spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

De când v-ati pricopsit cu Adrian Todireasa în partid, acesta nu vã întreabã decât de functii. Parcã ar fi oltean! Ce-i drept, omul lui Olteanu a fost, însã acum nu prea se mai înghit. S-au certat de la niste bani. Acum acesta v-a cerut sã îl ajutati sã ajungã si el director de scoalã pe undeva. Ar fi ochit un loc la Vinderei, dar are nevoie sã fie împins de la spate.

Edi Popica – deputat PSD

Atât l-ati mai criticat pe premier cã nu discutã cu primarii PSD, cã s-a enervat si luni îsi trimite secretarul general adjunct sã discute cu primarii. Sã vedem dacã vor veni primarii la discutii. Atunci se va vedea dacã totul a fost o trãncãnealã politicã. N-ar fi rãu sã veniti si dvs. Cã vã mai pricepeti la alocãri, la investitii si le-ati mai spune edililor ce sã cearã.

Tudor Polak – deputat PNL

Am vãzut cã în ultima perioadã sunteti cam în contre cu colegul dvs, Nelu Tãtaru. Parcã nu mai împãrtãsiti aceleasi idei. Suntem curiosi, cã tot va veni Orban la Husi, cam care va fi chimia dintre dvs. si acesta. Noi vã propunem sã mai lãsati de la dumneavoastrã, mai ales cã sunteti mai tânãr si uneori mai rebel.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Venirea lui Orban la Husi vã aduce aminte de vremurile petrecute la minister în timpul pandemiei. Chiar dacã oficial sunteti în echipa lui Cîtu, amintirile vã nãpãdesc si vã fac un pic melancolic. Probabil din acest motiv ati convocat întâlnirea dintre liberali si Orban la Husi, fiindcã în orasul dintre vii, motiunea acestuia poate sunã altfel.

Mihai Botez – deputat USR

Colegul dvs., senatorul cu pãlãrie, a gafat rãu de tot. L-a atacat el pe vulpoiul liberal, dar nu l-a rãpus. Dacã i-ati fi dat informatiile corect, poate acesta gãsea o abordare mai fericitã. Un lider precum cel de talia dvs. nu are voie sã nu stie când un presedinte al partidului, cu care este în aliantã, îsi dã demisia din functie.

Irinel Stativã – deputat PSD

Începe noua stagiune parlamentarã. N-ar fi rãu sã iesiti cu „mãmica” la cumpãrãturi sã vã ia periutã de dinti, prosop, pantofi noi, douã cãmãsi si un costum nou. Cã asa se face la început de scoalã, pardon, stagiune. Apropo, sã nu-i cereti shaorma, cã sigur ia foc. Cã tare mult a mai pãtimit atunci din cauza dvs.

Dumitru Buzatu – presedintele CJ Vaslui

Dacã tot l-ati fãcut pe compozitorul Doga cetãtean de onoare, faceti-l dom’le si pe D.V.Marin. Cã o sã scrie si Mãria Sa o poezie asa de frumoasã, cã o sã impresioneze o lume întreagã care va boteza o planetã cu numele lui. Nu credeti? Pãi ce, lui Venus i-ar strica sã i se mai zicã si „Luceafãrul presei mondiale”?

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Nu v-a priit concediul în Grecia! Ati luat calea apusenilor pentru a vã elibera total de stres. Vã recomandãm sã veniti acasã prin Maramures si sã luati calea Borsei. O sã vi se parã de douã ori mai fascinant decât în Grecia. Bine cã pe la noi n-o sã gãsiti caracatitã, dar puteti înlocui cu mici.

Garincea Onofrei – subprefect Vaslui

Ati fost singur în Prefecturã si schimbãrile de la ISJ v-au epuizat. Nu stiati cât de greu se lucreazã cu profesorii. Putem spune cã vreo douã, trei schimbãri le-ati nimerit, dar aveti si vreo douã gherle, vai de mama lor. Nu dãm nume, cã se supãrã doamna general, dar poate pe viitor o sã fie mai bine. Sã vede ce mânã o sã aveti la schimbãrile din Agricultura vasluianã, cã si acolo umeazã sã intrati.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Toatã pãtãnia cu concursul de la Goscom vine ca urmare a faptului cã nu aveti un profesionist la Guvernantã Corporativã în Primãrie. Stati sã vedeti ce s-a scris atunci când s-a fãcut anuntul de recrutare pentru administratori. Pãi, în jumãtate de text, autoritatea tutelarã de la Goscom era Municipiul Vaslui, adicã dvs, iar în cealaltã jumãtate era Consiliul Local. Aveti noroc cã nici liberalii nu se prea pricep.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Se aude prin Bârlad cã oamenii dvs. de la urbanism au luat-o razna. Cicã le cereti celor care vor sã-si facã piscinã în curte, ori garaje, plan urbanistic zonal. Nici lui Chirica de la Iasi, care este tatãl imobiliarelor, nu i-a venit în cap sã cearã asa ceva dusmanilor sãi. Si, dacã vorbim de conduitã, vorbiti cu cei de la „Investitii” sã nu le mai spunã constructorilor care s-au apucat de canalizare în Munteni si Podeni cã acolo e o zonã gri, de indieni, care furã tot. Nu e frumos!

Ioan Ciupilan – primar Husi

Ati început sã împãrtiti cu bani în stânga si dreapta. La fotbal ati dat douã miliarde de lei vechi. Nu e cam mult, mai ales cã acel club e privat 100%? Ce-i drept, acolo aveti si niste colegi în fruntea Asociatiei, dar vedeti cã multi primari s-au ales cu dosare penale tocmai din acest motiv. Stim cã aveti o grãmadã de fotbalisti în jurul dvs, dar sã nu cumva sã vã prindã microbul, cã e grav.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.