22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Adrian Solomon – deputat Vaslui

Când ati vãzut cã cei de la Husi cer posturi de directori pentru deconcentratele din Vaslui, ati pus-o si dvs. pe Gabi Plãcintã sã-si depunã CV la Ministerul Învãtãmântului pentru functia de inspector sef la ISJ. Vedeti cã finu are o altã viziune. Îsi doreste un sef la aceastã institutie de la Vaslui.

Edi Popica – deputat Vaslui

Ati urcat în grad în Parlament. Ati ajuns vicepresedinte la Comisia Juridicã din Camera Deputatilor. E o functie grea pe care trebuie sã o gestionati cu profesionalism, nu cum a fãcut Iordache în legislatura trecutã. Aveti grijã sã nu ajungeti sã rãspuneti jurnalistilor cu celebra replicã: „Altã întrebare!”

Nelu Tãtaru – deputat Vaslui

Si Organizatia Judeteanã a PNL Vaslui a fost printre cele 30 de filiale care au semnat pentru Congresul Extraordinar din 14 aprilie, semn cã v-ati piedut si dvs. rãbdarea cu Florin Câtu. Aveti si motive, mai ales cã au lãsat judetul fãrã niciun liberal în administratia centralã. Chiar si Tudor Polak sustine acest demers.

Irinel Stativã – deputat PSD

Edi Popica de abia a iesit deputat si, în mai putin de doi ani, a si ajuns vicepresedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor. Si când te gândesti cã sotia sa nici nu este judecãtor. Dar sã nu fiti trist. Pe dvs. o sã vã propunã acum partidul judecãtor la Curtea Constitutionalã, cã tocmai a început calendarul alegerilor în Parlament, dupã pensionarea celor trei judecãtori. Îndepliniti conditia de vechime, ca deputat, iar Robert Cazanciuc, favoritul partidului, poate sã mai astepte.

Mihai Botez – deputat USR

Ieri le-ati arãtat pesedistilor din municipiul Vaslui cã alianta cu liberalii merge unsã. Ati reusit sã blocati combinatia consilierilor rosii care-si puseserã în cap sã cumpere niste barãci la preț de hale industriale si, culmea, care se aflã si pe terenul primãriei.

Andrei Busuioc – senator AUR

Acum, cã a trecut congresul, trebuie sã vã puneti pe roate si la Vaslui. Judetul are potential, iar lumea s-a cam sãturat de gasca lui Buzatu si cautã oameni noi. Aveti rol de catalizator în organizatie, fiindcã ati dovedit cã aveti putere de muncã si disponibilitate cât încape.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ofensiva pe care ati pornit-o în PSD cu Jan se pare cã nu s-a finalizat odatã cu realegerea lui Dan Marian ca vicepresedinte. Ati mers la nivelul doi si ati încredintat digitalizarea CJ lui Dan Marian si finului sãu, cârciumarul Bitu. Nu e rãu! Bãietii le au cu pãcãnelele, cu jocurile pe telefoane, ba chiar joacã si la bursã. Noi zicem cã o sã listeze toate companiile din CJ la bursã, în special LDP.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Ati fost întors pe dos tare de tot când ati aflat cã nu ati fost invitat la Ziua Politiei. De nervi, nici la chermeza de dupã, de la Hotel Europa, nu ati mai fost. Se pare cã boieria e cu rândul. În schimb, sã stiti cã Garincea s-a descurcat bine în locul dvs.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Dupã ce ati fost reales, ati avut grijã sã vã sunati toate neamurile sã vã lãudati cã v-a primit Miticã înapoi în CJ. Ba mai mult, ati spus la toti cunoscutii cã l-ati identificat pe rebelul care nu a vrut sã vã voteze la prima rundã, atunci când ati fost votat doar de 17 consilieri si cã vã tineti de Buzatu sã-l dea afarã din partid. Ati dat si un nume, Viorel Iordache, iar dacã Buzatu chiar îl va mazili, atunci chiar cã sunteti copilul lui de suflet.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

V-a sãrit mustarul rãu de tot când liberalii si useristii s-au pus de-a îndoaselea si nu v-au trecut cumpãrarea barãcilor de la podul de peste liniile ferate. Nu întelegem de ce trebuie sã dati un purcoi de bani pe niste magazii care se aflã taman pe terenul dvs. Noi întelegem cã firma a fost a unui fost judecãtor, dar omul a murit si chiar nu mai are ce lua cu el.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Nu prea v-am mai vãzut pe la Soseau de Centurã a Bârladului. Cum nu se mai lucreazã, cum ati degajat terenul. Vedeti cã trepãdusii pe care-i puneti sã umble pe la oameni si sã le spunã de partidul lui Orban a început sã se spargã spun cã si dvs., în campanie, veti candida acolo. Si vã mai mirati de ce v-a ars Tãtaru la ultimul Comitet Director.

Ciupilan Ioan – primar Husi

În ultima perioadã, v-ati fixat pe o nouã tintã. Ati vrut sã-l puneti pe vãrul Mitiu înapoi la DVSA, dar a picat si acum trageti nãdejde cã pe vãrul Herghelegiu îl aduceti înapoi la IPJ, pe pozitia de adjunct. Nu prea o sã vã iasã. Doar cu Bitu la Agentia de Digitalizare din CJ o sã aveti vreo sansã. Cã acolo se ocupã Anuta si nu vã trebuie aprobare de sus.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here