Mihai Botez – deputat USR

Ne-ati rãmas datori cu o informatie. Pânã la urmã, cine candideazã de la dvs. la CJ Vaslui ? Cã Arcãleanu ba e la Primãrie, ba pe la alte partide, de nimeni nu mai stie ce si cum. Mai degrabã am aflat cu cine veti candida la Puiesti, de exemplu. Oricum, felicitãri pentru candidatul de la Rosiesti. Omul chiar meritã sã ajungã primar.

Andrei Busuioc -senator AUR

Acum, cã v-ati preluat prerogativele de parlamentar AUR pe judet, trebuie sã vã vedem si un pic în actiune. Ne-ar plãcea ceva proteste pe la Vaslui în maniera lui George Simion la Bucuresti. Vã dãm o sugestie. Veterinarii vor relua protestele, nu vã lipiti si dvs. de ei, mai ales cã avem tema cu porcu’ care nu va mai putea fi sacrificat în gospodãrii.

Ciprian Trifan – presedinte CJ Vaslui

Ne-ati omorât cu departamentul acela de achizitii din CJ. Acum sãraca Anuta trebuie sã-si completeze declaratia de avere si cicã nu-i mai ajung paginile. Tot a evitat aceasta momentul, dar nu prea îl mai poate ocoli acum. Vorbiti cu Silvia sã-i dea un calmant, ca am înteles cã îi cam tremurã chilotii.

Onofrei Garincha – prefect Vaslui

Acusi se trage linia si se va vedea cu ce candidati iesiti la mezat. PSD anuntã lista candidatilor sãptãmâna viitoare. Dacã iesiti bine la numãratoare si aveti si candidati cu potential, atunci o sã fie bine, de nu ati fi retrogradat înapoi în Liga a 5-a. Suntem foarte curiosi sã vedem cu ce vipuri iesiti la mezat.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Vi s-a pus pata pe AUR si vreti cu orice chip sã intrati în partid, însã nu prea vrea nimeni sã aibã de-a face cu dvs. Le-ati spus la Bucuresti cã aveti echipã completã, cã la Bârlad, fratele vitreg e pregãtit, la Vaslui, omul din canale a ridicat mâna, iar de la Onesti aveti verde. V-ati oferit sã aduceti un sondaj de 8.000 de euro, drept dovadã cã stati cel mai bine în sondaje. Probabil cã cele de acum 12 ani.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Cam nasoalã treaba cu blocul lui Hordilã. Aveti PUZ fãcut, vã doare la bascheti, dar dacã se enerveazã doamna judecãtor si vrea si ea locuri de parcare sau boxã la subsol, ce faceti? Ce o sã zicã Hordilã când o sã primeascã amenda pentru penthouse, când prin fiul dvs cel mic, v-ati luat caimacul de la bloc? Cã stiu si copiii din parcare cã acesta a lucrat la interioare cu firma sa de constructie.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vã dãm un pont. Pe lista denuntãtorilor lui Buzamãt la DNA este si Chelaru de la Politia Localã. Asa se explicã de ce pe el nu l-au arestat procurorii. Oare nu v-a dat si pe dvs. în gât ? Cã parcã e prea multã liniste în parohie. Sã vedeti în ce mod josnic l-a turnat pe Buzamãt, mai abitir decât Darângã.

Ioan Ciupilan – primar Husi

V-ati dat la fund. Ati fãcut valuri cã faceti listã comunã cu PNL si ati lãsat lucrurile în plop si plopul în aer. Oare v-a pus la colt Trifan si Solomon sau ati obosit? Sã ne asteptãm la vreo surprizã si sã candidati independent sau de la alt partid? Si asa le-ati promis la toti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

18 COMENTARII

 1. La Spitalul Barlad Feraru face combinatii cu dr. Tacu! Fraudeaza achizitiile, investitiile. Spagi din angajari. S a umplut spitalul cu medici moldoveni. Alo DNA DGA veniti la spitalul Barlad

 2. Vine la Achiziții acolo unde ți place sa vezi fete tinere, o preoteasa.. Via Primăria Vaslui, asta n ai mai zis o.. Atunci sa te ții…

 3. Tătaru a distrus PNL….!
  Era, pe când mai era, că, mâine poimâne rămâne doar medic șpăgar. Nu moare el din asta, dar pofta de putere nu-l mai califică pentru partidul UNIC.
  A plecat Buzatu, îl ia și pe Tătaru, că prea făceau duetul zgomotos. E bine că mai vin și alți zgomotoși. Dar tot nu știi pe cine să alegi…
  Îl credităm spre vârf pe Trifan ?

 4. Coarda de Bolgar i-a pus piatra de căpătâi lui Buzamat, a vomitat și la înfundat de tot, asa sunt curvele! S-a îmbogățit pe pușcăria lui Buzamat, au furat ca în codru!
  Nu-i nimic, dizjungerea dosarului este cu dedicație pt Bolgar & co! Tic-tac

  • Scapa cine poate!!Contabila,curveta trebuia sa toarne si ea pe cineva. Sunt multi care nu dorm linistiti, AGA, CA, doar la ea a ajuns toate actele. Ca doar nu crezi ca a stat pe sub masa si si-a cariat dantura degeaba?

 5. Trepădùșul Chelaru tună si fulgeră ,dă oameniii afară prin orice mod , ori i se apropie sfîrsitul , sau și-au cumparat pijamale dungate si el si Janina ,cică Buzamăt nu vrea singur la bulău.
  Va lua si echipa cu el pe Popa, Rîpan, Chiper ,Balaban ,Savin, Gălațeanu, Carp ,Huțuleac, Silion că sțiu sa facă curat la locul de muncă si au limbile aspre iar Sperilă îsi asumă ceea ce face!

  • Curva de Chelaru a colaborat cu DNA ajutat de prietenul de la DGA care l a ajutat si data trecuta in cazul Bratianu! Niste jeguri! Curva de Geanina, Iacob, Daranga au colaborat bine si l au turnat pe Buzamat ca sa il scape pe canceristul de Chelaru. Vintila a semnat rapoartele lui Chelaru sa dea oamenii afara. Drept rasplata i a murit concubinul. Asa sa platiti toti, jeguri penale. Cica acu Geanina face mwe lui Nixon

   • Casile Vhelaru, se pare ca instanta a considerat ca stiu sa scrie PV-uri si, de aceea, s-au sters judecatorii, cu calificativele tale, in partea unde nu ajunge soarele niciodata (vezi ca ti-a spus Adriana ca ai pierdut in prima instanta)! Bine, am glumit ca nu ajunge niciodata soarele acoala! La tine ajunge soarele cand stai capra la Red Bull!

  • Chelaru e stăpânit de DIAVOLUL de asta face numai prostii.
   Se pare ca unii vor muri de frică, de răul pe care îl fac la ordinele date de Chelaru vicleanul!

 6. Nu este saptamana fără ca Nelu Tătaru sa nu primească o limba de catifea la rubrica asta. Doctorul era bun în 2020, când avea notorietate, venea de la minister, acum va mai face mare fâs. Veti vedea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.