spot_imgspot_img
8 C
Vaslui
17-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Vine Ciolacu          însotit de ministrul Rafila sã vã instaleze oficial, în cazul în care veti fi ales pe 5 aprilie în Conferinta Judeteanã PSD. Ce ne-am distra sã candidati singur si sã iesiti pe locul doi. Nu uitati sã le promiteti la cei ce vã voteazã câte-o shaorma cu de toate.

Edi Popica – deputat PSD

V-au turnat unii din partid cã faceti manevre la firmele socrului dvs. ca sã scãpati de amenzile de la cântar. Probabil sunt supãrati cã nu i-ati tras cu microbuzul cu care veniti la Vaslui, la sedinte. La valoarea dvs. îi zburam de mult din acele posturi, mai ales cã îl aveti nas pe presedintele de la Comisia de Muncã.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Cei trei primari care au plecat la PSD cred cã v-au dat lovitura de gratie. Cel putin asa se laudã cel de la Banca, bun tovaras de ciordealã cu boul ros. Nici cea de la Grivita nu e departe. Dupã ce si-a umplut buzunarele, a trecut înapoi la cinstita zeciuialã, cã nu prea se simtea în largul ei. Cei trei primari nu au înteles cã dvs. stiti de mult schema si ati avut pregãtitã si varianta de rezervã.

Irinel Stativã – deputat PSD

De când ati rãmas fãrã permis si ati fost nevoit sã dati un examen pentru a vi se reduce pedeapsa, ati realizat cã chiar e plãcut sã mai cititi din când în când o carte. Chiar dacã dvs o cititi pe cea de „Circulatie Rutierã”, mai sãracã în figuri de stil sau modele literare, totusi ati fãcut un salt ridicându-vã nivelul notiunilor elementare de circulatie.

Mihai Botez – deputat USR

Când ati vãzut cã alianta ADU nu prea merge, l-ati scos la încãlzire pe Mândru si i-ati si anuntat candidat la USR. V-a enervat si interviul lui Arcãleanu, care, înainte de întâlnirea clarificatoare de la Bucuresti cu privire la candidaturile pe lista comunã, v-a pus în fata faptului împlinit, anuntând candidatura sa sigurã la Primãrie. Numai cã nu a specificat partidul.

Raisa Enachi – deputat independent

De abia acum realizati ce prostie ati fãcut plecând din AUR. Chiar dacã erati nevoitã sã plãtiti un salariu de 8.000 de lei pe lunã unui om de la centru, din staful partidului – structura centralã, nimic nu se compara cu încã un mandat de patru ani. Si, la urma urmei, nu-l plãteati din indemnizatia dvs!

Ciprian Trifan – presedinte interimar CJ Vaslui

Pe vremuri, când erati soferul lui Buzatu, acesta vã bãga în fatã si luati terenuri pe numele dvs. Erati un fel de sãgeatã. Dupã care le vindeati la preturi de 20 sau chiar de 50 de ori mai mari. Sã stiti cã mai sunt urme, iar unii vor sã le scoatã taman în campanie si apoi sã vã întrebe dacã ati trecut sumele în declaratiile de avere.

Onofrei Garincha- prefect

Nu-l vedem pe mânzul dvs. din Bârlad la treabã, în campania electoralã. Când si-a anuntat candidature, aveai impresia cã rupe hamurile. Dar s-a muiat brusc. Oare nu s-or fi înteles cu cumãtru Solomon si sã vã treziti cã fac un blat? Poate au bãtut palma în cinstea vremurilor apuse.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Vã pregãtiti de marea ciordealã de voturi direct din structurile de la BEJ si de la BEC-uri. E specialitatea dvs. Sã vã amintim cã la ultimele alegeri europarlamentare ati avut 256 de sectii în care nu v-au iesit cheile. Oare de ce? De la ciordealã, ar spune cei avizati. Nici la CJ în 2020 nu ati fost cuminte. Tineti minte cã la Buzatu au fost vreo 10.000 de voturi nule, iar acesta a iesit presedinte cu 57.000 de voturi?

Vasile Pavãl – primar Vaslui

L-a durut fix undeva pe Hordilã de amenda pe care i-ati dat-o la blocul de la piatã. O câstigat în instantã, cã doar de asta a donat douã apartamente justitiei oarbe de la Vaslui. Acum, încurajat de sistem, si-a dat drumul din nou pe Booking la anuntul de închiriere al penthous-ului, unde cât a fost ancheta îsi usca rufele.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Nu prea v-a iesit pasenta cu listele comune. Cicã nu a vrut Solomon. Dar nici dvs. nu ati mai vrut. În sedinta de vinerea trecutã, unde trebuia sã prezentati proiectul, cei din conducerea partidului sustin cã nici nu l-ati propus, deci Solomon nu a avut ce refuza. Ce oameni rãi, dom’le, si l-ati mai si pus și pe Popica sã apese pe ranã la Tãtaru.

Eduard Cazacu – primar Murgeni

Chiar v-ati pus în cap sã câstigati primãria dupã ce, în 2020, ati avut fatã de Racovitã de la PNL, doar 28 de voturi în plus. Acum l-ati chemat pe Solomon sã negocieze cu tiganii, considerând cã va avea succes, având si figura, dar si culoarea la ten care-l ajutã. Omul e nebun, le-a promis la tigani postul de viceprimar, de parcã ar avea 50% din voturi în buzunar. Dacã tiganii pun botul, ce mai conteazã?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. V.
    Groparul PNL se numește Nelu Tătaru. Zero ca politician, zero ca ministru, zero secționat ca om. Va candida contra lui Trifan…contra lui Chelmu,,, deci va ieși pe locul IV. Dacă va fi din nou deputat i se rupe de toți. Mult a mai mâncat (și mai mănâncă) să rămână deputat..
    O mizerie de om !!!

  2. Toți politicienii sunt „arsi” la Horoscop, numai Nelu Tătaru nu. În fiecare săptămână aflăm cât de minunat e doctorul, cât de pregătit e, cum anticipează el toate mutările politice. Oare de ce?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.