23.9 C
Vaslui
25-mai-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Adrian Solomon, deputat PSD: Puterea dumneavoastrã în organizatia PSD începe sã scadã. Eliminarea lui Bobeicã din consiliile de administratie sau din adunãrile generale vã slãbesc vizibil. Noua majoritate din Consiliul Local îsi impune oamenii în punctele-cheie. Si asta se datoreazã faptului cã Dumitru Buzatu nu a vrut în ruptul capului sã facã aliantã la nivel local cu PNL-ul.

Edi Popica, deputat PSD: Este de notorietate faptul cã dumneavoastrã sunteti preferatul lui Buzatu, dacã este sã vã comparãm cu Adrian Solomon. Si cum Dumitru Buzatu mai vrea însã 4 ani sã fie starostele partidului, e usor de înteles cã dumneavoastrã o sã cãpãtati în organizatia de partid a Bârladului mai multã putere.

Nelu Tãtaru, deputat PNL: V-ati luat o scurtã vacantã binemeritatã, dupã 2 ani de zbucium. Asta nu înseamnã cã ati fost decuplat de la viata politicã a judetului Vaslui. S-a vãzut la Bârlad când consilierii PNL loiali lui Boros au început sã devinã liberali si sã facã opozitie primarului, când acesta ridicã mingi la fileu PSD-ului.

Tudor Polak, deputat PNL: Ultimele actiuni din Consiliul Local care vã au pe dumneavoastrã drept artizan demonstreazã cã sunteti hotãrât sã fiti contracandidatul lui Vasile Pavãl la alegerile din 2024. Chiar dacã PSD-istii nu o recunosc, Vasile Pavãl dã semne de obosealã. Si, pânã în alegerile viitoare, începe sã devinã si vulnerabil.

Mihai Botez, deputat USR: Ultimele miscãri de pe scena politicã judeteanã gãseste partidul dumneavoastrã într-o crestere vizibilã. La Vaslui, USR-ul aratã coltii PSD-ului, iar la Bârlad, partidul i-a pus bocancul pe cap primarului. Ati renãscut precum pasãrea Phoenix, dupã ce toatã lumea vã dãdea drept perdant politic.

Andrei Busuioc, senator AUR: Nu este rea ideea sefului dumneavoastrã, care cere unirea de urgentã a României cu Republica Moldova. Dumneavoastrã, prin actiuni directe, puteti sã si faceti primele demersuri. Spunem asta pentru cã sunteti senator în judetul unde cei mai multi moldoveni s-au transformat în români cu acte în regulã. N-ar fi oare interesant sã initiati, mãcar la nivelul judetului nostru, un referendum prin care sã îi întrebãm pe moldovenii vasluieni dacã ar vrea unirea?!

Dumitru Buzatu, presedintele CJ: Ati început sã afisati public frãtia dumneavoastrã cu Dan Marian. Nu este rãu. Se pare cã aceastã frãtie a fost însãmântatã mai demult, pe când David era ministru de Interne. Un rol important în aceastã mare prietenie îl are si primarul Ciupilan, care s-a strãduit mult sã creeze aceastã troicã care sã conducã judetul.

Daniel Onofrei, prefectul Judetului Vaslui: Decizia de a nu mai participa la sedintele lui Buzatu este una foarte bunã. Ne bucurãm cã v-ati dat seama cã acest om si-a depãsit cu mult atributiunile politice conferite de functie si a confiscat în nume personal, împreunã cu troica sa, suveranitatea vasluienilor.

Ciprian Trifan, vicepresedinte CJ Vaslui: respirati din ce în ce mai greu în Consiliul Judetean, dupã reinstalarea dumneavoastrã. Dan Marian apasã tot mai tare si vrea sã vã fure ouãle de aur, adicã vrea ca el sã se ocupe de drumurile judetene. Se pare cã Buzatu în curând îi va da acces la stupul cu miere.

Vasile Pavãl, primar Vaslui: Majoritatea din CL începe sã vã dea bãtãi de cap, iar când vã gânditi cã toate lucrurile acestea i se datoreazã încãpãtînãrii lui Buzatu, parcã vã vine s-o luati razna, dar nu prea mai puteti, pentru cã v-a prins Buzatu de nas, dându-i functia de inginer sef la LDP fiului dumneavoastrã.

Dumitru Boros, primar Bârlad: Sunteti foarte supãrat cã ziaristii de la Vremea Nouã vã cer contractele pe care dumneavoastrã le-ati încredintat direct unei companii private de constructii. De nervi, v-ati mai angajat un ziarist în primãrie, în speranta cã veti crea o defensivã puternicã, care sã îi discrediteze pe adevãratii jurnalisti. Ultimei achizitii i-ati dat functia de administrator al primãriei, iar numãrul ziaristilor angajati a ajuns la 3.

Ioan Ciupilan, primar Husi: V-ati trimis oamenii la Vaslui, la primãrie, pentru a-i învãta cum se pune gazonul pe spatiile verzi, fiindcã v-ati dat seama cã acest produs este vandabil. Aduce capital de imagine, dar si firfirei pentru zilele negre. Pãcat cã nu aveti atât de multe sensuri giratorii si scuaruri precum are Pavãl la Vaslui. Dar nu-i târziu sã le faceti.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Au crescut șpăgile in usr, au dat de ciolan , chiar de măduvă, doar că nici nu știu să socotească și se confundă sexele între ei (ele) , chiar daca unii sunt curvari din nastere

    • Vicele usr ist care nu a locuit in Vaslui dar hotărăște soarta vasluienilor, si-a lăsat cioc că sa nu fie recunoscut în știrile negative, dar reprezintă un partid corect fără penali…votați usr

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here