spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Mâine veti primi rãsplata trãdãrii lui Miticã. Acesta doarme pe tambal si mãnâncã prescuri de la preoteasa protopopului care-i sefã la puscãrie, în timp ce dvs. vã înscãunati oficial presedinte ales în locul sãu. Sã trãiascã cârnatii de plescoi si covrigii de Buzãu (nu ãia din portabagajul lui Buzatu).

Edi Popica – deputat PSD

Vedeti ce faceti pe centurã, sã nu începeti sã bociti dupã tãticul Buzatu la întâlnirea cu Ciolacu. Nu de alta, dar o sã primiti în decembrie în loc de un loc eligibil la Parlament, un covrig de Buzãu. Si, atentie: sã nu care cumva sã-l aduceti pe Tudorel la prânzul de la Mira.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Am înteles cã dupã plecarea ultimelor trei primari ati înlocuit golul rãmas cu marele Octav Chiriac, pânã mai ieri aurist cu gura mare. Achizitia este una de zile mari, doar dacã o privim prin prisma unui calcul cinic: un vot, contra unei trageri cu bet maxim la pãcãnele.

Mihai Botez – deputat USR

Nu prea vã ies socotelile pe listele aliantei de la CJ si CL Vaslui. Arcãleanu vrea tot, dvs. aveti obligatii fatã de partid. Vedeti cã existã niste tensiuni în interiorul USR-ului si unii prin Vaslui umblã sã vã rãstoarne de la sefia partidului.

Irinel Stativã – deputat PSD

Când ati auzit cã Mona Bujor, primãrita de la Solesti, ar vrea sã-l contracandideze pe Solomon, ati fãcut pipi în pantaloni. L-ati luat pe Trifan si ati dat fuguta la primãritã. E asa mare disperarea cã Solomon ar putea iesi la alegerile interne de partid pe locul II.

Raisa Enachi – deputat neafiliat

Am înteles cã ati rãmas fãrã vehicul în plinã campanie electoralã, dupã ce partidul lui Coarnã s-a radiat. Curat ghinion. Vã dãm un sfat. Mergeti la PNL, cã acolo în ultima perioadã te primeste cu buletinul. Dacã a putut Chiriac, dvs. si concubinul de ce nu ar putea ?

Ciprian Trifan – presedinte interimar CJ Vaslui

Am înteles cã vreti sã-l luati sef de campanie pe Turcu. Noi vi-l recomandãm cu cãldurã. E un profesionist, cunoaste toate damele din Vaslui, are putere de convingere si chiar are si bacalaureatul luat la timp, nu ca altii…

Onofrei Garincha – prefect Vaslui

L-ati adus pe tãticu’ Vrânceanu mai aproape de Vaslui odatã cu primirea lui Chiriac în PNL, la sugestia dvs. Felicitãri! Acum Vrânceanu are doi copii de suflet în PNL, mai lipseste fostul prefect Todericã. Noi zicem sã-l aduceti degrabã, fiindcã acum se face 9 iunie si vine momentul puciului.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Când ati aflat cã tiganii din Cãlugãreni voteazã cu Nelu Tãtaru, imediat ati simtit pericolul si, împreunã cu colegul Turcu, le-ati fãcut o vizitã de lucru. Le-ati promis cã le bãgati bulibasa în Consiliul Local numai sã nu cumva sã voteze cu doctorul.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Iohannis stã la birou, în Cotroceni, cât cioara în par, dar dvs. nu stati la Primãrie nici atât. L-ati lãsat pe Braniste la butoane în totalitate si dvs. o ardeti prin concedii medicale. Mãcar mâine sã fiti la întâlnirea cu Ciolacu, cã s-ar putea sã vã verifice dacã sunteti pe bune bolnav.

Dumitru Boros -primar Bârlad

Faceti pregãtiri intense pentru vizita lui Ciolacu pe centurã. Sã nu uitati sã-i luati o vestã 5XL lui Solomon si o cascã de protectie, cã nu are sãracu’ cu ce iesi pe centurã. Apropo, vã primeste Farmazon si pe dvs. la prânzul prezindential de la Mira?

Ciupilan Ioan – primar Husi

Astãzi o sã fim prietenosi cu dvs. Am înteles cã ati asigurat masa olimpicilor la matematicã din banii dvs. Initial chiar am crezut, dar ne-a lãmurit Sica, care a dat informatia pe surse, a spus cã banii i-ati dat de la buget. Si atunci, dvs. ce ati fãcut pentru olimpicii matematicieni?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. USR a devenit o antecamera a REPER-ului. Deși a ieșit al patrulea la alegerile locale, Mândru a făcut revoluție în partid pentru a ieși primul și pentru a candida la și primar al municipiului Vaslui. Anul acesta USR va avea mai puțin de jumătate din voturile din 2000. Ba mai mult, Mândru sare la gatul lui rucsaceal Botez pentru a candida și la deputați. Cei din Bârlad nu au fost niciodată alaturi de Botez, acum nici cei din Vaslui. Ruralul nu contează!

    • Pai ratatul de Botez nu are nici un sfert din educatia lui Mândru. Politica la Botez consta in a injura celelalte partide. Nu are dialog, nu stie sa vorbeasca cu oamenii, e ingamfat. Mandru e net superior din toate privintele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.