spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
30-mai-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

E misto sã dai vina pe Tãtaru în pandemie, fãrã sã stii cã al tãu ministru, Alexandru Rafila, în acea perioadã de pandemie era seful Grupului tehnic de gestionare a virusului Sars-CoV -2 si trasa toate mãsurile pe care Ministerul Sãnãtãtii le lua în pandemie. Iatã de ce bunicul tãu, dragã deputatule, a fost îngropat în pielea goalã, într-un sac negru. Pentru cã asa a decis Rafila.

Edi Popica – deputat PSD

Nu v-ati sãturat sã fiti luat de prost de cei din PSD. Când se întâmplã ceva nasol, Popica si Farmazon e de vinã, când trebuie mãlai pentru partid, Popica rezolvã, când Buzatu scrie denunturi, ce sã vezi, tot despre Popica scrie.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

A venit timpul sã iesiti la rampã, sã-i dati peste nas putoiului care se crede sef de partid. Ati vãzut unde este el curajos? Când îl are pe Ciolacu în dreapta. Pe timpul lui Buzatu era un cãtelus care lãtra când îi permitea stãpânul. Acum a crescut si se dã la urs. Probabil îi confundã pe tãtãri cu Mustafa, omul care-l înjura cã nu-i fãcea shaorma destul de mare.

Mihai Botez – deputat USR

Sunteti un pic iritat cã Marius Arcãleanu si-a luat consultant politic din Bucuresti si Iasi. Mai ales cã acesta vine în sedintele de campanie si îsi dã aere de super profesionist. Vã sfãtuim sã vã luati si dvs. un consultant mai bun, de exemplu unul de la Bruxelles.

Raisa Enachi – deputat independent

Am vãzut cã al dumneavoastrã concubin începe sã latre la lunã. Cã nu prea îl mai bagã nimeni în seamã. În trecut îl mai mulgea pe Sandu, pe Chiriac, acum nu prea mai are pe cine. I-au mai rãmas niste bani de pãpat de la fondurile europene, pânã vin sã-l ridice cei din R. Moldova.

Gabriela Cretu- senator PSD

Vai, ce aparitie ati avut vinerea trecutã la Conferinta PSD ! Toatã sala se uita la dvs., mai ales cã stiau cã Miticã s-a apucat de scris si de dat în gât. Chiar si Ciolacu fãcea reverente în fata dvs. Probabil stia cã sotul dvs. scrie si de Stãnescu. L-ati vãzut pe acesta cã statea mereu în rândul doi? Oare de ce ?!

Ciprian Trifan – presedinte CJ Vaslui

Începeti sã ungeti masina de furat voturi. Facem ultimele reglaje. Si la BEJ v-ati aranjat ploile. Felicitãri! Desi tragerea la sorti nu a fost fãcutã, primarii PSD din comune stiu pe cine au la BEC, iar cei din municipii îsi dau listele cu presedinti pe sub masã. Nici dvs. nu aveti curaj sã mergeti într-o cursã electoralã curatã. Suntem curiosi, în aceste alegeri, câte voturi anulati la CJ. În 2020 au fost peste 12.000, iar Buzatu a câstigat alegerile cu 56.000 de voturi.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Vã fraieresc cei doi subprefecti cum vor si cu listele din BEJ si cu sefii din sectiile de votare, dar si cu presedintii la BEC-uri si BEM-uri. Mai au un pic si vor scoate la alegeri cam ce rezultate vor. Degeaba ati stat în Prefecturã atâta timp.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Cum acusi e ziua dvs., vã spunem încã de pe acum La multi ani! Sperãm de data aceasta sã nu vã mai faceti poze si sã le puneti pe FB, fiindcã sunt alegerile, iar electoratul e sensibil la opulentã. Vã recomandãm sã faceti de ziua dvs. un grãtar la Poiana Cãprioarei si dupã sã-i invitati pe prieteni la un film la Silver Mall.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Nu stim cine împarte banii la culte, dar sã aloci la Sinagoga din Vaslui 10.000 de lei, iar la biserica Sf. Neculai 15.000 de lei, chiar e strigãtor la cer. Ori asa vã îndrumã cel de la Husi, ori omul dvs. de la culte e idiot. Sau are vreun blat cu unii preoti, fiindcã sunt biserici din Vaslui care ridicã si câte 50.000 de lei.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Am vãzut cã popularitatea dvs. scade, încetul, cu încetul. Lumea vã cam ia la bâzã când iesiti pe teren, cam cum pãtea Titi Constantinescu în ultima campanie. Sã nu uitati sã-l puneti pe Solomon seful dvs. de campanie. Mai are douã rânduri de alegeri pierdute la activ.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Si-au definitivat listele si la AUR, iar contracandidatul dvs. patriot este nimeni altul decât avocatul Tocu, iar listele de la CL o sã le deschidã un antreprenor supãrat, Emil Enache. Este omul care a fost si liderul protestelor în vama Albita, când a venit cu tractoarele în stradã sã-si arate dezacordul fatã de politicile falimentare ale lui Ciolacu. E misto cã l-ati pus pe alã micu’, Bitu, sã spioneze.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

 1. Auzi SOLO ?
  Ce doresc PSD-eii și nu se întâmplă!
  Președintele partidului PSD să die cap de afiș la alegeri!
  SOLOMON Adrian
  De ce oare?
  Pentru că este cel mai bun!
  Hai domnule Președinte SOLOMON ADRIAN!
  Ieși din vizuină și fii pe afișele PSD
  Nu?
  Hai Solo

 2. Domnule Marcel Boul nu va mai chinuiti sa il desteptati pe prefect ca nu aveti cum! Omul e specialist la intins sarme pe stalpi iar la Prefectura a aterizat din mila lui Ciolacu ( pe care il injurati dvs acum) care nu voia sa puna un om de-a lui Buzatu!
  PS Ca tot veni vorba de prefect oare a trimis zbirul de la ISU ( Veronica , fata buna dar si tuta ca-n poveste) in control si la locatia unde isi lanseaza Nelu Apendicelu candidatii. Nu de alta dar seful lui trebuie sa fie Cel mai protejat dintre pamanteni. Mai ales ca vine de la Bruxelles undenu se stie la cine-o fi fost, la Parchetul European Anticoruptie sau la Parliamentul Ieuropean!?!?!?!

 3. Ciupilan se framanta..nu numai bitu are actiuni de indepliniti ieri, in sir indian ,managerul lui ciupilan de suflet adica betivul popa, ciupilan si in urma lor matroana fosta directoare se duceau sa mai ticluiasca niste nelegiuiri..cum altfel daca sunt atat de mizerabili.. poate s-au mai arvunit niste posturi…

  • Pai dacă e Spital SRL cum altfel sa se facă?mi se pare corect.Spuma Husiului familia Ciupilan ,Popa, Bitu și Marian .Habar nu aveți ce a prins Popa la Husi un fel de trai nineaca,pana aici nimeni nu l-a băgat în seama pe nicăieri, el acum e pe val cu ăștia de alde Ciupilan .Nu mai pleacă în viata lui de la Husi ha ha ha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.