24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Solomon Adrian – deputat PSD

Acum,cã ati terminat Dreptul, vã dãm un pont. L-am învãtat de la colegul dvs. de partid de la Husi, doctorul veterinar Mitiu Ciupilan. Nu mai plãtiti chiria la apartamentul dvs. de la ANL si când vine scadenta, fãceti-le o contestatie în instantã. Ciupilan are de dat vreo 15.000 de lei si nici la bascheti nu-l doare, atâta vreme cât vãru-su e primar.

Edi Popica- deputat PSD

Am auzit cã înainte de a deveni Cãciulã consilierul lui Stativã, întâi a venit la dvs. si i-ati dat vitezã. Probabil v-a enervat cã ultima datã când ati fost la Husi, v-a pus sã plãtiti consumatia la clubul administrat de familia sa. O sã vedeti ce ascensiune va avea Stativã în politicã, dupã ce va fi slefuit de Cãciulã. O sã vã parã rãu cã nu l-ati luat dvs.

Tudor Polak- deputat PNL

De când erati copil, v-ati dorit sã smulgeti copacul care creste pe acoperisul cinematografului Modern. Dar n-a fost sã fie, fiindcã nu a vrut bunicul Vasile. Acum i-ati pus gând rãu si vreti cu orice pret sã-l aveti trofeu în colectia dvs. Sã vedem dacã ecologistii de la PSD o sã fie de acord sã ia în patrimoniu cinematograful, fiindcã ei cred cã acel copac e sfânt si meritã protejat cu orice pret.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Dupã ce doamna „inginer” Ciupilan a iesit la pensie, se pare cã noul manager i-a luat apucãturile. A început sã nu mai încapã nici el în spital de consultatiile pe care dvs le dati si a început dansul hârtiilor precum o fãcea „doamna” în trecut. Totusi, ce nu înteleg unii, e cã dvs., înainte de a fi liberal, ministru sau parlamentar, sunteti chirurg si unul al naibii de bun. Ar trebui sã vã punã covorul rosu, numai sã operati la Husi.

Botez Mihai – deputat USR

Ati vãzut ce miscãri face ministrul USR, Nãsui. Din trei numiri noi pe functii la ministerul lui, toate sunt cu oameni din PSD. Asa cã a spart gheata si nu mai are rost sã vã feriti. A creat precedentul si dacã dvs., din gresealã, o sã puneti vreun pesedist pe vreo functie, aveti o scuzã. Poate o sã reusiti la Prefecturã. Ciomaga poate fi userist, udemerist, pesedist, chiar de a fost social-liberal.

Iulian Bîca – senator PNL

V-ati pierdut cu sãrbãtorile acestea si nu ati mai iesit public deloc. Nici mãcar la CL n-ati fost, asa mãcar de-o plimbare. V-a enervat rãu faza cã la Reiser a ajuns director Buzamãt, dar vã învãtãm noi ce aveti de fãcut. Îi frigeti o interpelare la Parlament si o sã vã caute el pe urmã. Apropo, dacã e sã mai cãutati prin deconcentratele din subordinea Primãriei, vedeti ce-i cu fundatia de la spital, pe care o controleazã PSD

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

De când ati devenit bogat, e normal sã-i persiflati pe colegii dvs. din CJ. Ne-a plãcut chestia aceea becalianã din ultima sedintã, când în lehamite le-ati spus liberalilor cã dacã nu aprobã cumpãrarea unui teren pentru un drum, o sã-l luati dvs. din banii personali si apoi o sã-l donati. Normal cã pentru dvs., 4 000 de euro sunt bani de tigãri, când aveti multi. V-ati ajuns! Ati venit coate goale în Vaslui si acum, dupã o viatã amãrâtã de bugetar, aruncati cu banii precum Becali.

Mircea Gologan – prefect Vaslui

Luni e ziua cea mare. Se fac tragerile pentru prefecti si subprefecti în toatã tara. Acum, cã nu mai sunteti apolitic si ati scãpat de chinul asa zisei independente, o sã puteti defila cu liberalii. Numai sã nu se supere Miticã, cã cine stie cum se întoarce roata si o sã aveti nevoie si de el. Ca prognostic, vã dãm 75% sanse sã ajungeti din nou prefect. Celelalte 25 de procente le pãstrãm pentru Floriol.

Narcis Poianã – subprefect Vaslui

Acum, l-a final de mandat, e firesc sã ne luãm la revedere de la dvs. si asteptãm cu interes ziua în care, secretar de primãrie fiind, veti veni cu documente la semnat, taman la fetele din Prefecturã pe care le-ati umilit si le-ati dat cu hârtiile în cap. Sã stiti cã nu numai noi asteptãm, ci mai multi angajati din Prefecturã. Exceptie face doar o singurã fãtucã, care v-a simpatizat si care acum încearcã sã se reorienteze.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Auzim cã Buzatu a dat ordin consilierilor dvs. locali, ca înainte de sedinte sã vinã sã ia luminã de la el sau când lipseste de la Trifan. Se pare cã baronul nu prea mai are încredere în dvs, dupã ce alde Mânca-ti-as vã tot cântã pe la partid, cã ati dat-o la pace cu liberalii. Cicã are el un spion, un coleg de camerã avocat, care este infiltrat la „dusmani”.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Se tot vorbeste prin oras cã nu vreti viceprimar de la USR si cã sperati ca pesedistii sã vã ajute într-un fel, la fel cum si dvs., acum patru ani, i-ati ajutat si a iesit viceprimar Sexy Roxana. Pânã una, alta, un alt consilier care o face pe-a nebunul este Sârbu, ceea ce vã dã de gândit. Oare o fi vrând el postul de viceprimar, cu sprijunul USR?

Ciupilan Ioan- primar Husi

Aveti grijã ce sarpe cresteti la sân. Alde Boieru, desi pare mieros în prezenta dvs, pe la spate vã înfinge cutitul în spate. De când i-ati dat tema sã se ocupe de problemele celor nemultumiti care-si pun frustrãrile pe retelele de socializare, acesta o joacã precum Buzatu. Pe la spate, acesta le spune oamenilor cã i-ar ajuta, dar nu poate de rãul dvs., dar când va creste el mai mare o sã vadã cum va face sã fie bine.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here