spot_imgspot_img
28.9 C
Vaslui
26-sept.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Acum, cã scena politicã s-a încins, suntem curiosi ce motiune veti semna. Pe cea fãcutã de partidul dvs, pe cea initiatã de USR-PLUS sau pe cea a colegilor de la AUR. La cum evolueazã lucrurile, parcã vã si vedem cum vã pupati pe gingii cu stimabilul Mihai Botez si, de ce nu, si cu doamna viceprimar Vintilã.

Edi Popica – deputat PSD

La cum v-ati pozitionat în aceastã crizã, credem cã dvs. agreati planul unei coabitãri cu PNL. Nu de refacere a USL, ci doar de sustinere a unui guvern minoritar Cîtu, care în schimbul sustinerii sã pompeze bani în primãriile PSD. Nu e rea gândirea.

Nelu Tãtaru – senator PNL

PNL e la o rãscruce de drumuri, iar ceea ce dvs. ati anticipat demult, cum cã USR-PLUS se implicã în alegerile interne ale partidului dvs, e adevãrat. Practic, trupa lui Barna îi dã sah lui Cîtu si încearcã astfel sã-l lase fãrã functia de premier, în ajun de alegeri interne. Scenariul acesta vi l-a dezvãluit Orban când a venit la Husi, în speranta sã vã convingã sã vã întoarceti în echipa sa, dar i-ati zis pas.

Mihai Botez – deputat USR

La Vaslui, iesirea de la guvernare nu vã picã foarte bine. Pierdeti prefectul, viceprimarii de la Vaslui si Bârlad si câteva sinecuri de prin consiliile de administrtatie. V-ati pozitionat încã din primele clipe ale crizei, strigând: hotii de liberali. Luati exemplul ministrilor Ghinea si Drulã, care sunt mai rezervati. Cã eu stiu mai bine cã cine latrã la urmã are de câstigat.

Tudor Polak – deputat PNL

Vã cam dau frisoane frãmântãrile din Parlament. În caz cã se ajunge la alegeri anticipate, deja aveti niste probleme. Totusi, fiti mai optimist si implicati-vã masiv în convingerea parlamentarilor de la alte partide sã nu voteze motiunea. Atunci se va vedea dacã aveti talent de negociator. Pentru început, exersati pe Botez care, desi pare hotãrât, noi credem cã are multe puncte slabe, ce trebuie apãsate pentru a ceda.

Irinel Stativã – deputat PSD

Nu prea întelegeti mare lucru din ceea ce se întâmplã acum în Parlament, dar ati apelat la profesorul Solomon ca sã vã explice. Dupã ce ati înteles cã situatia vã este favorabilã, ati dat fuga la shaormerie, fiindcã de la emotii si frici vi s-a fãcut foame. Sã nu cumva sã decompensati iar si sã pãtiti ca în trecut. Shaormeriile vã poartã ghinion.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Nu trece sãptãmâna fãrã ca în biroul dvs. sã nu vinã moldovenii de peste Prut sã le mai dati bani. Câte 70.000 de euro la fiecare turã, se adunã. Apoi, mai o scenã, mai o trupã, mai niste buletine de identitate si gluma se îngroasã. Curios este cã niciun primar din judet nu face panaramã pentru sumele de bani care ajung în Moldova, în loc sã ajungã la ei.

Marcel Lãudatu – prefect Vaslui

Vestea cã ai dvs. fac panaramã în Guvern cam nu vã picã bine. Fiindcã dacã nu se rezolvã într-un fel, scaunul dvs este amenintat. Dacã motiunea trece si Cîtu picã, trebuie sã se formeze alte majoritãti. Dvs. sunteti câstigãtor doar dacã se merge pe aceeasi constructie: PNL-USR-PLUS-UDMR. În alte variante, la Vaslui nu aveti nicio sansã sã vã pãstrati functia, chiar dacã se ajunge la varianta majoritãtii PSD-USR-Plus.

Mircea Gologan – subprefectul Vaslui

Va faceti tot felul de calcule sã vedeti care vã sunt variantele sã cãdeti în picioare dupã toatã furtuna iscatã la Bucuresti. Dvs. sunteti un om al sistemului, cu relatii bune în PSD si PNL. Practic, nu ati avut niciun fel de emotie, însã de fiecare datã existã un …dar. Noi suntem convinsi cã vã descurcati, fiindcã în cel mai rãu caz, e posibil sã ajungeți prefect.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Nu v-a picat bine ce s-a întâmplat în ultimele sedinte de CL. Oricum, cea mai hilarã situatie a fost aceea când trompetele dvs. tipau în sedintã cã fac plângere la DNA pentru cã s-a convocat o sedintã extraordinarã în care se schimbau membri din CA, dar dvs. ati convocat-o. Conform logicii lor, acea plângere pe dvs. vã viza. Oricum, e deranjant cã fata de la registraturã nu v-a anuntat în timp real de depunerea acelor CV-uri, care ulterior au fost folosite în desemnarea membrilor provizorii din CA.

Cristi Rusu – primar Negresti

Boros v-a cam certat la întâlnirea primarilor cu secretarul general adjunct venit de la Guvern. Nervos din cale-afarã, nici nu a mai venit la întâlnirea de dupã în care s-au strâns toti primarii liberali. Nu vã faceti griji. El de mult nu mai este cu gândul la liberalism. Nu ati vãzut cã si acum a stat între Pavãl si Buzatu? Acolo îi place. 

Ioan Ciupilan – primar Husi

Nu vã mai chinuiti consilierul personal. Sãracu’, desi este un mare boier si ar vrea sã stea de vorbã cu „bãietii”, nu mai poate, fiindcã are contract de confidentialitate cu dvs. Cicã si Ion fotbalistul, tot la fel are si el un astfel de contract si nu stie ce sã facã, fiindcã tocmai l-au chemat unii pe la Militie si l-au întrebat de ce înfloreste varul pe peretii de la scolile pe care le reparã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.