spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

V-ati pregãtit de Marea Mosmondealã pentru cã, surprizã, alegerile cad, din nou, în Duminica Orbului. Probabil, din acest motiv i-ati spus lui Boros cã are 65% în sondaj. Dan Marian a spus cândva cã a avut ce învãta de la Buzatu, dar dvs deja stiati tot!

Eduard Popica – deputat PSD

La cum evolueazã lucrurile în PSD, dvs pãreti, mai degrabã, un servant al lui Solomon nu un deputat al vasluienilor. E mare pãcat! Fãrã dvs, acesta încã se mai rãzboia cu Boros în Bârlad sub privirile triste ale tãtucului Buzatu.

Nelu Tãtaru, deputat PNL

Începeti campania în fortã spre disperarea unora si altora. Am înteles cã veti lua judetul la firul buruienii si strategia dvs se bazeazã pe câstigarea oraselor. Dacã tineti ritmul, Buzatu va fi o amintire.

Mihai Botez, deputat USR

Ati fãcut o bulealã magnificã în listele de la alegerile locale. Le-ati amestecat de nu mai întelege nimeni cine si de unde e. Pe o listã apar candidati de la ADU, USR, PMP si Forta Dreptei. Era normal sã fie o singurã listã doar cu alianta pãcii.

Gabriela Cretu, senator PSD

V-ati amintit de vremurile bune în care nu erati doar a saptea roatã la cãruta organizatiei ci pe undeva între 5-6. Ati dat-o patriotic la sãrbãtoarea independetei, asa de profund încât Simion de la AUR deja v-a copiat discursul! Mai rãmâne sã gãseascã momentul sã-l citeascã.

Irinel Stativã (Stãricã) deputat PSD

V-ati lãudat la partid cã îi aduceti lui Trifan 10 mii de voturi din zona pe care o aveti în grijã. Noi zicem cã exagerati. E mult si 2000 de voturi pe nume personal pentru cã cei care se agitã pe bune sunt primarii. Apropo, câte voturi îi aduceti din municipiul Vaslui?

Ciprian Trifan, presedinte interimar CJ Vaslui

Lucrurile se complicã pentru dvs pentru cã tatãl celui care tatãl dvs (scuzati tatofonia) i-a dat cu cârja în cap s-a înrolat politic la AUR. Este pe loc eligibil la Consiliul Local Vaslui. Facem pariu cã o sã aparã si niste filmãri sexy!

Daniel Onofrei, prefect

Pentru cã nu aveti o fatã asa frumoasã precum Vlada, partidul nu v-a pus sã candidati nicãieri. În schimb v-a nominalizat sef de campanie peste tot judetul. Ceea ce este deranjant pentru cã toti pseudo-ziaristii umblã cu limba scoasã dupã dvs sã le aruncati un os.

Dan Marian, vicepresedinte CJ

V-ati lãudat la consilierii dvs, într-un moment de sinceritate, cã dacã ajungeti, din nou, vicepresedinte, în doi ani de zile preluati si frâiele organizatiei PSD. Noi ne-am bucura pentru cã am ajuns la concluzia cã mai rãu a fost cu Buzatu, si mai rãu este cu Solomon si atunci ce mai conteazã? Dacã e bal, bal sã fie!

Vasile Pavãl, primar Vaslui

V-ati dat la fund de tot, la Festivalul tinerilor nici mãcar nu ati mai fost prezent. Braniste si-a fãcut sperante dar acestea vor fi desarte. Nu prea mai aveti chef de politicã, urmasi si alte bullshit-uri.

Dumitru Boros, primar Bârlad

Mâine veti avea o zi grea. În sfârsit, veti inaugura o micã bucãticã din Centura Bârladului. Ceea ce nu întelegem noi este în ce calitate sunteti acolo, având în vedere faptul cã este un proiect guvernamental. Si dacã tot vã duceti, sã nu uitati sã o luati si pe primãrita de la Grivita. Îi plac centurile.

Ioan Ciupilan, primar Husi

Sunteti cel mai smecher si mai linistit candidat din Vaslui si toatã zona Moldovei, mai putin Buzãul lui Ciolacu. Vã bateti, în campania electoralã, cu doi avocati deodatã, AUR si PNL. Mai lipsea un avocat USR, ca sã vã bateti cu Sfânta Treime.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Vasile
    Ai sacou nou pantofi noi pantaloni noi faci furori la petrecerea de la sediu
    Beau comunitarii cu pistoalele la centură acum în sediul institutiei și tuu te crezi corect JIGODIE PENAL APENALĂ O SA VEDEM NOI CUM O REGLAM PRIMARUL BOUROS SE FACE CA NU VEDE VREA SA IASA PRIMAR CU UN INCULPAT CA CHELARU O GASCA DE HOȚI
    HAI NOROC CA O SA VINA VREMEA SA TE INTORC

  2. Chelaru….am eu grija ta…tu ai luat medicamente de la farmacia catena…erai îmbrăcat în sacou…tu.au dat și săpun lichid cadou….la rețetă…vedem..ce și cum o rezolvam…Vasile…tu ești atotputernic…asa te lauzi… mai vedem…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.