spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Se ascut cuțitele la PSD Bârlad. Boroș chiar crede că i-ați dat mână liberă, dar observă că nu-i prea ies jocurile. Acum când își dă seama că nici Dima și nici Palade nu vor fi viceprimari așa că încearcă să-l asmută pe securistul de Pleșu asupra dvs.

Edi Popica – deputat PSD

Alegerile prezidențuiale în decembire sunt o mana cerească pentru dvs. În sfârșit puteți negocia încă un mandat de deputat. În campania la prezidențiale o să fie nevoie de mulți bani, și dvs. se întâmplă să îi aveți. Restul e tăcere.

Nelu Tătaru – deputat PNL

Dan Marian a început să înțeleagă că nu mai poate să vă ia locul. A tot sperat săracul, dar iată că va trebui să rămână în PSD și să îndure umilințele lui Solomon. La cum se așează treburile pentru acesta, nici șansă de vicepreședinte la CJ nu mai are.

Mihai Botez – deputat USR

Acum că aveți șef nou și cu procente la purtător, altfel veți aborda campania la prezidențiale. Cu puțin noroc, Lasconi poate intra în turul doi. Pe ntru acest lucru trebui să puneți și dvs, de la Vaslui umărul. Dar trebuie să cooptați lângă dvs. oameni de valoare.

Gabriela Crețu – senator PSD

Faceți un joc de glezne interesant în partid. E clar că vă mai doriți încă un mandat de parlamentar și acum că aveți și sprijinul total al inculpatului, trageți nădejde. Buzatu poate fi un jucător în campania la prezidențiale și poate pune presiune în partid să vi se dea un loc eligibil.

Irinel Stativă – deputat PSD

La cum se așează cărțile ar fi bine să vă gândiți la un post pe la Protecția Copilului. Cică s-ar elibera un scaun de director la Bârlad. Zară ar vrea să vină la CJ, vicepreședinte și dacă reușiți să-l fentați pe Cazacu care are o obligație la o duduie de acolo sigur vă găsiți o sinecură. 

Ciprian Trifan – președinte CJ Vaslui

Se vorbește tot mai mult că Boroș dorește să-și impună omul la CJ. Și firește că aleasa este chiar Roxana Feraru. Fata chiar merită. Are experiență în administrație ca viceprimar și de asemenea și ca consilier județean. Chiar dacă și Zară stă la pândă, noi punem pariu că Roxana va ieși.

Onofrei Garinchea – prefect Vaslui

Ați luat țeapă cu reprimirea lui Tudor în PNL. Acesta a promis că vă dă niște filmări de la pensiunea Sârbi cu boul roș cu chiloții în vine. Numai că nici acum nu vi le-a dat. Omul încă îl mai șantajează pe bou și doar în ultimă instață, când nu mai are ce face le va da. Noi le așteptăm cu interes.

Dan Marian – vicepreședinte CJ Vaslui

Ați ajuns la mâna lui Papa Jean. Bârladul are deja două nominalizări pentru funcțiile de vicepreședinți, iar dvs. veți putea continua ca vicepreședinte doar dacă aveți un “tătic” care să vă susțină. Dar nu se știe, mai ales că vin din urmă niște afaceri pe care trebuie să le decontați. Digitalizarea bat-o vina.

Dumitru Boroș – primar Bârlad

Vă plângeți că nu aveți bani la Primărie, dar iar trimiteți, pe banii bârlădenilor, funcționari la mare, chipurile să se specializeze. Și de spital vor pleca o droaie, tot pe banii de la Prmărie. Apropo, de bani cheltuiți de aiurea. De ce CUP, compania dvs. tot angajează militari pensionari?

Lucian Braniște – primar Vaslui

Ar fi prea tare să-l vedem pe nea Vasile administrator public. Dar până atunci suntem curioși dacă ați terminat negocierile cu USR. Cu voturile acestora și cu Mândru viceprimar v-ați rezolvat majoritatea. Acest lucru l-a înțeles și Arcăleanu, care vrea să rămână în stagiunea următoare la CJ Vaslui.

Ioan Ciupilan – primar Huși

V-ar bate gândul să plecați parlamentar. Nu ar fi rău, mai ales că v-ați făcut toate mendrele ca primar. Și apoi ar fi pâine bună de mâncat la București. Singura dilemă pe care o aveți la acest moment este că nu știți cu-i să lăsați funcția moștenire, fie lui Nicușor Ciupilan, fie lui Dan Marian, care din câte se pare va fi exclus de la CJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Marcel, n-ai nimerit-o defel.
    Buzatu nu mai are importanta în ecuația menționată de tine pentru ca însuși Ciolacu l-a repudiat.
    La fel, cu Dan Marian, ai gafat, idem Jean, ca parlamentar.
    Asadar, Marcele mai bine înlocuiește VRN rubrica ta cu ceva gen sfaturi de amenajare a debaralei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.