28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Edi Popica, deputat PSD

În afarã de postãri pe Facebook, care invariabil încep cu aceleasi propozitii: „În aceastã sãptãmâna…” sau „La invitatia presedintelui …”, activitatea dumneavoastrã politicã începe sã tindã la zero. Parcã la început de mandat aveati alt aplomb, dar acum v-ati pleostit de tot. V-a pus ceva Anuta în ceai!

Adrian Solomon, deputat PSD

De când v-ati autointitulat regele Bârladului, lumea, încet-încet, începe sã vã recunoascã suveranitatea. Numai liberalul Onofrei nu prea se supune poruncilor dumneavoastrã. Am înteles cã hotãrârea de Consiliu Local prin care oamenii dvs. au iesit în CA de la CUB Bârlad va fi anulatã de Prefecturã. Nu va primi avizul de legalitate.

Irinel Stativa – deputat PSD

Sunteti campion în judetul Vaslui la numãrul de mandate în Parlamentul României, la egalitate cu Solomon si Doina Silistru. Bine, un mandat nu este întreg fiindcã l-ati împãrtit cu fostul presedinte al Casei de Pensii Ion Giurescu, dar statisticile nu tin cont de acest lucru. Prin urmare, cine vã mai contestã valoarea spuneti-i sã vã studieze profilul pe Wikipedia.

Andrei Busuioc – senator AUR

Raisa, colega dvs. din Camera Deputatilor, a dat ordin organizatiilor fidele din judet sã rupã legãtura cu dvs. Unele dintre ele, cum e Organizatia din Murgeni, s-a si conformat. Dar se pare cã e cam singura. Încet-încet, ati prins teren si acest lucru o cam iritã pe colega dvs.

Gabriela Cretu – senator PSD

Ati avut mare curaj sã veniti la întâlnirea cu oamenii de afaceri. De patru mandarte ardeti gazul degeaba prin Parlament, plus un mandat în cel european si acum veniti la Vaslui sã ne spuneti cum sã scãpãm din sãrãcie. Dacã aveati valoare, astãzi, autostrada Bucuresti – Tisita – Albita – Chisinãu era o realitate. Mai ales cã ar fi fost finantatã exclusiv din bani europeni. Autostrada si un aeroport la Crasna ne mai poate readuce în rând cu lumea.

Tudor Polak – deputat PNL

Ati organizat sâmbãta trecutã o serbare câmpeneascã liberalã. Unii spun cã a fost reusitã, dar noi nu avem de unde sã stim, cã n-am fost invitati. Noroc cu viceprimarul de la Vaslui, Lucian Braniste care, fiind de meserie pãdurar, a stiut sã aleagã locul perfect pentru a învârti micii fãrã sã simtã social-democratii. Acestia au cel mai fin radar când vine vorba de fum de grãtar si, dacã ar fi nãvãlit peste serbarea dvs., vã haleau toti micii. Asa cã au mai rãmas câtiva si pentru Floriol.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ati mai fãcut un ADI pentru digitalizare si ati început discret sã le explicati primarilor sã intre în aceastã nouã structurã faraonicã. Costul e unul mic, de numai 52.000 de euro si sunt o bucãticã din ce revine fiecãrei comune din marele plan de Redresare si Rezilientã. Acum structura e mititicã, cu numai 12 primãrii, dar cu timpul o sã ajungã dodoloatã. Si de data aceasta ati avut mânã la numirea directorului executiv. L-ati pus pe unul care de o viatã învârte cozonaci. Oricum e mai bun decât nepotul dvs. de la Ruginoasa, care se ocupã de ADI de la apã si canal.

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Am vãzut cã unii primarii PSD au început sã vã laude. Tonul l-a dat primarul de la Suletea, un mare specilist în periat oameni politici. Are o limbã atât de finã, cã Buzatu a devenit dependent de laudele sale si nu mai merge la nicio emisiune TV fãrã ca acesta sã stie. Chir si primarul de la Murgeni a devenit un mare fan al dvs. Probabil cã are nevoie de un pic de ajutor pentru a-si pune viceprimarul. Si mai sunt si altii, doar Boros e pe dos.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Înainte de a pleca în Egipt (cã deh! vã permiteti dupã ce ati tepuit Fondul de Garantare de câteva milioane) ati fãcut o turã pe la niste primari din judet si le-ati explicat cã dacã mai fac abonamente la Vremea Nouã sau mai publicã anunturile de micã publicitate în aceastã gazetã, nu vor mai vedea niciun ban de la Consiliul Judetean. Ati mai spus cã ordinul este de mai sus, de la stãpân. Asta se cheamã șantaj si încercare de suprimare a libertãtii de exprimare a presei si e un pic penal.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Ploaia din weekend-ul trecut i-a cam bãgat în sperieti pe asistatii sociali de la Rediu. Asfaltul proaspãt turnat la cartierul de case sociale s-a prãbusit si apa a umplut câteva curti. Se pare cã cineva din Primãrie nu si-a fãcut treaba, fiindcã pompele care trebuiau sã evacueze apa din canalizãri nu functioneazã. Un destept din subordinea dvs. a uitat sã facã contractual cu E-on. Din acest motiv, apa neavând pe unde sã se evacueze, a sãpat pe sub asfalt, care s-a surpat.

Cazacu Eduard – primar Murgeni

Au început sã urle retelele de socializare cã la Primãria pe care o conduceti se întâmplã tot felul de treburi urâte. Înarmati cu documente, acestia au scos la ivealã tot felul de maztrapazlâcuri. Dacã aceste documente sunt reale si dacã într-adevãr s-au plãtit sumele acelea pe diverse achizitii, la sumele indicate, atunci e grav de tot. Ar fi bine sã aveti o reactie, fiindcã acuzatiile sunt dintre cele mai grave.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vã cam depãsiti atributiile în cazul Soselei de Centurã a Bârladului. Spuneti cã lucrãrile sunt suspendate de CNAIR, dar realitatea este alta. Constructorul nu mai dã înainte. Nu mai are resurse si probabil nici sprijin la Ministerul Transporturilor. Realitatea este cã altcineva a pus ochii pe lucrarea aceasta si vrea sã i-o sufle actualului constructor, mai ales cã are si sprijin politic.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Sa intelegem ca primarul de la Barlad a mers la Grindeanu sa faca lobby pentru firmele lui Edy sau cum? Pentru ca domnul primar se agita pe toate retelele sociale cat se zbate pentru a reporni lucrarile la VO a Barladului, facand carare la Bucuresti! Credem ca adresa e gresita si trebuiesc facute drumuri la Bruxelles la doamna Kovesi!

  2. Pai Popica si-a atins scopul (a pus mana pe varianta ocolitoare a Barladului ) cate sfori a tras…..îndeajuns cat sa construiasca un hotel vizavi de pensiunea lu* tata socru 😁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here