33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Tudor Polak – deputat PNL

În ultima perioadã, tot ati fost unul din speakerii partidului prezenti pe ecranele televiziunilor de stiri din România. Partidul v-a rãsplãtit si v-a numit secretar general adjunct. Aveti acelasi rang ca Tudorel, numai cã acesta detine functia în cadrul Guvernului, iar dvs. doar la partid si e o mare diferentã. Dar, pe viitor, nu se stie. Totusi, functia dvs. are o însemnãtate aparte fiindcã vã veti ocupa cu nominalizãrile pe care partidul le face la Guvern.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Când la Bucuresti în BPL s-a votat fuziunea cu ALDE, dvs. ati fost cel care n-a fost de accord ca anexele sã fie si ele validate în acel for. De fapt, în aceste documente se specificã clar modul de fuziune efectiv. Ati convenit ca fiecare regiune sã analizeze în parte fiecare organizatie si sã se punã real pe masã cu ce membri vin cei de la ALDE. Fiindcã multi nu vor face pasul spre PNL, cum e cazul gãstii lui Dan Marian, care va merge la PSD. Si atunci, de care fuziune vorbim?

Solomon Adrian – deputat PSD

Ati început sã vã întreceti în postãri pe Facebook cu Mihai Botez. Vã urãm succes. Dacã rãmâneti fãrã stuchit la furcã, angajati-l pe Bichinet sã vã scrie câteva pastille în stilu-i caracteristic si o sã se cutremure Facebook-ul de râs. Acum a rãmas si fãrã partid, cã s-a întors cumãtrul Diaconescu si are tot timpul din lume. Si pastila dvs. a fost bunã, dar pare cam din topor, nu are finetea celor scrise de Bichinet.

Andrei Busuioc – senator AUR

Acum, cã treburile s-au mai linistit la Vama Albita cu refugiatii, aveti si dvs. timp sã vã concentrati pe congresul partidului de pe 27 martie. În Vamã ati fost providential, mai ales cã stiati si limba ucrainenilor. Putin stiu cã dvs., în primele zile fierbinti ale începutului de rãzboi, ati trecut granita în zona rosie cu un grup de jurnalisti italieni si ati ajuns aproape de Odesa. Acesta da curaj!

Eduard Popica – deputat PSD

Ne bucurãm cã v-ati revenit si nu mai postati ineptii pe FB. Si acest lucru e bun. Ati vãzut cã prinde chestia cu Botez, chiar si Clotilde Armand. Aici trebuie sã sãpãti dvs. Aveti si expertizã, la mahala vã pricepeti, vã mai ajutã si bunul dvs. prieten Solomon, deci perseverati. Partea mai complezã a actiunilor politice lãsati-o pe seama celor cu experientã si vechime în politicã. Pentru sãptãmâna aceasta, aveti un mare DA din partea noastrã.

Mihai Botez – deputat USR

Ati bãtut în cuie definitiv, prin votul de sãptãmâna aceasta din CJ, alianta cu PNL în consiliile locale de la Vaslui si Bârlad. Si acest lucru s-a vãzut si din partea liberalilor, care au refuzat oferta otrãvitã a PSD, care le-a propus dupã ce Dan Marian a iesit vicepresedinte la CJ Vaslui, sã preia tot ei cele douã posturi de viceprimari din cele douã municipii, cu aportul lor. Liberalii au spus pas, preferã sã facã o majoritate sãnãtoasã cu partidul dvs., decât sã fie la mâna ciumei rosii în judet.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Disperarea cu care ati actionat la ultima sedintã de CJ pentru a-l scoate pe Dan Marian vicepresedinte s-a vãzut în momentul în care ati decis sã scoateti urna din cabina de vot. De fapt, ati primit o informatie otrãvitã cum cã un consilier liberali ar avea în plan sã anuleze un vot din urnã. Cum? A fi putut avea lipici pe radiera unui creion, trãgea buletinul de vot din urnã pânã la capacul superior si cu pixul trãgea o linie și anula documentul. Dar aceastã informatie v-a fost livratã la misto, sã vadã tot poporul cum vã duceti dupã prima fentã!

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Nu le prea picã bine unora din Prefecturã cã gestionati cu calm situatiile de crizã din judet. Se asteptau ca pânã acum sã clacati. Din contra, dvs. ati reusit destul de bine sã gestionați valurile mari de refugiati care au tranzitat judetul si ati pus si un pic de ordine în Vamã, fiindcã ONG-urile se întinseserã ca la piatã. Când au vãzut cã nu-i chip cu dvs, s-au mutat pe seful de la IPJ Vaslui si i-au mai trimis un set de reclamatii la MAI.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Pânã la urmã, ati votat cu Dan Marian, desi la prima turã l-ati sãrit. Interesant ar fi fost ca dvs. sã votati acum cu liberalii, fiindcã datoritã voturilor lor dvs. sunteti astãzi vicepresedinte. Sã vã mai amintim cã la sedinta trecutã asa-zisa dvs. majoritate cu Pro România nu prea a functionat, fiindcã nu v-au dat toate cele 18 voturi. Noroc de cele 11 ale liberalilor. Dar e specific ciumei rosii sã întoarcã dosul dupã ce sunt ajutati!

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Angajatii din Primãrie, cocosati de muncã, au început sã mârâie cã au salarii mici si asteaptã cu înfrigurare clipa în care Prefectura va da aviz pozitiv la acea Hotãrâre de CL prin care lefurile se mãresc. Pe noi ne mirã atitudinea lor, mai ales cã sunt unii care încaseazã sume frumusele, dar probabil cã plâng ãia cu lefurile de 3.000 de lei. Vã propunem, fiindcã tot se curãtã copacii prin oras, sã-i treceti la o cotã de lemne de foc de la Goscom, drept ajutor.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vã tot enerveazã cei de la Reiser cã vã cer bani pentru lucrãri la strãzi si nu se uitã cã e austeritate. Ei vor sã fie ca înanite- sã curgã, nu sã picure banii din bugetul local. Acum directorul de acolo a schimbat strategia. Nu mai vine personal, ci trimite niste înaintasi pe care dvs. nu prea aveti cum sã-i refuzati. E vorba de seful de la Politia Localã si cel de la spital. Cã fiecare are câte o pupilã pe care o sustine în companie.

Ciupilan Ioan – primar Husi

V-ati enervat pe consilierii PSD din CJ Vaslui, care rândul trecut nu au reusit sã-l aleagã pe Dan Marian vicepresedinte. A trebuit sã veniti dvs. personal în sedintã ca sã dati tonul la vot. Chiar v-ati si lãudat cu acest lucru. Oare nu mai stãpânea Buzatu ceata de consilieri ,de a fost nevoie de prezenta dvs.?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here