11.6 C
Vaslui
24-mart.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Nu v-am vãzut în tribune la meciul Rapid – FCU Craiova. Spunem asta, fiindcã am sesizat cã guilestenii fac reclamã pe stadion la Shormeria lui Mustafa si ne-am gândit cã, fiind pofticios, vã duceti si dvs. la meci. SI, când colo, pe cine credeti cã am vãzut printre suporterii alb-visinii? Niste liberali huseni, declarati anti-shoarma!

Edi Popica – deputat PSD

Sã stiti cã am sesizat mai multe nereguli de genul celei semnalate de dumneavoastrã, când Geanina Tofan de la Primãria Vaslui îi tinea umbrela viceprimarului userist Mândru. De exemplu, Dumitru Buzatu o forteazã pe sefa sa de cabinet sã-l însoteascã la toate evenimentele publice din judet: ba sã-i tinã umbrela, ba sã-i tinã paltonul, etc. Ultima datã au fost la Mãnãstirea Pârvesti, iar la întoarcere Buzatu a fãcut un ocol pe la Scoala nr. 2. Biata fatã nu s-a mai abtinut si s-a tipat la presedinte. Vã rog, un meme pe FB si cu acest incident!

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Vedeti cã unor sefi proaspãt numiti de prin PNL au cam început sã le creascã nasul dupã ce au fost numiti în functii publice. Se cred atât de inteligenti încât au luat niste acțiuni pe cont propriu si s-au cam împotmolit. Vreti niste exemple? Vedeti ultima sedintã din CL de la Vaslui si din CL Bârlad.

Tudor Polak – deputat PNL

Rupeti odatã pisica la Transurb. Fiindcã acolo este nodul Gordian al administratiei lui Pavãl. Acolo s-au îngropat milioane de euro si se vor mai îngropa si altele. Cu banii chetuiti la Vaslui pe transportul public se fãcea metrou de la Garã la Spitalul Judetean.

Mihai Botez – deputat USR

A început sã scârtie coalitia la Vaslui. La ultima sedintã de CL, la numirile membrilor CA de la Transurb, la douã propuneri de candidati, fiecare partid si-a votat candidatul lor si atât. Pãcat cã astfel ati sacrificat în om foarte valoros, care altã datã nu va mai accepta sã intre pe liste la un vot politic.

Irinel Stativã – deputat PSD

Avem si noi o nedumerire. Cum vã pozitionati în scandalul intonãrii imnului Tinutului Secuiesc la Campionatul Mondial de Hochei, la un meci cu Ungaria. Vã întrebãm pe dvs. fiindcã stim cã sunteti un patriot declarant si un luptãtor al suveranitãtii si indivizibilitãtii statului român. Dacã puteti, postati pozitia dvs. pe FB. Multumim!

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Am auzit cã sunteti supãrat pe noi cã am câstigat un prim proces cu dvs. V-ati dus la prietenul dvs. la TV si ne-ati fãcut albie de porci. Nouã ne place aceastã chestie. Sã stiti cã puteti sã ne sunati si sã ne înjurati, precum a fãcut-o bunul dvs. prieten si partener, Dan Marian.

Onofrei Garincea – prefect judetul Vaslui

La ultima sedintã de CL la Bârlad, s-au votat tot felul de ineptii ce nu au legãturã cu legislatia în vigore. De exemplu, s-au votat niste mandate provizorii pentru CA de la CUP, pe sase luni, când legea spune patru luni, cu posibilitatea de prelungire de încã douã. Singura solutie ar fi sã nu dati vizã de legalitate la Hotãrâre. Iar la Bârlad, în materie de Guvernantã Corporativã, secretarul CL e total pe dinafarã. Si la Reiser a numit 3 membri în AGA, în loc de 2.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Au venit iar bani cu carul de la Guvern pentru Programul „Anghel Saligny”. Acum sã vã vedem pe dvs., cei din administratia publicã localã, cu ce vitezã le implementati. Cã si Dãncilã a dat la Vaslui un car de bani si nu s-au consumat asa de multi pe cât se preconiza sau mai bine spus pe cât tipau primarii cã au nevoie. Mãcar de data aceasta, rupeti rândurile !

Vasile Pavãl – primarul Vasluiului

Nu mai stati de vorbã cu tot felul de sfetnici precum ati fãcut sãptãmâna trecutã când un individ v-a bãgat limba în ureche si v-a spus cã echipa de fotbal a LPS-ului nu avea ce cãuta pe Municipal, la meciul cu Rapid. Noroc de Religia Sporturilor si de Buzatu care v-au convins ca acel meci sã se joace la Vaslui, cã iar ne fãceam de râs în toatã tara.

Dumitru Boros – primarul Bârladului

V-ati îndrãgostit asa de tare de unii lideri de la PSD, cã nu trece sãptãmâna sã nu vi se facã dor de ei si sã nu-i invitati la o cafelutã. Vinerea trecutã a zãbovit în biroul dvs. Solomon cu omul sãu de încredere care se ocupã de mãturatul strãzilor. Nu stim ce ati discutat, dar noi facem pariu cã stim!

Ioan Ciupilan – primar Husi

Lumea din Husi s-a revoltat cã sãptãmâna trecutã v-am sãrit de la aceastã rubricã. Asa cã, vom relua sã prevestim pentru dvs. ce spun astrele. De exemplu, la spital, planetele nu prea se aliniazã deloc. Managerul pe care l-au pus Iacob fotbalistul si Sergiu Boeru, nu numai cã nu se descurcã, dar mai si dã pe alãturi. Vezi cazul stomatoloagei pe care a angajat-o, dar care nu are front de lucru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Misterioasa draga, am urmarit amuzat presa electronica de ceva timp incoace. Astazi vocabularul si ortografia ta este aproape fara cusur. Ceea ce ma convinge ca misterioasa asta nu este acea asistenta medicala generalist careia domnul director i -a facut bine ca om …adica probabil i-a cumparat sandalele pierdute in spital. Probitatea … na e in ochii privitorului ..seriozitatea la fel ( probabil ). Stii cum stau lucrurile? Cat timp in frunte sta pimp si pimp de la cap se strica …mie ca husean imi este greata si de articole si de comentarii si de tot . Eu ca pacient daca doamne fereste ajung as vrea sa am parte de tratament la husi ca la Lion pt ca am aceleasi drepturi. Cine e de vina daca eu nu le am?? Si nu eu ci cei poate mii de pacienti care se adreseaza?? Pai ..cei care fac economie luand dreptul meu de cetatean la sanatate, cei care fac economie luand dreptul meu de cetatean la investigatii si tratament si mai mult decat atat la tratament si investigatii gratuite. Stiti ..la toti ni-i greu.. dar eu nu imi asum sa conduc ceva ce nu functioneaza. Daca un sofer proprietar al daciei lui stricate pleaca cu ea in trafic plateste daca aceasta pierde directia si mor oameni nevinovati. Asa si cu institutia. Si probitatea spune ca, in prima clipa in care un lucru nu merge primul care pleaca, din principiu este conducatorul. Daca dupa un an conducatorul vede ca din rau e mai rau nu pleaca inseamna ca isi merita crucificarea publica!!!

  2. Dc cei din subordinea Domnului Manager iar urma exemplul de sinceritate și probitate profesionala le ar fi mai bine tuturor cu siguranță!Nu poți pune presiune la nesfârșit pe Manager sa rezolve criza personalului medical din spital. E ușor sa faci hârtii și sa pasezi responsabilitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.